balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 buyrun İstanbul'da çoğu evlenmeye hazır çiftin ve ailesinin 25 senedir takip ettiği yer olarak internet sitemizden de artık sizlere ulaşmış bulunuyoruz. Şu anda sadece kurulum ve deneme aşamasında olan sitemizde ilerki günlerde e-alışveriş imkanına da kavuşabileceksiniz. Katologlardan sezon ürünlerimizin bir kısmını takip edebilirsiniz. Sık sık güncellenen vitrinimizi takip edeceğiniz adres: Mısır Çarşısı No:81 Eminönü-İstanbul Yllardır bizleri seçtiğiniz için buradan da teşekkürü borç bilir, mutluluklar dileriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 çok iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 efekt feci geriyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ABİ O COMIC SANS'TAN KURTULUN ÇABUUUUK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bi de misal.. prenses oda takımını http://www.merveceyiz.com.tr/odatakimi.asp?rsm=prensesoda thumbnail image'ı imageın kendisi.. 3,7MB bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 adı merve çeyiz olan bi kız hakkında sex muhabbeti yapılıyor diye girmistim konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 tamam olum ayarlıcaz internet sitesi internet sitesi diye kafamızın eti yendi böylesine bir şey yaptık çat pat ilk etapta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 helvetica kullanıver işte.. kesin çözüm Helvetica ile A4ün ortasına adını yazsan güzel duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ahah kanka süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 toptan nevresim ve pike lazımas ucuza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 toggie said: adı merve çeyiz olan bi kız hakkında sex muhabbeti yapılıyor diye girmistim konuya. aynen beynim döndü nerdeyim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 asd dsad sa grgdf g fd gfd fdgd sd asd sd sdsafdsgfvşişl pil l €r rket reltk rtkr ke şkreşt kreşk reşk repteğtp oetğ gjkfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Isim kotu evet. Bendeki adi satayim ben size =P Senelerdir bos bos yatiyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çok çok tasarım cart curt arayıp hede hödö diyebilirim ama, öte yandan hedef kitle açısından düşününce yeterli. mısır çarşısında çeyizci gezecek insan parasına bakar bir de ürüne bakar. pazarlaması komikmiş diyip uzaklaşmaz. forumda yazı yazanların potansiyel eşleri çeyizlerini mangodan dizeceği için tabi komik geliyor bizlere de, güncel fiyatlar yeterli detay - foto olduktan sonra site işini görecektir. comic sansı değiştirmek bedava ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çeyiz sitesi yapiyorsun. hedef kitlen yeni evlenecek bayanlar, genç kızlar. siyah ve kahverengi arkaplanı kullanacağına daha çingene renklere yönelmeni, ya da en azından beyaz'ı bol kullanmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 goldbären said: forumda yazı yazanların potansiyel eşleri çeyizlerini mangodan dizeceği için tabi komik geliyor bizlere de, güncel fiyatlar yeterli detay - foto olduktan sonra site işini görecektir. Hiç öyle zannetme:D Mango'dan alacağın çeşit de bir yere kadar olacağın için kız arkadaşın daha abiye, ya da daha salaş spesifik ihtiyaçlarına gidecektir bu yüzden ev tekstili mağazalarına uğramak zorunda kalacaktır. Ki kendisi uğramasa da salonu, mutfağı, yatak odası kısacası herhangi bir ihtiyacı için ailesinin bir ferdi tarafından istemese de çekilecektir :D Tasarımcılarımızla ve kalite kontrolcülerimizle(ben de Tekstil Mühendisiyim) bu konuda çıtayı çok üst düzeylere taşıdığımıza inanıyoruz. Denemesi bedava, gelin mağazamıza bekleriz, bir çayımızı içersiniz =) Teşekkür ederim font önerisi ve yaptığınız yorumlar için , eksiğimiz var evet sizler de söyledikçe güzelleştirmeye çalışacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yok tabi ki işimiz düşer, burun kıvırdığımızdan demedim :) ben FONTU DÜZELTMEZSEN BEŞ KURUŞ HARCAMAM BU SİTEDE diye artislenenleri eleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bi de fona beyaz güzelce yedirilirse daha güzel olabilir böyle bir site için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bence türkiye çapında ilgi çekmek istiyorsanız şöyle bir viral gerekli: merve çeyiz merve çeyiz / kocamla iç içeyiz / kaynanam bile beğendi / tezgahtarlar beyefendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 goldbären said: yok tabi ki işimiz düşer, burun kıvırdığımızdan demedim :) ben FONTU DÜZELTMEZSEN BEŞ KURUŞ HARCAMAM BU SİTEDE diye artislenenleri eleştirdim. 5kuruş harcamam bu sitede, diyen kimmiş merak ettim.. ben göremedim keza öyle bir yorumu.. ama ürün satıyorsan bir intizam içinde satıcaksın.. sadece güncel fiyat vererek, yeterli detay vererek ürün satılıyor olsaydı köşe başındaki "köfteci mustafa">mc donalds olurdu.. onların acaip güncel kartonları vardır "hamburger limon 5, tavuk 3,5" yazar falan. ama bi adım da öteye gidemezler nedense.. ama özellikle comic sans.. hiç sevilen bir font olmadığını, acaip iğrenç durduğunu söylemem -kesinlikle- gerekiyor.. http://bancomicsans.com/main/?page_id=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 kuriyimsu adobe boklarını comic sanslı poster yapıcam dasaaa sana wallpaper olarka kullnıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 toggie said: adı merve çeyiz olan bi kız hakkında sex muhabbeti yapılıyor diye girmistim konuya. +1 dasaaa said: ABİ O COMIC SANS'TAN KURTULUN ÇABUUUUK! +1 site fazla basit olmuş, özellikle o comic sans işi çok bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 korkuyorum anne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 hepsini anladım da siteye girince ortada bize bakan herif neyin nesi? oraya ismi merve olan gülen bi hatun daha iyi olur;) ayrıca backgroundun beyaz olması konusunda hemfakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dasaaa said: ABİ O COMIC SANS'TAN KURTULUN ÇABUUUUK! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar