reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Ben bu işe girmeyi düşünüyorum. Hani büyük alışveriş merkezlerinde açık jeliboncular olur ya, öyle. Şehrimde böyle birşey yok şu bakkallarda fln açık satılanlar dışında. Ama nasıl yapcam bilmiyorum. Haribo Türkiye nin iletişim bilgilerini bulamadım. Kent i arıycam yarın. Merak ediyorum bilgisi olan var mı ? Sırf bu işi yapan firmalar fln var mı ? Açık jelibon için direk kent sponsor oluyor mu vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 hariboyu sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ikisinin de hastası var. ama haribo daha bi ciks böyle. jelibon köylü işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Haribo daha çok çeşitli ve satışa uygun, ki haribo daha düşük fiyatla çıkmıştı sanırım rakip olmak için, pek de ciks işi değildi yani. Oldschool sevenler jelibondan vazgeçmez bence, sonradan gelme haribo böğk :P ama iş olarak bakarsak haribo daha çok çeşidiyle falan daha mantıklı olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 jellybean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 jelibun avmlerde çoğunlukla haribo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 haribo evimizin herşeyi jelibon böyle daha bi yumuşak ama haribo sert ben sert seviyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 şimdi haribo veya kent'in sponsor olayım diye uğraşıcaklarını sanmıyorum.bu işe ciddi ciddi giriceksen kendini bu iki firmayla sınırlandırma.bu firmaların ürünlerinin benzerlerini yapan yerel firmalar da var onlarla daha rahat ve uygun koşullarla anlaşabilirsin.bence onları da bi düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 dostum ortak olabilirim bu iş ruhumda var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 cadburry kenti kraft foods(milka, toblerone, patos, tang vs.) satın aldı haberin ola onlara ulaşman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 cadburry de dunyanin en boktan cikolaticisi filan heralde. thorntons cakmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 goldbären said: dostum ortak olabilirim bu iş ruhumda var ^^ şehir neresi bir de evt cadbury sağlamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Orginal Haribo deli gibi yerim. Fabrikasina gitmisligim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 sevmedim haribo'yu, jelibon. kolalı filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 gurbetçi dedem sagolsun gelirken yüklenir gelir hep çok severim...hariboyu tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 haribo jelibonuyla kent jelibonunu kıyaslayamayacak kadar uzun süre jelibon yemediğimi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 haribonun subeleri var ole, bizim burda vakti zamaninda 3 sube vardi, ucude kapatti bole cok uber bir beyaz kolali jelibonlari var, bildigin normal kolali jelibonu ndaha limonlusu ve sulugoz tozuna batirilmis MPHHHHHHHHHHHHHH ole harika bir eksi idi, paket paket alir midemin icine ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bella said: jellybean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bir ben ulaşamadım şu hariboya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Bella said: jellybean. VUVUBELLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 kolalı jelibon üstüne tanımam hacı. bide ayıcıklı vardı böle limon tadında falan alakta yiyek bugün ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 jelly belly diye bişi var bim'de satılıyor o ne güzel bir tatdır yaauw acayip güzel mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 jelibon kanser ediyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 jelibon yiyenler üzgün kaslı oluyormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 harbio alamancı işi. jelibon içimizden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar