dreagloth Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Ben neden oynayabiliyorum ya, yaşlandım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 GwindonSurion said: kamera açılarını değiştiremiyorum minecraft oynaya oynaya normal oyun oynamayı unutmuşum sağ tuşa basılı tuttum değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tamam diyaloglar abes, yerden biten düşmanlar falan filan ama olsun bugün bitirdim, sonlara doğru daha da keyifli oluyor oyun. Gayet güzeldi oyunun sonu, keşke biraz daha detaylandırsaydı sonuçları :) dlc leri bekliyoruz artık güzel şeyler gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Nigerian Prince ve Enlarge your penis mailleri... Mass Effect 3'de de bu espirileri yaparlarsa hat-trick tamamlanacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 1. sini tum side questler ve expleri oynayarak bitirmistim cok da beyenmiştim, nitekim yorumların aksine 2. sini de beyendim. -Mekanlar birbirinin kopyası aynı ev/dungeon dizaynını boyayıp boyayıp onumuze sermişler resmen. -Diyaloglar da ilkinden oldukca kotu, nerdeyse tum oyun iyi şirin, kötü şirin ve şakacı şirin olarak oynuyoruz. -Detayları azaltıp yerine efektleri arttırmışlar ki oyun action/rpg oldugundan fazla sesimi cıkaramadım(arada birkac guzel espiri var ilk oyunu oynayanlar icin özellikle) bitmediyse acma Sandal kardesimizin yine gelip NO ENCHANTMENT dedigi sahnede kahkaha attırdı -2. oyunu tüm side questlerle bitirmem Normal zorlukta 21 saat almış ki bu süre ilk oyunun 3 te birine falan geliyor. -Hikayenin işlenişini aksine daha guzel ve eylenceli buldum bitirenler baksın Dwarf abimizin hikayeyi anlatırken abisinin evinin baskını kısmı gayet komikti. "hepsini sololadım" -İlk oyunda Mage o kadar op ise bu oyunda o kadar kötü olmuş. -İlk oyunda rogue vasat bir karakterken bu oyunda aşırı eylenceli bir hal almış. -Tüm oyun zorlandıgım 2 tane boss olması beni üzdü bitirmeden bakma Deep Roards ve High Dragon dışında load etmedim, kitelamayı bıraktım zevk almak icin, son bossu daha alengirli yapabilirlermiş gerçi mage tarafını tuttugumdan belki obur turlu daha farklı olabilirdi. -Belki de ilk oyunu oynadıgımdan oyun bana daha bir eylenceli geldi bilmiyorum ancak hikayenin ilk çeyreginden sonra oyun gayet sarmaya başladı 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 "almost but not quite" oyunu ozetliyebilir, oynadikca oyunla ilgili fikrim biraz daha degisti -shepard aksine hawke in kisiligi verdiginzi cevaplara gore sekilleniyor, seslendirme ve diyalog degisiyor, ustteki bariscil/iyi secenekler ilk kisiligi, ortadaki charm/sarcasm 2. kisiligi, en alttaki RAGEEEE/DARKNESS ise 3. kisilik secenekleri kullandikca puan aliyorsunuz bu kisiliklere, en cok kullanilan dominant kisilik oluyor, baska bir karakteri secip hawke a tiklayip verdigi cevaba gore kisiligini gorebilirsiniz, iste 1. de lets make this city a better place for everyone derken 2. de dalga gecip sak filan yapiyor, her chapterda bu kisiliginizin belli bir miktarini goturuyor oyun esneklik icin, yani sehre ilk geldiginizde iyi cocuk takilip, ortalarda sarcasma vurup DARKNESS bitirebiliyorsunuz, 10 sene gibi bir surede mantikli olmus, bu fikri baska oyunlardada gormek isterim valla - combat kotu, cidden kotu yani da1 seven biri sevmiycek kesinlikle ama genede arada egleniyorsunuz aldirmamaya alisinca -parti diyaloglari sanirim bir bioware oyunundaki en eglenceli dialoglar olabilir, isabela, varic, merill, anders ve aveline baya iyi. emo gay edvird elfi ise sevmedim kesinlikle, varic isabela ve aveline cok iyi gidiyor bir arada, isabela ile aveline in surekli birbirine laf sokmasi, isabela varic in dirty talk filan cok iyi, merilli koyunca cok pis trolliyorlar kizi ehueheu -hikaye oyle cook destansi degil, hawke da bri shepard veya warden degil ama genede guzel bir hikayesi var oyunun, hikaye anlatimida hos olmus bence en azindan klasik "tuto bitir,ilk kasabaya git, HUB A - HUB B - HUB C ye git questleri yap / ipucu topla / adam recruit et sonra gel sondan bi onceki bolumu oynayip hikayenin kirilmasini/ gerceklerin ortaya cikmasini gorup heyecan icinde son savasa kos olmamis, biware helesukur su artik baymaya basliyan hikaye duzeninden kurtulmus, buda bi ilerlemedir hic yoktan -bethany icin aynisini soyleyemesemde DERP krali carver cok iyi bir karakter olmus, basta tiksinmistim ama oyundaki en inandirici, en kisilik sahibi karakterlerden biri olmus -iyimi kotumu tartisilir ama hawke shepard degil kesinlilikle, siz ne yapmak istiyorsaniz hawke o oluyor, bu orataya sheparda kiyasala daha zayif ve sessiz bir kisilik cikartiyor, jennifer hale in o oturmus paragon shepardina alistiktan sonra benzer bisiler bekledikten sonra basta hayalkirikligi yasasamda hawke i kendime daha yakin hissettim, tam istediginiz gibi sekillendirebildiginzi sessiz ana karakter ile sabit seslendirilmsi karakter arasinda bir yer acmis kendine hawke -magralar, evler rezalet direk, wounded coast da 4 magraya girdim hepsi birbirinin ayniydi, a kapisini kapayip b kapisini acmislar sadece, mass effectde milelt bu kadar bagirip cagirdiktan sonra me2 de duzeltip da2 de kufur gibi gene bu isi yapmalari cok lame olmus -ilk oyundaki secimleriniz filan cok az seyi etkiliyor, cok umitlenmeyin import ettik diye -companion armor olayi guzel, tuttum ME2 den sonra orta noktayi bulmuslar -3-5 sokaktan ibaret denerimden sonra kirkwall gercek bir sehir havasi vermeyi basarmis, scale gecmise kiyasla iyi -radikal islamci minatour/drenay kirmasi quanarileri sevdim ben, sten den oteye goturmeyi basarmislar adamlari -dlc itemlarin cogunu bi sure sonra cope aticaksiniz (su level aldikca statalri guncellenen kilinc haric) oyunun aceleye getirildigi, kaynaklarin limitli oldugu coook ama cok belli oluyor hemen heryerde, sagda solda hep dusunulup uygulamaya konmamis fikirlerin kirintilarini goruyorsunuz oyun guzel, oynatiyor kendini ama dragon age in ikinci oyununu degilde dragon effecti oyniyacgainiza kendinizi ikna etmeniz lazim once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 viktor dediğin çoğu şeye katılıyorum ama seslendirmelerin nesini sevdin anlamadım cidden. iyi kötü çirkin meterları olsa bu 3 seçeneğegöre extra konuşmalar açılsa daha oturaklı olurmuş ama bunda ya monoton monoton konşuyo yada bi saniye bağırıp ötekinde ah canımms çekiyo vs. shepardın konuşmalar oturuyodu yani böyle uzaktan biri tıklayarak konuşma seçiyor hissinden çok film hissi oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 party dialoglarında sex var genelde...özellikle anders'ın avelin'e kocanla ne tür fantaziler yapıyordunla baslayan sorusu baya komikdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 isabela varic aveline üçlemesine katılıyorum. benim de grubum öyle oldu. yalnız erkek kardeşime aşırı uyuz oldum. hangi dialogu seçsem tersliyor beni, kafamı attırdı attım gruptan onu. anders'i ve fenris'i de sevmedim. her seçtiğim seçenekte qq'lüyorlar bana. "yeter lan nedir sizden çektiğim" diyip attım onları da. isabela ve varric combatta çok iyi kombinasyonlar değil ama dialoglarda eğlendiriyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 anders awakeningde iyiydi baya ama burda acilarin cocugu direk, giderekde daha fazla emoya bagliyor isin kotusu -anders bos zamaninda neler yapiyorsun? -parcalanmis hayallerimden geriye kalan kiriklarla bilegimi kesiyorum direk cakma vampir elfinde kime ve neye hitab ettigi belli zaten, zaten kizlar cok sikayet edio /v/ de adam gibi romance yok diye, anders "cok tehlikeli iliskimiz, yapamayizz herseyi kaybettim seni kaybedememmmm" modunda, cakma vampir "ben cok acilar cektim biliyormusuuuuun??" modunda, sebastianda ucuz kazanova direk seks sahnesi filanda yokmus, e hatunlara bakiyor merill cok miymiy, kesinlikle bi tali degil cok bayik player populasyonunun %80 i isabella ile yiyismekle mesgul eheuheu, degiyormu degiyor ama. ilk oyunda bile gayet enteresan bir karakterdi isabela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 aveline çok sinir bozucuydu her zaman bişeyler için suçluyor yok çok paran var,yok devamlı karmaşanın ortasındasın,yok şehir karmaşadaymışda niye taşın altına elimi koymuyomuşum,niye devamlı espiri yapıyomuşum,hatun herşeyi eleştiriyor,bi ara ölen kocasının kalkanını sattım diye bile posta koydu fenris in emo tavırları cidden bayıcıydı ne zaman espirili cevap versen tersliyo, me2 dede vardı aynı böle, drell unuttum adını, oyunun havasını bozuyo böle tipler,andersın içime vengance kaçtı havası baya iyi oluyodu pek bi şikayetim yok o konuda, devamlı templar ları desteklememe rağmen onunla hala frend kalmam baya bi saçmaydı dalish blood mage diğerleri tarafından devamlı tersleniyodu pek almıyodum takıma, isabella ve varric ikilisininde muhabbetleri cidden çok iyiydi baya bi önyargılı başlamama rağmen hoşuma gitti oyun sevdiğim tarafları sevmediklerimden daha çok, keşke birazdaha özenselerdi demeden edemiyorum bi bitmemişlik yarım kalmışlık hissi var, mağralar ve mekanlar birbirinin aynısı şehir iyi tasarlanmış ama yetmiyor bide hawk karakteri diğer bioware karakterlerinden daha iyi olmuş sanki hero olup dünyayı ve herkezi kurtarmaya çalışan yenilmez bi tipten ziyade olayların içinde birden bire kendini buluveren bi karakter olması baaya bi ısınmamı sağladı sanırım keşke hatun hawkı seslendiren mass effecteki hatun olsaydı süper olurdu ama buda iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 jennifer hale dunyayi yakmamak icin dark phoenix i kontrolde tutmakla mesgul bu aralar eheu http://www.videogameswallpapers.net/wp-content/uploads/2011/01/marvel-vs-capcom-3-wallpaper-phoenix.jpg waifu da diyemiyorum ya, cyclops denen hodugu gebertsem bu defa wolvie delik desik edicek Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 shapard'ın konusmalı male'da cook kötüydü, female iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yanlız oyun ÇOK kötüymüş be hani /v/ abartıyor falan demiştim de ciddi ciddi oyun dragon agei güzel yapan hiçbirşeyi almamış tam tersine kötü olanın üstüne üstüne gitmiş konuşmaya girdiğin gibi sonuç belirleniyor. oyuna rpg demeye bin şahit lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Rpg olarak kötü olabilir, ama kendini oynatıyor, eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Viktor said: "almost but not quite" oyunu ozetliyebilir, oynadikca oyunla ilgili fikrim biraz daha degisti -shepard aksine hawke in kisiligi verdiginzi cevaplara gore sekilleniyor, seslendirme ve diyalog degisiyor, ustteki bariscil/iyi secenekler ilk kisiligi, ortadaki charm/sarcasm 2. kisiligi, en alttaki RAGEEEE/DARKNESS ise 3. kisilik secenekleri kullandikca puan aliyorsunuz bu kisiliklere, en cok kullanilan dominant kisilik oluyor, baska bir karakteri secip hawke a tiklayip verdigi cevaba gore kisiligini gorebilirsiniz, iste 1. de lets make this city a better place for everyone derken 2. de dalga gecip sak filan yapiyor, her chapterda bu kisiliginizin belli bir miktarini goturuyor oyun esneklik icin, yani sehre ilk geldiginizde iyi cocuk takilip, ortalarda sarcasma vurup DARKNESS bitirebiliyorsunuz, 10 sene gibi bir surede mantikli olmus, bu fikri baska oyunlardada gormek isterim valla - combat kotu, cidden kotu yani da1 seven biri sevmiycek kesinlikle ama genede arada egleniyorsunuz aldirmamaya alisinca -parti diyaloglari sanirim bir bioware oyunundaki en eglenceli dialoglar olabilir, isabela, varic, merill, anders ve aveline baya iyi. emo gay edvird elfi ise sevmedim kesinlikle, varic isabela ve aveline cok iyi gidiyor bir arada, isabela ile aveline in surekli birbirine laf sokmasi, isabela varic in dirty talk filan cok iyi, merilli koyunca cok pis trolliyorlar kizi ehueheu -hikaye oyle cook destansi degil, hawke da bri shepard veya warden degil ama genede guzel bir hikayesi var oyunun, hikaye anlatimida hos olmus bence en azindan klasik "tuto bitir,ilk kasabaya git, HUB A - HUB B - HUB C ye git questleri yap / ipucu topla / adam recruit et sonra gel sondan bi onceki bolumu oynayip hikayenin kirilmasini/ gerceklerin ortaya cikmasini gorup heyecan icinde son savasa kos olmamis, biware helesukur su artik baymaya basliyan hikaye duzeninden kurtulmus, buda bi ilerlemedir hic yoktan -bethany icin aynisini soyleyemesemde DERP krali carver cok iyi bir karakter olmus, basta tiksinmistim ama oyundaki en inandirici, en kisilik sahibi karakterlerden biri olmus -iyimi kotumu tartisilir ama hawke shepard degil kesinlilikle, siz ne yapmak istiyorsaniz hawke o oluyor, bu orataya sheparda kiyasala daha zayif ve sessiz bir kisilik cikartiyor, jennifer hale in o oturmus paragon shepardina alistiktan sonra benzer bisiler bekledikten sonra basta hayalkirikligi yasasamda hawke i kendime daha yakin hissettim, tam istediginiz gibi sekillendirebildiginzi sessiz ana karakter ile sabit seslendirilmsi karakter arasinda bir yer acmis kendine hawke -magralar, evler rezalet direk, wounded coast da 4 magraya girdim hepsi birbirinin ayniydi, a kapisini kapayip b kapisini acmislar sadece, mass effectde milelt bu kadar bagirip cagirdiktan sonra me2 de duzeltip da2 de kufur gibi gene bu isi yapmalari cok lame olmus -ilk oyundaki secimleriniz filan cok az seyi etkiliyor, cok umitlenmeyin import ettik diye -companion armor olayi guzel, tuttum ME2 den sonra orta noktayi bulmuslar -3-5 sokaktan ibaret denerimden sonra kirkwall gercek bir sehir havasi vermeyi basarmis, scale gecmise kiyasla iyi -radikal islamci minatour/drenay kirmasi quanarileri sevdim ben, sten den oteye goturmeyi basarmislar adamlari -dlc itemlarin cogunu bi sure sonra cope aticaksiniz (su level aldikca statalri guncellenen kilinc haric) oyunun aceleye getirildigi, kaynaklarin limitli oldugu coook ama cok belli oluyor hemen heryerde, sagda solda hep dusunulup uygulamaya konmamis fikirlerin kirintilarini goruyorsunuz oyun guzel, oynatiyor kendini ama dragon age in ikinci oyununu degilde dragon effecti oyniyacgainiza kendinizi ikna etmeniz lazim once Genel olarak katılıyorum, tek ekleyeceğim rogue shadow/assassin oynuyorum ve de combat (sadece) bu karakterle eglenceli gercekten. Aggroyu kapıp decoy attıktan sonra adamlarin arkasina gecip 150%lik critleri siralamak sahane. Yalniz combat sistemi uzerinde cok dusunmusler belli, cunku bir suru cross-class skill var. Yalniz yanlislikla bile bir skill atsaniz bunların harcanması olmasaymıs ve de genel olarak rakipleri daha dayanikli yapsalarmis, cok daha dengeli olabilirmis. Mekanlarin hep ayni olmasi cok can sıkıcı. Adamlar 3-5 mekan yapmislar, bazı kapılar bazen acık bazen kapalı derken butun magara/evleri falan bu sekilde yedirmeye calismilar, haliyle olmamıs. Diyaloglara kotu diyemeyecem de, cok kliseler. Oyunun basindan sonuna kadar sarkastik bir rogue oynadigimdan Hawke'in bazen yaptigi referanslar ve de attigi laflar cok saglam ama bir iki cevher dısında gerisi meh. Companionlarin diyaloglari cok saglam ama, Varric ve Isabella efsane. Bir de Varric'in olaylari abarttıgı kısımlara hastayım. Varric Su abisinin malikanesinden herkesi tek elde kestigi yer, ve de sonrasında abisinin "Varric sen zaman sen daha iyi, daha kuvvetli ve de yakısıklıydın" dedigi yerde koptum. Bir de questler cok klise geldi bana, genelde queste baslamadan once sonunun nasil bitecegini tahmin edebiliyorsunuz. Yalnız questlerin tam tersine ana senaryo Bioware'den beklenmeyecek sekilde klise degil. Cok detay vermek istemiyorum ama su ana kadar dunyayı kurtarma geyigini gormedim daha. Sehri bile kurtarmayacaktim ama Isabella ile Arishok arasindaki secenekte kazanan bastan belliydi. Arishok bana o kadar guvendi ama duelloda pis oynayarak kazandim hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 birk ere oyunun konusu önceki oyuna göre daha kücük caplı bir konu. yani lokal bir bölgede geçen olaylar ele alınmış eskisindeki gibi dünyayı kurtarmakla uğraşmıyoruz kendimizi kanıtlamak derdimiz şehre. ha sonradan işler karışıyor mu evet karışıyor gayet de güzel oluyor da oyunda seçimlerim neyi etkiledi hiç farkedemedim ben mesela. ya da rogue oynadım, mage oynasam nolucak birebir aynı mı gidiyo senaryo? sonuçta avlanmam gerekmiyor mu yani neyse genelk olarak güzel çok kötü değil, senaryosunu beğendiğim oyunlar güzel geliyor zaten bir oturuşta oynatıyor her türlü. diyaloglar bazıları bomboş olsa da kendi aralarındakilerle iligli söylediklerinize direk katılıyorum çok ilginç muhabbetler dönüyor parti içinde. bir de sarkastik oynadım da tipim de kel bıyıklı falandı, cem yılmaz gibi onla dalga geç bunla dalga geç stand upçı gibi bitirdim oyunu. kral gelir taşak geçerim commander knight gelir kah kah kah gülerim gerçekten cem yıılmaz gibiydim. gay elf anders gay elf anders' in de mümkünse allah belasını versin, en baştan beri hiç sevmemiştim bana yavşadığından beir ashdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 oyunda fuhrer var lan, ZA FINAL SOLUTION !!1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ya o değil de cidden anlamadım ben, niye her evin içini ve her şehri aynı yapmışlar? herhalde toplamda 5 tane map var dönüp dönüp koyuyorlar önümüze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 1.5 senede expansion + 2. oyun kasinca oyle oluyor ehueheu bu arada spo sayilmaz aveline in shield geyigini yaziyim, hosuam gitti cunki eger aveline in defualt shieldini satarsaniz bi yerde yenisini hediye edince "onun manevi degeri vardi, simdi nerde ama kimbilir kime sattin" diye cemkiriyor eger inventoryde binekliyorsa shield "sagda solda gezdirilicek kadar degersiz goruyorsun onu" diye cemkiriyor eger ustundeyse (ki lvl 1 shieldi hani, hikayede ilerde oluo olay) "bu shield gecmis hayatimla bir bag, ayrilmamimi istiyorsun?" diye cemkiriyor hos olmus, 3 durumdada seslendirme var hani, cogu kisinin goremeyecegi daha kac diyalog var acep bole degisen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aveline her bişeye kulp buluyor ya hiç bişeyden memnun olmuyor hani onların hiç birini yapmasanda storage koysan bu seferde niye tozlu yerde tutuyosun o kadar değersizmi falan der yaranılmaz ona sanki seni memnun etmeye oynuyom ben oyunu bi... :) yalnız bi kurguda görebileceğim en sinir bozucu karakteri gördüm bu oyunda, "sister patrice" hem yüz ifadesi hem konuşmaları öff nası sinir bozucuydu ya adam akıllı cevaplarda yok tekerde, ağzımıza lafı tıkayıp gidiyor bi işkence edebileydik ona yada aç mabarilerle dolu bi kuyuya atsaydık, ne biliyim en azından yavaş ve acılı bi ölüm tatsaydı çok rahatlardım ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 valla şimdilik aveline ile mutlu mesut geçiniyorum ben. anders, carver, fenris, hayatımı kararttı. bir neutral takılmaya çalışan mage olarak sürekli çıkıntılık yapıyorlar. "sen niye mage'lere sıcak davranıyorsun" diyor biri, "yoksa sen demon sevici misin" diyor diğeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Aveline ve Isabela ozellikle Aveline'in Act 2'deki companion gorevinde cok iyiler ahah Genel olarak da oyundaki party banter COK iyi, hatta Bioware'in son oyunlarinda cikardigi en iyi is olabilir Bu arada biraz Fenris'i gruba almam gerekince gordum ki, 2H warrior tam Sam'lik olmus ehue... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Askerden dönünce başlayacağım ilk oyun, kendimi en kötüsüne hazırladım easyde de olsa azmedip bitiricem. Yalnız drama eksik olmuyor yine, codexten bi alıntı : said: EA bans player from playing Dragon Age II What a dire fate. Why did they do it? Because someone wrote at the BioWarEA forums: Have you sold your souls to the EA devil? Bad idea chap, now you're deprived of all the Dragon Age II goodness, you had it coming. In what appears to be a tottaly unfair practice, it appears EA are banning people from accessing their legally purchased copies of Dragon Age 2 if they were vocal about their displeasure regarding the game over at the official Bioware forums. One particular case in point is VWARE, a user who got banned for accusing Bioware of “selling their souls to the EA devil”. He agreed that it was fair to ban him from the forums for 72 hours, however was shocked when he realized that he can’t access his Bioware social account and activate his recently purchased copy of Dragon Age 2. Nice business practices there, BioWarEA. Have a look at the answer from Stanley Woo on the Bioforums, it's rich. Please review the EA Community Terms of Service, particularly sections #9 and #11. There are two levels of enforcement here: 1. BioWare community bans are forum-only and can be for as little as 24 hours. These bans should have no effect on your game, only your ability to use all the features of this website/community. these bans are handed out by BioWare Moderators as the result of our travels around the forum and/or issues reported by fellow community members. 2. EA Community bans come down from a different department and are the result of someone hitting the REPORT POST button. These bans can affect access to your game and/or DLC. Because the BioWare community now operates under the same umbrella as all EA Communities, community members here have all explicitly agreed to abide by and be governed by both sets of rules. Consider it an added incentive to follow the rules you say you’re going to follow. If there are further questions or concerns, please send them to me via private message. Thank you. Zaaaaa? Zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Yeseydi vaktinde Warhammer forumunda her gün kendilerine saydıranları da banlarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar