Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 tedaviden bahsetmemiski arkadas menepozdan sonra bol Ca alinirsa kemik erimesi olmaz demis bende is isten coktaaan gecmis oluyor diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 yalan söylemediğini nerden bilicez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 onu bir ben bir allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 basket oynasın geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Anelor said: tedaviden bahsetmemiski arkadas menepozdan sonra bol Ca alinirsa kemik erimesi olmaz demis bende is isten coktaaan gecmis oluyor diyorum Yanlış değil eksik bilgi vermişim o zaman :). Bol bol hormonda yiyin o zaman :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Law said: Anelor said: tedaviden bahsetmemiski arkadas menepozdan sonra bol Ca alinirsa kemik erimesi olmaz demis bende is isten coktaaan gecmis oluyor diyorum Yanlış değil eksik bilgi vermişim o zaman :). Bol bol hormonda yiyin o zaman :P. Hormon denilen şey de östrojen zaten, hormon replasman tedavisiyle menapozun negatif etkilerini ortadan kaldırıyorlar. Dışarıdan verilen östrojen de Ca bağlanmasına yardımcı oluyor, tabi beraberinde kanser riskini de tetikliyor orası ayrı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 18 sayfa olmuş, vay anam serhat neler dönmüş burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bence vücudunuzun doğal işleyişi ile fazla oynaşmayın. öyle boy uzaması durduktan sonra hormon mormon ya da boy uzatıcı faktör falan almaya vs çalışmayın. eski bir genetikçi tavsiyesi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 LadyDarbanville said: Law said: Anelor said: tedaviden bahsetmemiski arkadas menepozdan sonra bol Ca alinirsa kemik erimesi olmaz demis bende is isten coktaaan gecmis oluyor diyorum Yanlış değil eksik bilgi vermişim o zaman :). Bol bol hormonda yiyin o zaman :P. Hormon denilen şey de östrojen zaten, hormon replasman tedavisiyle menapozun negatif etkilerini ortadan kaldırıyorlar. Dışarıdan verilen östrojen de Ca bağlanmasına yardımcı oluyor, tabi beraberinde kanser riskini de tetikliyor orası ayrı :( Hormon denilen şeylerden birininde ösrrojen olduğunu biliyorum, bol bol hormon yiyin derken işin latifesindeydim :). Kanser riski taşımayan şey mi kaldı günümüzde ?. Eldeki cep telefonundan, hormonlu gıdalardan vs. Kar zarar olarak bakmak lazım, kemiklerip eriyip ilerde zor bir yaşlılık geçirmektense, o kanser riskini göze almaya değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ben 29 yaşındayım boy normal 1.78 kilo fazlam var kilom 88 malesef 80 kiloya dümem lazım zaten bi aralar 94 idi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Bu mevzu hala devam ediyor mu yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ya beyler ben 1.66 mi neyim bosverin yeaaaa boy moy bosverin yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 beyler boyum 196 nasıl verebilirim bu boyları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 dizleri kır, birazda kambur dur, tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Longshanks said: beyler boyum 196 nasıl verebilirim bu boyları Amuda kalkıp basketbol oyna. Ben lisede 1 de 1.90 dım, 3 sene oynadım o şekilde, şimdi 1.30 um. Ama çocuk reyonundan ne giysem yakışıyor, her bir kıyafetimde ayakkabımda, donumda illa ki ya sünger bob yada örümcek adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 boy uzatmak için iğleneler bulunmakta bi doktora danışarak bilgi al illede uzatıcam diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 tuna833 said: Merhaba,biraz klasik bir konu olacak biliyorum.Geyikler de dönecektir.Benim yaş 22, haftaya 23 olacak.Bu yaştan sonra boy uzaması olmaz heralde ama bi de size danışayım dedim.Zaten kısa da sayılmam, 1.76.Ama 4-5 cm daha uzun olsam daha iyi olurdu.Pilates falan yapınca faydası olabiliyor diye duydum,ya da başka önerileri olan var mı ? Uzadi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 gözler goldbaren i aradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 nedense chem geldi benim aklima ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 o pipisini uzatıyordu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Lancelion said: nedense chem geldi benim aklima ilk Auril said: o pipisini uzatıyordu ya kaybettiğini geri koymaya çalışıyordu o, çok dramatikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 http://op.gfz-potsdam.de/grace/results/grav/g001_eigen-grace01_deg70.jpg Turkiye'den kacabilirsin mesela ^^^ Nasa'nin Grace uydusuna gore yercekimine en yuksek gucte maruz kalan ulkelerden biri tr. Etkenler: yukseklik,ekvatora yakinlik-uzaklik, yer kabugunun yasadigin bolgede olan kalinligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 o değilde ben kısalıyorum. 16 yaşında falan 1.89 gördüm, 30 yaşında 1.87 civarı ölçüp duruyorum kendimi. hani duvara falan yaslanıp dikte duruyorum ama nedir yani bu gidişle 70 yaşında 1.70'im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 sabah uyanınca ölçersen 1-2 cm fazla olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 MeSh said: o değilde ben kısalıyorum. 16 yaşında falan 1.89 gördüm, 30 yaşında 1.87 civarı ölçüp duruyorum kendimi. hani duvara falan yaslanıp dikte duruyorum ama nedir yani bu gidişle 70 yaşında 1.70'im. Iyi iste ideale yaklasiyorsun 1.90 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar