fenris Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 said: so you can focus more on the interaction rather than reading and analyzing your dialogue choices." cümlenin bu bölümü oxymoron olmamış mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 e sam karaktere seslendirme istiyordun, o geldi iste :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ya teker de olsa söyleyeceğin şeyi önceden görme fırsatın olacaktır aksi takdirde çok saçma olur. ama yine de oyun oynarken karşıma diyalog tekeri çıkarsa kafamı masaya vurmaya başlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 alpha protocol'da hiç sevmemiştim o olayı, kötü olmuş öyle olması önceden hazırlanmış cümleler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 elf oynayamadıktan sora, gg bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sparkcaster said: elf oynayamadıktan sora, gg bb http://www.youtube.com/watch?v=DvH4PskPZ4M&feature=related 00.30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 HellHound said: e sam karaktere seslendirme istiyordun, o geldi iste :P çarkıfelek mayk torntın açmadı ama female hawke açabilir mass effect 2'nin ahlaksızlığı yanında iyi yanlarını da (jennifer hale) alırlarsa. tek umudum o. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bosa heveslenmenin anlami yok ana karakter, ME'i de seslendiriyor diye, Jennifer Hale olmaz buyuk ihtimalle Claudia Black'de olmaz malum, Grey DeLisle kaliyor favorilerimden (expansion'da karakter seslendirdi de cerez oldugu icin sayilmaz) ana karaktere Voice Over cidden blight ya, hem dialog yuvarlagi hem istedigin irki secememek bu bok yuzunden geliyor basimiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Grey DeLisle = win valla ben bu oyun için şu aşamada tamamen negatif düşünüyorum. Combat da aynı zihniyete kurban giderse diye endişe hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 combat daha kolay olsun diye bi tane teker koyacaklarmış biz ordan magic, warrior, archer seçecekmişiz ona göre saldıracakmış karakterler. böylece saldırının detaylarının analizi ile uğraşmak yerine sadece saldırının biçimini seçecekmişiz gerçi bunu awsumlar da sevmez hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 abi daha aman aman bişi görmedik tamam zihniyet belli de bu güzel olmayacak anlamına gelmez.beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 item ve inventory olmicakmis oyunda bi greatsword bi bastard sword bi longsword arasi melee bow crossbow range wizard icinde sopa olucakmis armor derdindende kurtarmislar, amele gibi armor toplamak yerine mevcut olani upgrade edip pasif bonu alicakmisiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 said: so you can focus more on the interaction rather than reading and analyzing your dialogue choices." Larry'nin kilot indirme amaçlı oyunlarıda bu mottoyla satmaya çalışıyordu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 aslında mikrofonla konuşacaksın karşı taraf anlıcak fln sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 origins i bitirmiştim de awakening e geçemeden savelerim silinmiş. awakening'e origins save i ile mi başlamak iyi yoksa 0dan başlasam dialoglar falan çok folloş oluyor mu? ona göre zorlayıp kendimi bi daha giricem de originse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Hayır olmuyor, çok az gönderme var zaten. Estel biz bunu sana diğer başlıkta açıklamamış mıydık, niye bi daha soruyosun? Darbukatör. Oyuna gelirsek. Asıl şimdi THIS IS THE NEW SHIIEEAAAT. Beklenmedik bi gelişme değil, çoktan seçmeli dialoglar konsol bebelerine uygun değil çünkü. Gelenekseli falan geçtim, DA1in aksine hiç rpg olmayacak oyun, bildiğin ME serisi gibi aksyon olacak ama bu kötü bir oyun olacak demek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 dragon agedede ypoktuki adam gibi secenek bir kere persuation herkesde vardi, cok tirtti non combat skiller geri kalani I WILL HELP BECAUSE IM A HERO OF JUSTICEEE! Whatever... KIEEEEL KIEEEEEL KILLLLLLLLLLLLLLLLLL, DIS IS THE NEW SHIIEAAAATTTTT!!!!!1111 klasik bioware faggotry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 e bari tam aksiyon olsun olucaksa, o sekilde bi halta benzesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 mass effect shooter rpg'imsi bişidi zaten direk shooter oldu. Bunun rpg öğelerini atıp aksiyon oyunu yapsın bi de güzel yapsınlar gidiyim öpiyim ellerinden. Nasıl olcak ki abi o gözümde canlandıramadım bile o kadar uzak bana :( sonunda karşımıza lotr oyunları gibi bişi cıkarmasınlar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Oblivion vari dövüş sistemi olmasında =P Takımın hepsini kontrol edemeyiz zaten öyle bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 morrigan gibi bi tip koysunlar kesin alırım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 morigın-kün yok ama sasucke koyacaklarmış tıpkısının aynısı. oroçi'yi yiyip şişti geçen oyun malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 inmiştir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 screenshotlar kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 niye karakter belli ya :/ ayrıca dialog tekeri ne ben ME oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar