Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boy uzatma mevzusu

tuna833

Öne çıkan mesajlar

Law said:

Anelor said:

tedaviden bahsetmemiski arkadas menepozdan sonra bol Ca alinirsa kemik erimesi olmaz demis bende is isten coktaaan gecmis oluyor diyorum

Yanlış değil eksik bilgi vermişim o zaman :). Bol bol hormonda yiyin o zaman :P.

Hormon denilen şey de östrojen zaten, hormon replasman tedavisiyle menapozun negatif etkilerini ortadan kaldırıyorlar. Dışarıdan verilen östrojen de Ca bağlanmasına yardımcı oluyor, tabi beraberinde kanser riskini de tetikliyor orası ayrı :(
Sosyal ağlarda paylaş

LadyDarbanville said:

Law said:

Anelor said:

tedaviden bahsetmemiski arkadas menepozdan sonra bol Ca alinirsa kemik erimesi olmaz demis bende is isten coktaaan gecmis oluyor diyorum

Yanlış değil eksik bilgi vermişim o zaman :). Bol bol hormonda yiyin o zaman :P.

Hormon denilen şey de östrojen zaten, hormon replasman tedavisiyle menapozun negatif etkilerini ortadan kaldırıyorlar. Dışarıdan verilen östrojen de Ca bağlanmasına yardımcı oluyor, tabi beraberinde kanser riskini de tetikliyor orası ayrı :(

Hormon denilen şeylerden birininde ösrrojen olduğunu biliyorum, bol bol hormon yiyin derken işin latifesindeydim :).

Kanser riski taşımayan şey mi kaldı günümüzde ?. Eldeki cep telefonundan, hormonlu gıdalardan vs.

Kar zarar olarak bakmak lazım, kemiklerip eriyip ilerde zor bir yaşlılık geçirmektense, o kanser riskini göze almaya değer bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Longshanks said:

beyler boyum 196 nasıl verebilirim bu boyları

Amuda kalkıp basketbol oyna. Ben lisede 1 de 1.90 dım, 3 sene oynadım o şekilde, şimdi 1.30 um. Ama çocuk reyonundan ne giysem yakışıyor, her bir kıyafetimde ayakkabımda, donumda illa ki ya sünger bob yada örümcek adam var.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 yıl sonra ...
tuna833 said:

Merhaba,biraz klasik bir konu olacak biliyorum.Geyikler de dönecektir.Benim yaş 22, haftaya 23 olacak.Bu yaştan sonra boy uzaması olmaz heralde ama bi de size danışayım dedim.Zaten kısa da sayılmam, 1.76.Ama 4-5 cm daha uzun olsam daha iyi olurdu.Pilates falan yapınca faydası olabiliyor diye duydum,ya da başka önerileri olan var mı ?

Uzadi mi acaba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...