dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 en bi acı mentollü şeker de fisherman's friend idi.. gerçi metal kutu, kahverengli olanları tr'de zor bulunuyor.. bi de az biraz sulandırdılar herhalde. eskisi kadar net burun, geniz açmıyor işte.. millet sulugöz falan dediğinde said: Reklamlarda acı denilen ruffles`ı yiyip, ağzı yanmış numarası yapanların ağzına vurmak istiyorum. bunun aynısını düşünüyorum.. oradan aklıma geldi.. numaracılar sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 antepin kalesine astılar fermanımıııı emann emaaan emaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 erkek adam biber rengi eşortmanlarla ortalıkta dolanmaz bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Cips yemez erkek adam. Isme bak Cips. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 blue cips vardı ergenlikte yerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 doritosun muydu o blue? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 değildi ya, direk markası oydu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 en güzel cips açık ara çağlayan cipstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aslında ruffles iyidir sadesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Sade Pringles - Sade Ruffles favorim. Acılılar midemi öpüyor Ketçaplılar direk ağızda salça tadı bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 en güzel pringles açık yeşil ve mor.net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 nası yiyosunuz onları ya yağlı yağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 SenariouS said: bok acılı yanınada şalgam veya ayran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ketçaplılar en iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 aslında böyle şeyleri çok seviyoruz ama gümrükten çıkarken makatı alevlendirmesi, bünyenin bize bişey anlatması demek. çok zorlamayın ciddi ve kronik sorunlarla uğraşırsınız. koldan bacaktan değil gödden bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 acı yiyemiyorum ya. acı biber acısı. bir kere yiyince on saat onun acılığı duruyor ağızda. ama hardal acısı, wasabi (o da hardal) acısı çok seviyorum. acısı o an geliyor ve geçiyor. ayrıca biraz daha yumuşak acı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 wasabi türkiyede nerden buluyosunuz ya? bide suhilerin yanında verilen, yeşil, bitki ezmesi gibi bi acılık vardı, acısı burundan uçup gidiyor böyle gaz gibi, o süperdi adını bilen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sade ruffles en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sade lays varken kim acı cips yer. ayrıca en acı cips alıpta sen yiyemeden kardeşinin bitirdiği cipstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Cerezza misirli muhtesem birsey icinde kesinlikle bagimlilik yapan birsey var birkere basladimmi bi paketin daha yarisina gelip yeter yaa diye icim giderek kaldiriyorum gozumun onunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 goldbären said: wasabi türkiyede nerden buluyosunuz ya? bide suhilerin yanında verilen, yeşil, bitki ezmesi gibi bi acılık vardı, acısı burundan uçup gidiyor böyle gaz gibi, o süperdi adını bilen nedir? kıbrısta bulmuştum ben. belki türkiye'de migroslarda şu dondurulmuş gıdalarda vardır. marka blue dragon idi yanlış hatırlamıyorsam. sushi için pirinç, yosun ve wasabi satılıyordu ayrı ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skimsonic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 en acı sips y**klı cips beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 nick yaratıcıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 cipste sade severim bol tuzlu bol yağlı falan işte tabi şimdi yemiyorum ergenlikte yerdik bizde işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar