LethE Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 eskiden preorder normalinden ucuz olurdu bide :/ haftasına fiyat kırarlarsa çok gülücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pehey... http://www.youtube.com/watch?v=nhbjSrO4ugU *yawn* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 OO blood dragon armor'u 2 yede eklemişler ne güzel =p Bir yığın bonus item var, bir halt yapmaya gerek kalmayacak bu gidişle hehe. http://dragonage.bioware.com/da2/info/bonus_items/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 high res patchi de çıkmış 1gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 1) oyun konsol version baz alinip tamamen aksiyon/rpg olmus. taktik felan yok pause edecegine 2 tusa bas her seyi kesip biciyosun. 2) ilk oyunda rogue tank ya da warrior dps olunuyordu o da gitmis. warrior sadece tank oluyor. 3) companion'lara sadece ring ve amulet verebiliyorsun. armor, helmet vs.. hepsi npc'den otomatik aliyorsun. 4) skill ve skill puanlari yok. hepsi ayri ayri yerlere dagitilmis. mesela cunning verdiginde lock pick artiyor. 5) companion questleri friend de olsan rival da her sekilde yapilabiliniyor. good/evil farketmiyor yani. 6) her seyi yapinca playtime 40 saat. cogu zaten cutscene. bioware'inde konsolunda allah belasini versin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Evet muhtemelen adamlar çok sadeleştirip sadece aksiyon yaptıklarından pek olmamış olacak, ben yine arada DA1 oynarım artık =p Başka bahara kaldı bizim ümitler. DA1 de race/class seçerken epilogue felan değişik oluyordu, şimdi hiç öyle kafa yormaya gerek kalmayan bişi yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 BW harikalar yaratiyor, konsol versiyonunda auto-attack olmadigi anlasilinca millet sormus "nereye gitti bu auto-attack, hani vardi?" diye, gelen cevap: said: Chris Priestly wrote... OK: Here is the story. Auto-attack option for consoles was added in to the games late in the development cycle after the initial certification build was sent. The auto-attack functionality was sent to be added to the game for testing and approval. This was why staff said it was in game. Due to an error during mastering, the auto-attack file was omitted during manufacture. We apologize for this. It was meant to be in game, but it is not currently in the console versions. We are working on how best to distribute this to console users. When we have information, we will let everyone know dlc'den gelen paralari alkole yatiriyorlar herhalde herkesin kafasi guzel, "mastering'de auto attack'i dahil etmemisiz tuh" ne demek ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Lol be 1 kişide çıkıp test etmemişmi yani nası ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ben demiştim, yakında biowareden oyun alınca mail gelcek ordaki bi linke tıklayıp bitirebilcez tüm oyunu 5snde, oynamaya falan gerek olmıcak asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.ripten.com/wp-content/uploads/2008/07/bioware-dumps-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 arkadaşım steamden hediye etti oyunu. girip bakcam da ne zaman aciliyor tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kahretsin mage secemiycem gene sunun yuzunden http://i55.tinypic.com/13yhvmv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 meh çöküp çöküp duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 high res packi kesin yükleyin bu sırada olmadan grafikler leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1GB ekran kartı RAM'i ve DX11 istiyor denmedi mi Hi-Res için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 amd 5870 master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 meh oyunun başı aşırı bayık sıkıldım bıraktım kirkwall da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 1 saattir oynuyorum pardon 1 saattir cutscene izliyorum subtitle seçeneğide koymamışlar yada ben bulamadım kıçı kırık ayarlarda oyun deneyimi şöyle demosunu oynamamıştım keşke bir göz atsaymışım... 1dk kontrol ediyosun cutscene ultra konuşma seçenekleri çıkıyor esc esc esc esc esc 1dk kontrol ediyosun cutscene esc esc esc esc esc vs 30 saat gameplay dediği bu mu acaba merak ettim neyse şu yoklukta oynucaz artık napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 oyunda 2500 tane cutscene olduğu doğruymuş demekki.. 40 saat oyun süresi (meh) desen, 2400dk, dk başına 1 cutscene +100 tane ehuheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 buldum subtitle seçeneği AUDIO kısmına koymuşlar alışmışız interface veya gameplay kısımlarında olmasına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mouse un scroll tekerleğine basılı tutunca haritayı hareket ettirebiliyorduk Dragon Age'de..2'de bu yok!!! Takımdan uzakta kalan bir karakteri seçip hedef vermek zorlaşmış.. ne yapmış bunlar böyle ya.. kamera kısıtlamaları rahatsız ediyor... ilk dikkatimi çeken eksiklik bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 şaşı elf komik olmuş. şimdilik iyi gibi gerçi combatlarda daldıgın adamı targeta almıyo bazen "niye yapmıyo niye yapmıyo!!" diye isyan ediyosun. normal zorluk fazla kolay, pot içmene gerek bile kalmıyor.şimdiye kadar ne zaman pot içsem 2 saniye sonra combat bitti öyle sövdüm bide :P mage spellerde "hits all foes" şeklinde çoğu denemedim ama friendly fire yok sanırım. 2. playthrough da bakcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 hard da %30 hp si kalmis mage ile ogre kiteladim, ana karakter ve digeri gg oldu bi kizkardes kaldi ogre da kostururken yanlarindan gecince bile vuramiyor dusmanlar, cok hantallar, ogre in charge dan 50 kere manuel kosarak kactim filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 LethE said: mage spellerde "hits all foes" şeklinde çoğu denemedim ama friendly fire yok sanırım. ff sadece nightmare'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar