Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boy uzatma mevzusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anelor said:

tedaviden bahsetmemiski arkadas menepozdan sonra bol Ca alinirsa kemik erimesi olmaz demis bende is isten coktaaan gecmis oluyor diyorum

Yanlış değil eksik bilgi vermişim o zaman :). Bol bol hormonda yiyin o zaman :P.
Mesaj tarihi:
Law said:

Anelor said:

tedaviden bahsetmemiski arkadas menepozdan sonra bol Ca alinirsa kemik erimesi olmaz demis bende is isten coktaaan gecmis oluyor diyorum

Yanlış değil eksik bilgi vermişim o zaman :). Bol bol hormonda yiyin o zaman :P.

Hormon denilen şey de östrojen zaten, hormon replasman tedavisiyle menapozun negatif etkilerini ortadan kaldırıyorlar. Dışarıdan verilen östrojen de Ca bağlanmasına yardımcı oluyor, tabi beraberinde kanser riskini de tetikliyor orası ayrı :(
Mesaj tarihi:
bence vücudunuzun doğal işleyişi ile fazla oynaşmayın. öyle boy uzaması durduktan sonra hormon mormon ya da boy uzatıcı faktör falan almaya vs çalışmayın. eski bir genetikçi tavsiyesi sdf
Mesaj tarihi:
LadyDarbanville said:

Law said:

Anelor said:

Hormon denilen şey de östrojen zaten, hormon replasman tedavisiyle menapozun negatif etkilerini ortadan kaldırıyorlar. Dışarıdan verilen östrojen de Ca bağlanmasına yardımcı oluyor, tabi beraberinde kanser riskini de tetikliyor orası ayrı :(

Hormon denilen şeylerden birininde ösrrojen olduğunu biliyorum, bol bol hormon yiyin derken işin latifesindeydim :).

Kanser riski taşımayan şey mi kaldı günümüzde ?. Eldeki cep telefonundan, hormonlu gıdalardan vs.

Kar zarar olarak bakmak lazım, kemiklerip eriyip ilerde zor bir yaşlılık geçirmektense, o kanser riskini göze almaya değer bence.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

beyler boyum 196 nasıl verebilirim bu boyları

Amuda kalkıp basketbol oyna. Ben lisede 1 de 1.90 dım, 3 sene oynadım o şekilde, şimdi 1.30 um. Ama çocuk reyonundan ne giysem yakışıyor, her bir kıyafetimde ayakkabımda, donumda illa ki ya sünger bob yada örümcek adam var.
  • 7 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
tuna833 said:

Merhaba,biraz klasik bir konu olacak biliyorum.Geyikler de dönecektir.Benim yaş 22, haftaya 23 olacak.Bu yaştan sonra boy uzaması olmaz heralde ama bi de size danışayım dedim.Zaten kısa da sayılmam, 1.76.Ama 4-5 cm daha uzun olsam daha iyi olurdu.Pilates falan yapınca faydası olabiliyor diye duydum,ya da başka önerileri olan var mı ?

Uzadi mi acaba
Mesaj tarihi:
Lancelion said:

nedense chem geldi benim aklima ilk

Auril said:

o pipisini uzatıyordu ya

kaybettiğini geri koymaya çalışıyordu o, çok dramatikti.
Mesaj tarihi:
http://op.gfz-potsdam.de/grace/results/grav/g001_eigen-grace01_deg70.jpg

Turkiye'den kacabilirsin mesela ^^^
Nasa'nin Grace uydusuna gore yercekimine en yuksek gucte maruz kalan ulkelerden biri tr.

Etkenler: yukseklik,ekvatora yakinlik-uzaklik, yer kabugunun yasadigin bolgede olan kalinligi.
Mesaj tarihi:
o değilde ben kısalıyorum. 16 yaşında falan 1.89 gördüm, 30 yaşında 1.87 civarı ölçüp duruyorum kendimi. hani duvara falan yaslanıp dikte duruyorum ama nedir yani bu gidişle 70 yaşında 1.70'im.
Mesaj tarihi:
MeSh said:

o değilde ben kısalıyorum. 16 yaşında falan 1.89 gördüm, 30 yaşında 1.87 civarı ölçüp duruyorum kendimi. hani duvara falan yaslanıp dikte duruyorum ama nedir yani bu gidişle 70 yaşında 1.70'im.

Iyi iste ideale yaklasiyorsun 1.90 ne
  • Yeni Oluştur...