AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi deme ya, salonlardan neler çektiğimi bir ben bilirim birde geçen salondaki o dev örümcekler. örümcekleri anlatmadım dimi hacı sana, bench yaparken duvardan atlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SJFKADFDSAJOJAFSASDFAFS YOK KONUŞALIM ONU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yanlş yere yazmşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 69 - 68 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum. acil poz vermeyi öğrenmem gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 süt gibisin maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Adamın fotoğraflarının GS topicinde ne işi var la hahahaha nedir esprisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 İbret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hep dediğim gibi: ben anlamam ama, kanatlar biraz orantısız olmamış mı bel-sırta göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 @sipeyskeyk abi o kadar mı kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bence cok iyi. 68-69 kg boyun nedir. Neyine kilo vereceksin be adam.. ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Abi kötü değil iyidir mutlaka ben anlamam. Sadece çıplak ve kaslı erkek vücudu görmekten çok hoşlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 AHAHAHA abi ilk foto ne ya asdf allah iyiligini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Black_Hand said: 69 - 68 kiloyum kilo vermeye çalışıyorum. acil poz vermeyi öğrenmem gerek. Nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 saci sakali kesse daha guzel durur kucuk kafada vucut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bende çıplak kadın vucudunu tercih ediyorum açıkcası. :P sipeyskeyk said: Abi kötü değil iyidir mutlaka ben anlamam. Sadece çıplak ve kaslı erkek vücudu görmekten çok hoşlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 @Kanuni Abi boy 1.75 Saci kesmeyi dusunuyorum. Su an cok abudik bir uzunlukta; ne toplaniyor ne sekil veriliyor.. 7 ayda 10 kilo kadar aldim. Bunun nereden baksan yarisina yakini yag ve su okuduklarima gore. Yag ve su atabildigim kadar atip bu yazi olabildigince lean gecirmek istiyorum. Onumuzdeki kis 80 e ulasicam umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hacı güzel olmuş, gözlüğü çıkarıp saçı düzleştirsen tam viking olucan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Acikcasi 4-5 kg verebilecek yag vs gorunmuyor vucudunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Black-ice said: supplement olmadan olmuyor bu kilo alma işi. çok denedim, olmuyor çok zor. herşeyden önce iştah yetmiyor, bu yüzden gainer kullanmak şart gibi bir şey. Supplement olarak ne kullanıyorsun? Protein çeşitlerine bakıyordum şimdi, whey casein vs. diye gidiyor. Bunlardan hangisi zayıf adam için daha uygun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gainer denen ürünler kilo aldıranlar. karbonhidrat tozu yani ama içeriğinde protein de var bayağı. benim kullandığım şu ikisi var yakın zamanda; http://www.bodybuilding.com/store/un/mj.html http://www.dymatize.com/products/gainer/detail/75/super-mass-gainer-12-lb/?query=%28category.ne.Specials%29.and.%28category.eq.Gainer%29&back=products protein tozları kilo aldırmada yararlı olmaz, vücudun kas yapımı için gereken kası ve işte içine ekleştirdikleri vitamin tarzı ek maddeler var sadece. şimdi kilo almak dediğimiz olay çeşitli. kas olarak almak var ki zor ve herkesin arzuladığı olan bu bir de yağlanmak var. çok zayıfsan yağlanmak gerekiyor kas yapımı için gerekli yakıtı sağlamak için. gerçi zayıf olmasan da yağlanıyorsun kas yaparken engellemek zor bunu. kas yapımı için çünkü, proteinin yanında yağ ve karbonhidrat da almak gerekiyor. gainer benim gibi çok zayıf insanlara gerekiyor, metabolizması çok hızlı olanlara. çünkü vücut gerekli kaloriyi bulamayınca kas yapamıyor, e vücut ta yağsız olunca vücut ne yapsın. yani çok aşırı zayıf değilsen gerek duyacağını sanmıyorum gainera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 bir de o ikisinin farkı şöyle whey hızlı emilen protein. casein ise 7-8 saatte fln geçiyor bağırsaktan. o yüzden gece yatarken, uzun aç kalınacak durumlarda casein kullanılıyor. böyle antreman sonrası hemen içmek için ya da 2-3 saat sonra yemeğini yiyebileceğin durumlarda ise whey protein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Black_Hand said: @Kanuni Abi boy 1.75 Saci kesmeyi dusunuyorum. Su an cok abudik bir uzunlukta; ne toplaniyor ne sekil veriliyor.. 7 ayda 10 kilo kadar aldim. Bunun nereden baksan yarisina yakini yag ve su okuduklarima gore. Yag ve su atabildigim kadar atip bu yazi olabildigince lean gecirmek istiyorum. Onumuzdeki kis 80 e ulasicam umarim. peki bos zamanlarinda neler yaparsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 büyük ihtimalle vücut geliştirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kaloriyi arayıp da bulamayanların içeceği gainer. nasıl bulamıyosunuz şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar