PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bu kgsyi nası doldurucaz? biletle geçilmiyo artık otobandan ehueh. izmirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Sanırım Ziraat Bankalarından yapılabiliyordu. İstanbulda bazı otoban gişelerinde de KGS doldurulur diye seyyar araçlar falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 banka açıkken mi gitmemiz gerekiyo yoksa atmlerle olabiliyo mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 derin dondurucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Bilmiyorum ama arayıp müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ben de kgs dondurma diye okudum ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 benzin istasyonlarından da doldurulabiliniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ogs bi hesaba bağlı, hesaba para yatırınca (atm ya da vezne) ordan kullanıyosun, kgs de aynı hesap olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 karttan karta değişiyor. shell kartlarını shell'den, ziraati ziraatten doldurabiliyorsun. bir de otobanda satılanlar var, otobanda gişe yakınında yerleri var oradan doldurabiliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 otobandan aldım ben ona bakcaz o zaman hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 gişelerden hemen önce sağda ufak bi bina oluyor, oradan dolduruluyor. bir de o olmadığı zaman da belirli bir gişeyi dolum için ayırdıklarını görmüştüm. (girişteki gişelerde oluyor mu bilmiyorum, çıkıştakilerde oluyor sanırım genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 geçen hendek'e giderken o geçtiğin yerlerin yanındaki binadan dolduralım dedik. cezalı geçtik, oralardan dolddurulmuyomuş artık adam öyle bir şeyler dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 oralarda dolum yok bankalardan ya da başka şekilde aldıysanız onlardan oluyor. ogs için de para yatırmak yok artık yukarıda denmiş de otomatik ödeme vermeden kullanamıyorsun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 xaty said: gişelerden hemen önce sağda ufak bi bina oluyor, oradan dolduruluyor. bir de o olmadığı zaman da belirli bir gişeyi dolum için ayırdıklarını görmüştüm. (girişteki gişelerde oluyor mu bilmiyorum, çıkıştakilerde oluyor sanırım genelde) gişeden doldurabilmek için TCK ya ait kgs alman gerekli. 10 tl ye gişesinde satıyorlar, 3 lira kart parası 7 lira dolum ya da tam tersi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 shell'den alın. rahatça doldurun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 geçende shell'de sistem bozuktu dolduramadım yenisini aldım otoyol içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 KGS'ye para yatırmaya kasacağınıza adam gibi OGS alsanıza. Her sabah köprüden servisle geçerken birileri gelip KGS dileniyor. Hem beklememiş olursunuz hem de boşalsa bile heryerden doldurabilirsiniz. Edit: Salı günki olayı anlatmadan geçmeyeyim. Önümüzde iki araba var. En öndekinde KGS yok gelip para karşılığı arkasındakinden alıp geçti. Sonra arkasındaki(bizim önümüzdeki) ödeme yapmaya çalıştığında kartın boşalmış olduğunu gördü, o da gelip bizden aldı. Gereksiz yere 5-10dk'lık bekleme oluyor nerdeyse her sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar