Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abi hoşlandığınız kız yakınınızda yerlense(osursa)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niggaknow said:

abi ne biçim topic lan bunlar.
en nefret ettiğim şeydir be yellenme topicleri, yellenme şakaları. çok leş olay.

Osuruğa gülmeyenin osuruk kadar aklı yoktur (EditAnonim)
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Yok niye hep kız yahu. Hoşlandığınız kişi neden değil hep illa kız :) Konu berbat bu arada sadece merak ettim niye illa kız :) (Konu hakında evet kızlarda insan)

erkeğe bakarsan yolda arabaya durdurup işer bile ondan
Mesaj tarihi:
Artık kızların osurduğu, sıçtığı gerçeğine alışın. Sıkıldım bi üstteki gibi postlar görmekten. Yok pembe sıçarmış, yok kelebek çıkarmış, yok vanilya kokarmış. Yeter lan.
Mesaj tarihi:
Gkgokhan said:

Peki sevgilinizle sevişemeden kızcağız yatalak olsa, altını siz aklayıp paklasanız ? Vicdan azabı? Sapık duygular? Ne pis bişey lan osuruğun oluştuğu bölge..

sevişmediğim kız yatalak olamaz.
Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

ben kizlarin yellendiginde veya tuvalete gittiklerinde kelebek ve baloncuklar ciktigini dusunuorum aksini dusunmek istemiyorum

hmm hangi filmdendi ya bu hatırlaycam şimdi.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

Gkgokhan said:

Peki sevgilinizle sevişemeden kızcağız yatalak olsa, altını siz aklayıp paklasanız ? Vicdan azabı? Sapık duygular? Ne pis bişey lan osuruğun oluştuğu bölge..

sevişmediğim kız yatalak olamaz.

aahhahaha
Mesaj tarihi:
eğer böyle bişey olursa, çok güzel olur. ha demek osurabilme evresine gelmişiz derim, alnına onu sevdiğimi söyleyerek küçük bir buse kondururum, sonra da içimdekileri salarım
  • Yeni Oluştur...