Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

@Kanuni

Abi boy 1.75

Saci kesmeyi dusunuyorum. Su an cok abudik bir uzunlukta; ne toplaniyor ne sekil veriliyor..

7 ayda 10 kilo kadar aldim. Bunun nereden baksan yarisina yakini yag ve su okuduklarima gore.

Yag ve su atabildigim kadar atip bu yazi olabildigince lean gecirmek istiyorum.

Onumuzdeki kis 80 e ulasicam umarim.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
supplement olmadan olmuyor bu kilo alma işi. çok denedim, olmuyor çok zor. herşeyden önce iştah yetmiyor, bu yüzden gainer kullanmak şart gibi bir şey.

Supplement olarak ne kullanıyorsun? Protein çeşitlerine bakıyordum şimdi, whey casein vs. diye gidiyor. Bunlardan hangisi zayıf adam için daha uygun?
Sosyal ağlarda paylaş

gainer denen ürünler kilo aldıranlar. karbonhidrat tozu yani ama içeriğinde protein de var bayağı.

benim kullandığım şu ikisi var yakın zamanda;

http://www.bodybuilding.com/store/un/mj.html

http://www.dymatize.com/products/gainer/detail/75/super-mass-gainer-12-lb/?query=%28category.ne.Specials%29.and.%28category.eq.Gainer%29&back=products

protein tozları kilo aldırmada yararlı olmaz, vücudun kas yapımı için gereken kası ve işte içine ekleştirdikleri vitamin tarzı ek maddeler var sadece.

şimdi kilo almak dediğimiz olay çeşitli. kas olarak almak var ki zor ve herkesin arzuladığı olan bu bir de yağlanmak var. çok zayıfsan yağlanmak gerekiyor kas yapımı için gerekli yakıtı sağlamak için. gerçi zayıf olmasan da yağlanıyorsun kas yaparken engellemek zor bunu. kas yapımı için çünkü, proteinin yanında yağ ve karbonhidrat da almak gerekiyor.

gainer benim gibi çok zayıf insanlara gerekiyor, metabolizması çok hızlı olanlara. çünkü vücut gerekli kaloriyi bulamayınca kas yapamıyor, e vücut ta yağsız olunca vücut ne yapsın.
yani çok aşırı zayıf değilsen gerek duyacağını sanmıyorum gainera.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de o ikisinin farkı şöyle
whey hızlı emilen protein. casein ise 7-8 saatte fln geçiyor bağırsaktan.

o yüzden gece yatarken, uzun aç kalınacak durumlarda casein kullanılıyor.
böyle antreman sonrası hemen içmek için ya da 2-3 saat sonra yemeğini yiyebileceğin durumlarda ise whey protein.
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

@Kanuni

Abi boy 1.75

Saci kesmeyi dusunuyorum. Su an cok abudik bir uzunlukta; ne toplaniyor ne sekil veriliyor..

7 ayda 10 kilo kadar aldim. Bunun nereden baksan yarisina yakini yag ve su okuduklarima gore.

Yag ve su atabildigim kadar atip bu yazi olabildigince lean gecirmek istiyorum.

Onumuzdeki kis 80 e ulasicam umarim.

peki bos zamanlarinda neler yaparsin?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...