Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 swtor da görecez valla bişey diyemicem, hamburger helper bulaşmadıysa writing kısımlarına fazla. dragon age 1 deki kadar düzgün bi performans çıkarırlarsa swtorda yeterli olur benim için, da2 ve me serisi zaten çok da lülü kategorisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 DA2 hani casual oyuncular icin yapilmis bi oyun yani baldursgate 2 ile yanyana koymamak lazim. Hani karsilastirmak gerekirse god of war felan tipli oyunlarla karsilastirmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 legacy diye bi dlc çıkıyormuş bu ay sonu sanırsam pehey http://www.youtube.com/watch?v=NKGW_onOqlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 of çok dandik bi trailer olmuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Sparkcaster said: swtor da görecez valla bişey diyemicem, hamburger helper bulaşmadıysa writing kısımlarına fazla. dragon age 1 deki kadar düzgün bi performans çıkarırlarsa swtorda yeterli olur benim için, da2 ve me serisi zaten çok da lülü kategorisinde WILLIAM WALLACE yazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Legacy DLC çıktı. 2-3 saat arası sürüyor, hiç özel birşey yok, bildiğiniz hack&slash devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bandwithe yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sparkcaster said: swtor da görecez valla bişey diyemicem, hamburger helper bulaşmadıysa writing kısımlarına fazla. dragon age 1 deki kadar düzgün bi performans çıkarırlarsa swtorda yeterli olur benim için, da2 ve me serisi zaten çok da lülü kategorisinde hamburger helper smugglerı yazmış :(((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://i993.photobucket.com/albums/af60/rj92795/motivator1e3d31d599e12636a672956d8e0ad183955ff696.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Legacy'i oynadim. Tabii DA2'yi begenmeyenlere begendirecek bir DLC degil. Fakat, - Haliyle oyundaki diger sidequestlerden cok daha kaliteli. - Oyunla ilgili hakli buldugum tek eksiklik olan ayni mekanlarin tekrar onumuze surulmesi olayi yok. Lineer olmakla beraber motorun elverdigi olcude iyi bir mekan tasarimi var. - Gorile benzeyen yeni genlocklar hosuma gitti. Ama bunlara ragmen 10 dolar vermeye deyecegi tartismali. Bu fiat icin kisa bir DLC bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Hepler 1 origin ve ana hikaye questi dahil nerdeyse tumuyle Orzammar'i yazan kisi bu arada :P yani vay balina sicmis da2'nin icine dedigin kisiler ile Origins'deki kadar iyi is cikarsinlar yeter dedigin kisiler ayni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 dwarf kısmı en tırt kısmıydı işte oyunun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 legacy i özür niyetine bedavaya vermeleri gerekliymiş. fena bir dlc değil(witch hunttan sonra bütün dlcler iyidir) ama çook kısa. bir de adamlar bunu ilk oyuna nasıl monte edipte bir 3. oyun çıkarıcaklar var mı teorisi/bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bunca zamanda dün anca bitirebildim. cidden çok bayık bi oyun olmuş tebrik ediyorum adamları. oyun boyunca şöyle: 1- quest: yolda 10 tane düşman grubu koy, her düşman grubu ekstra bir veya iki wave spawn etsin 2- cutscene: something awesome happens 3- goto 1 dialoglarda bi planescape, bir alpha protocol gibi olayların akışını değiştirebilme şansımızın olmasını çok isterdim. star wars'ın yeni üçlemesinde (eski üçleyebilmeye bağlayabilmek için) anakin'i iyi kalpli bir çocuktan emoya çevirmek, qui gon ve darth maul gibi iki adamı çarçur etmek gibi olaylar gerçekleştirmişlerdi. bundaki questler de onun gibi. adamın teki geliyor, "sen benim prensiplerime uygun haraket etmiyorsun, öleceksin" diyemiyorsun ki "yav bak abi socrates ne demiş biliyor musun, bir dinlesen anlıyacaksın beni". saldırıyor sana öldürüyorsun. birkaç event sonra kardeşi geliyor, "sen benim abimi öldürmüşsün, öleceksin" diyemiyorsun ki "yav bak benim suçum yok, abin bana saldırdı", öldürüyorsun. anders ile fenris çok sinir bozucular. naparsan yap illa çıkıntı olacaklar, sana atarlanacaklar. gıcık olup bir daha kullanmadım adamları. merrill'i de sevmedim. mıymıymıy. aveline-isabela-varric baya iyiydi. oyun boyunca bunları yanımda götürdüm. oyunun sonralarına doğru aveline'de bug oldu, öyle salak salak duruyordu aynı yerde, saldırmıyordu da. erkek mage olarak yanıma carver gelmişti ama oyunun daha başlarında kayboldu yanımdan, bi daha da gelmedi. çok güzel companion hakikaten. bu oyunda qunari'lerle karşılaşacağız diye heyecanlanmıştım da, sten'in yanında çok banal herifler kalmışlar. robottan farksızlar. ulan ilk oyundaki war golem Shale'in bile daha fazla kişiliği vardı tüm Qunari ırkının toplamından. güzel şeyler yok değil tabii ki de, ama kötüleri o kadar göze batıyor ki, oyun boyunca güzelleri görmeye fırsat olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 said: erkek mage http://img155.imageshack.us/img155/5534/dsikriimja8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 wfasdasfadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 dişi paladin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 yardakçısı bethany olmayan yegane komboyu tutturmuşsun, ondan ötürü dehşete düştüm. doggy daha oyun çıkmadan uyarmıştı burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ilk oyunu da mage ile bitirmiştim ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 bitirdim ben de yeni baya uzun bi ara vermistim basladiktan sonra, oyun bok gibi abi. daha once mass effect icin etmistim bu lafi, ama gercekten wolfenstein 3d daha az lineerdi su oyundan, en azindan burnu duvara surte surte giderken gizli oda falan aciliyordu. soyle oyun cikaricaklarsa utanmadan RPG demesinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 oyunu iksboksda oyandin sen, sikayet etme hakkin yok allah bilir parada vermissindir oyuna hamburger helper in twilight dvd arsivi tamamlansin diye, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 lol da2ye kasumide gelmiş http://www.gametrailers.com/video/exclusive-debut-dragon-age/720938 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 oo felicia day ha. dlc alana behind the scenes de gelecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Expansion demişler de, DLC lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dlc zaten :p da2 addons kısmına bile eklememişler zaten nasılsa kimse almıcak diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar