aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 not 3 üzerine düşmez abi, anca yükselir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 feyz al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 BabacumMostors said: arakdaşım 3 ff ile genel ortalaman 3.28 ise battle star gallactiga lütfen O dersler bolumun en testisli ve en yuksek kredili dersleri. Almasi, okumasi, vermesi zaten dert. Boyle moral bozuklugundan sonra daha bir zor olucak benim icin. Derslerden sogudum adlarini bile yazmak istemiyorum o derece. Kaldi ki git bir daha al diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 mamutlar yeniden dünya üzerinde hakim olana kadar tartaklanmayı hakkettin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 said: Kaldi ki git bir daha al diyorlar. ilk defa F alan öğrencinin dramı.. "bana tekrar al dersi dediler! insafsızlık bu" aynı dersi 3.kere alan genç Fçiler tepkili "ALIN BUNU SINIFIMIZDAN BE!! KAN İSTİYORUZ KAAAN!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 thro yaz okulu yap madem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ayrica yok lan intihar etmem ben o kadar cesur degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 /summon atalay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Seni bir odaya kapatım gece gündüz Twilight izletmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bence kendini cezalandırmak adına kırbaçlamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dilekçe verip aa olan arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 işte izin versinler onları temizleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 2.4 ile mezun oldum 4 ile mezun adamdan / kizdan daha ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Fly said: aga 3.01 ile dönem üçüncüsüyüm, okulca intihar mı edelim şimdi ahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 universite terkim.ortalamam bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 aquila said: ben 2.78le mezun oldum. hayata bakışım değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben 2,7 yi görsem sevinçten takla atcak haldeyim.3,28 e üzülüosun demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 deli misin arkadasim neyine yaricak ortalama 3 falan super iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 FF ortalama dusurmez ki? Yane FF dersi mecburen yeniden alicaksin niye ortalaman dussun ki? d+ felan alsan hane bi daha hayatta almam lan dersin duserde FF den dusmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 HER ŞEYİ BATIRDIM NE ABİ. salak yemin ederim gerizekalı bu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bi sn transkriptimi koyayım da biraz moraller tavan yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Bölüm de ekonomi ha mühendislik falan değil, ama sorarsan daha okul bitmeden bile bizim bölümden 3.5- 4 arası mezun olan çoğu arkadaştan başarılıyım, kasmayın bu kadar allahaşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 98 alıp 100 alamadığı için ağlayan ilkokul çocukları gibisin lan asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ben ikinci sene ikinci donem transcriptimi bulsam ornek olsun diye koycam 6 F 2 d+ ne edyo acep ortalama 0.3325 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar