LethE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 leliana nın öncesini morriganın (aslında pek bişi anlatmadan) sonrasını anlatan 2 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bol ve dandik DLC ve awakening expansioni var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 morriganla ilgili witch hunttan başka çıktı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 birinciyi ağzımın suları aka aka oynamıştım ama ne DLC ne de expansion'ı oynamıştım. awakening'i alıp oynıyayım diyorum hiç olmazsa 2 gelene kadar, iyi miydi senaryo, gameplay falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Gameplay aynı, senaryo biraz daha iyi. DA'i sevdiysen Awakeningi daha çok seversin, tek problemi lvllar çok yüksek olduğu için karakterler aşırı güçlü. Bi yerden sonra çim biçme makinası gibi monoton ilerliyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ilk oyun yuklu olmadan calısmıyor mu exp? bir de eski charla devam etmek zorunda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 DA:O yüklü olmadan çalışmıyor, eski karaktere gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ana oyun lazımdı galiba oynamak için, import edersen veya yeni char açarsan şu farklar oluyor: http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age:_Origins_-_Awakening#Importing_an_Origins_Warden_versus_creating_an_Orlesian_Warden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 l4d yuklemek icin da:o'yu sildim bitirmistim zaten. char da gitmistir tabi. neyse yukleriz tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Bioware oyunlari save ve ayarlarini, oyun dosyalarindan ayri yerde tutuyor. eger ozellikle silmediysen buyuk ihtimalle karakterlerin my documents'da duruyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 evet silmemisim yihuu. saol hell. o kadar denerim'e hizmet ettikten sonra ezik gibi kalmayalım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 ben de denemek istiyorum. zzaaaa esprik sıtayla. iyiymiş ya benim 19-20 level warrior'ım vardı originsden, alayım o zaman awakening'i de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 awakening kesinlikle origins tadı vermiyor bence ve nightmare de bile aşırı kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 1 dakika 52 saniyeye kac buzzword sigdirilabilir konulu bir video yayinlanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://www.dragonage-2.com/wp-content/uploads/2010/10/dragon_age_2_hawke_trailer_270810-300x152.jpg http://i1035.photobucket.com/albums/a437/soot00/pegasus_LARGE_t_1581_396676.jpg A new age has begun. AN AGE! OF DRAGON! AND ALL WILL KNOW! THAT 300 BIOWARE EMPLOYEES! GAVE THEIR LAST! BREATH! TO DEFEND IT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Cok benziyor evet. Cok karizma surattaki falcata felan ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/kitchen2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ahahahhahaha ilk gördüüm vakit bende ona benzer bi tepki verdiydim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ilgilenen olursa: Companionlarin rep sistemi, friendship/rivalry uzerine lead yazarla forumda muhabbet (link sadece David Gaider'in mesajlarina gidiyor ama cevap verdigi sorulari quoteladigi icin gayet temiz) daha once de bahsetmistim oyundaki en mantikli degisim su ana kadar aciklanan... implementasyonu temiz olursa potansiyeli yuksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 iyi görünüyor, eski sistem zaten çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Obsidian'ın Alpha Protocol'de başarılı bi şekilde uyguladığı negatif approval sistemini kopyalamaları olumlu bi gelişme, ama - puan almak yeterince awesome değil diye negatif approvalı dışarda bırakmaları ve herşeyin + vermesi tam doktor civanıma yakışan bi hareket olmuş. Ayrıca david gaider picture related https://dl.dropbox.com/u/829607/davidgaider.jpg THIS IS THE NEW SHIEAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ehe evet ilk gordugumde "birileri Alpha Protocol oynamis" demistim de normali boyle olmali zaten. Gerci onu en cok koymalari gereken oyun ME2'ydi, onun yerine saka gibi loyalty koydular... ben o perugun EA PR departmaninin isi oldugunu dusunuyorum ayrica :P Yapimcilarimiz kel olmamali diye dusunmus olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Koko effect 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2010 gaider son resimde ananas gibi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar