hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 total war shogun 2 gelene kadar vakit öldüreyim diye oynuyorum sırf ama dayanamıyorum act 3'e kadar geldim devam edemeyeceğim heralde, iyisi mi shogun gelene kadar gran turismo 5'e devam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ya her şeyi geçtim oyunda farklı ırklarla oynayamıyoruz. ne güzel elf dwarf felan olabiliyorduk. bunda bi de qunari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Viktor said: archdemon i balisstalari repair edip edip spamliyarak kesmistim dao de, hard oyniyordum bole ana karakterim tankti, saldim direk takildi kendi kafasina gore, leliana ile wynn duoladi bunda spoylor vermiyim ama normalde bile act1 son boss sac bas yoldurdu, bole 100 tane mob gelio firestorm ile cone ile wowda lvl10 dungeoni 85 de LOLOLOLOL facerollarken birden karsiniza heroic bossu cikmis gibi ki bossda wowdan arak ehuheuh eglenceliydi gerci, casualda bile sanmiyorum pouse kullanip pozisyon kasmadan milletin bunu kesebilecegini aynen şuana kadar oyunda tek zorlandığım yer burasıydı benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 valla kitelama olayı çok absürd olmuş deep roads bossu hariç şu ana kadar daha pot bile içmedim bosslarda kime dönüyosa al onu gezdir başkasına dönene kadar en komiğide qun liderini duelde mage ile yenebilmemdi adam bi vuruyo %50 hp gidiyo, kitelayarak pot içmeyi bırak vuramadı bile patchle düzelir heralde bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bone said: ya her şeyi geçtim oyunda farklı ırklarla oynayamıyoruz. ne güzel elf dwarf felan olabiliyorduk. bunda bi de qunari var. Bu bencede çok büyük eksiklik, fıstık gibi her ırk/mesleğin kendi hikayesi vardı canavar gibi. Şimdi tekdüze ilerliyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Evet özellikle okçuluk Dalish bir karakterle oldukça güzel olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Benim en çok Noble dwarf hikayesi hoşuma gitmişti, cidden 'Royal' olduğunuzu hissettiriyordu =P Şebekler peşinizden ayrılmayıp yalakalık yapıyorlardı felan hehe, gidip arenada kraliyeti temsil ediyordunuz zaten babanız adına yapılıyordu dövüş =) Kardeşlerinizin kepazeliği felan harika hikayeydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kim bilir belki dlc'yle koymayı düşünüyorlardır. dlc'ye de razıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 @arkimod hacı o Dupuis denilen adam katil değil zaten. hem tipleri farklı, hemde kestim hawkın anası gene öldü yani eminim. questlerde ufak şeyleri dğeiştiriyosun ama oyun daha çok templarlara 4 kere maglere 5 kere yardım etti vs diye tutuyo. sona pek etki ettiğini sanmıyorum. misal mağarada starkholm mage guidden kaçanlar geliyo "geber!" yapıyosun, teslim oluyo ve öldürme gibi bi şıkkın yok yani, her türlü oyun sonunda başına ekşicek o karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Kaede said: http://www.rockpapershotgun.com/2011/03/11/ea-forum-bans-can-lock-you-out-of-games/ süper lan adam forumda "ruhlarınızı ea iblisine mi sattınız?" diyor 3 gün forum banı yediği gibi kalmıyor kayıtlı oyunlarının hiçbirini oynıyamıyor. hatta eula da yazdığına göre ea isterse perma kitliyebiliyor oyunları YUH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bütün oyun sitelerine haber olunca EA tutuşmuş PARDON BUG OLDU DUYUNCA HEMEN DÜZELTTİK diye ahah forum moderatörleri "hayır haksızsın bunu yapmaya da hakkımız var senin için daha fazla sözüm yok" bile demişken kimi kandırıyorlarsa ulan bir iki tane çok sevdiğim oyun vardı EA den satın aldığım ps3 te artık bf3 çıksa almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 toolset yapacaklar mı diye merak ettim de anca şu eski haberi buldum: "Mike Laidlaw, the lead designer of Dragon Age: Origins and Dragon Age 2, recently left the PC gamer fans of BioWare in dismay after declaring that there would be no modding tools and strategic camera coming with the PC version of Dragon Age 2. The aerial view was left out because of financial concerns, as it needed a different kind of texture work than the third person camera. Many fans declared themselves disappointed with the company, accusing the developers that they over-simplifying one of the best role playing games in years. These snippets were take from an interview with French magazine Joystick. Apparently they were poorly translated, as Laidlaw went on to clarify some of these statements on the official forums of BioWare, trying to quell the fans' protests. Laidlaw wrote about the modding kit that, “The tools we're using to make Dragon Age 2 are very, very close to the tools you guys have used to make your mods for DA:O. They're not identical, as we've made a few in-house improvements, but they're almost identical. As such, there isn't a new toolset to release, per se. While we won't be releasing a toolset update in tandem with Dragon Age 2, we ARE investigating what it would take to update the community toolset to match ours, along with providing DA2 content in the future.” The designer was not so clear, however, about the strategic camera that many PC gamers loved, the author of this article included. “While we likely won't pull as far up as we did in DA:O, I have always felt that the key to tactical play was actually freeing your camera from the character you're controlling to issue precise orders, which is what we're tuning now. So, this means you can still maneuver the camera around the battlefield and issue orders from a remote location, just as you could in Origins,” Laidlaw wrote. Dragon Age 2 will be released in March 2011 on the PC, the PlayStation 3 and the Xbox 360." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 fade'deki puzzle'ı şöyle çözüyormuşuz: ilk BBBB sss BBB sssB BB B sssB BBsB ss B BBsB ssB B sB BssB BssB B sB ss B BBsB sssB BB B sss BBBB ikincisini nasıl yaptım anlamadım ama. yanlardaki kırmızıları içeri doğru ittirdim sanırım kahverengileri oynatarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Dragon age guzeldi lan..bi baldurs olamaz tabide yarısına yakın ediyodu .. bu ne böle .. resmen kıç abi bu oyun..butun dlc leri witch hunttan awakening e kadar herseyi oynadım bitirdim de da2 pathetic bisey cıktı..konusmalar falan epic rezalet..kendimi god of warun rezil versiyonunu oynuyo gibi hissettim.. Jon Irenicus abimizin EA headquarterını basıp böle seyler yapmasını istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ever pathetic, ever fools! you will suffer! you will all suffer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bg2 mi oynasam lan. müzik, grafik, gameplay. %100 skorunu hakeden başka oyun var mı huleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 http://www.gog.com/en/gamecard/baldurs_gate_2_complete :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 LFG Nightmare Ancient Rock Wraith yarim saat surdu nasil hp varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ya respec var mı bu oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sildim bile oyunu dayanılır gibi değil para versem gerçek anlamda rage'e girerdim bu oyunla.. ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 oyunu şimdi yükledim başladım konuyu hiç okumadım da bu adamlar görüntüleri ve kamera açılarını neden bozmuş? eskisi hala duruyodu aynı anda açıp alttab yaparak baktım da neden böyle bir şey yapmışlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 mascio said: ya respec var mı bu oyunda? Statları tekrar vermek için black emporiumda satılan potlar varmış galiba ama o da extra content olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Jadelith said: bg2 mi oynasam lan. müzik, grafik, gameplay. %100 skorunu hakeden başka oyun var mı huleyn quake 2, planescape torment, sanitarium, vampire: the masquerade - redemption (patch ile), half-life 1, the curse of monkey island, deus ex, unreal tournament, warcraft 2 diyorum ben. hem müzik hem grafik hem gameplay çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kamera açılarını değiştiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar