sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Tedaş çalışanı iki kişi damsız oldukları için içeri almayan kulübün elektriklerini kesip, arıza varmış, onarmaya geldik diyerek müşteri kapısından girmeye kalkınca olay karakola kadar uzamış. haber gazetevatan.com dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 damsız, dam damlaya,da da da daaaaam,damsız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben bu dam olayını oldum olası anlamış deilim kız kıza giderler alırlar erkek erkeğe yok giremezsiniz lan adamlar gay belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sehirlerarası otobuslerde oldugu gibi kızların bara girerken ödedikleri ücretin icinde bir miktar kuku sigorta bedeli var,bar bir süre gelecek zararları ustleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bu haberi facebookda da paylaştım altına Anne'min yazdığı yorum: O adamlar ya itfayeci olsalardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Llama said: ben bu dam olayını oldum olası anlamış deilim baştaki "d" kibarlık için sadece bişiyi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 lan komşunun elektriğini kesmek fikrimin 100kat gelişmişi ama stadın elektriğini kesmek fikrinin olayının 10'da 1i kadar etkili olmuştur.. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=18%20eyl%C3%BCl%202001%20fenerbah%C3%A7e%20barcelona%20ma%C3%A7%C4%B1 daha büyük kesintiler bekliyoruz kendilerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 herkesin çift olmasıysa amac.her gelen kız grubunun yanına kapıda 3-5 erkek takıvar olsun bitsin maksat iş yürüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Hehehe valla aklımdan geçmişti benimde ama ben daha bölgesel planlamıştım mesela bütün Ataköy gibisinden. Hatta 1 kere yanlışlıkla kestik yeraltı kablosunu koparınca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya damsız olayı diye birşey var ama damsızlar içinde tipsizlik kategoriside oluyor.hem damsız hem capul gibiysen almıyorlar.ama damsız girenler oluyor yani. kurt sürüsü halinde gidenleri almamak dogru. max 3 erkek olcaksın. bide bizim milletimiz içmeyi eglenmeyi bilmeyen millet.gece klubundeki her kıza alıp eve götüreyim gözüyle bakıyor. yanında erkek olsa bile mal mal bakanları oluyor seviye için bayan ağırlıklı olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 iki boyutu var işin, ikisi de çok acıklı. damsız içeri almayız diyen kalitesizlikte bir yere girmeye çalışan kişilerin, o kalitesizlikte bir yere bile alınmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gay bar hariç türkiyede nerde dam muabbeti yapılmıyor ki ? heryer kalitesiz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Dam muhabbeti orta ayar mekanlarda olmalı agas. Bunun tartışması bile gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Dam olsa içerde ne işim var lan gider adam gibi bi yerde otururm kulak patlatan iğrenç bi müzik dinliceme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 haftaiçinde gidince kral olursun.ama aynı şekilde cumartesi git dam derler mesela ahahh bodruma gidiosyn bir mekana 10 tane tüysüz gavur erkek girebiliyor.ama adamlar kendi vatandaşına dam yapıyor mesela bir mekanda ne çok erkek olursa kız sayısı o kadar azalır yani.orta seviye olsun dşük seviye olsun süper kalite olsun ben mekancı adam olsam bende almam öyle çakalları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 girişi paralı olmayan yerlerde dam olayı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abvblizzard said: Dam olsa içerde ne işim var lan gider adam gibi bi yerde otururm kulak patlatan iğrenç bi müzik dinliceme. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Dynun said: Llama said: ben bu dam olayını oldum olası anlamış deilim baştaki "d" kibarlık için sadece bişiyi yok ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Llama said: ben bu dam olayını oldum olası anlamış deilim kız kıza giderler alırlar erkek erkeğe yok giremezsiniz lan adamlar gay belki Denyoluk olmasının yanısıra yasal olarak da suç. Denyoluk derken şöyle denyoluk, özellikle k.b. gibi mekanlarda bir de kendilerini savunup haklı görmeye çalışıyorlar. Hani 2 gün önce yanında kızla gittiğinde kapıda karşılar kanka muhabbeti yaparken, üstüste defalarca gidince samimiyet falan gırla geçinirken 1-2 kere kızsız gidince anında yabancı muamelesi falan çirkinlik sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dam muhabbetine karşı değilim arkadaş, destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 adamlar damsızdan çok gamsızmış bence. içeri almıyolar bizi napalım? döner bıçaklarıyla dalalım ağbi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ama yaratıcı gibi git elekriği kes hır gür çıkarmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 dam olayı gayet mantıklı. gayet de varlıklı, zengin apaçi / abaza doluyo sonra, yanınızdaki kıza meraba yapmaya çalışıyolar. apaçilik illa fakir araba modifiye edip sokakta hector el father dinlemek değil. paralı olunca kendine güveni gelmiş bisürü barzo da damsız olarak bi yere sadece "eğlenmeye" gitmediği belli, kendinizi kandırmayın. Ortham Abİ yhA diye gidiyolar işte. azcık alkol de cesaret verdi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 öyleleri atarsın ayıklarsın sonradan. Zaten yasal olarak suç damsız almıyoruz muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar