Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4967521 alakalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sanmıyorum dediğim yerle ve ışık tarzıyla arkadaşın anlattığı örtüşmüyor.Ayrıca cisim değil sadece ışık patlaması oldu bizim gördüğümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 valla camdan bakınca sabiha gökçenin kapısı böle 1km'den daha kısa mesafede rahat görüyorum da hiç yeşil ışık falan görmedim, arada hava alanından kırmızı işaret fişeği atıyolar ama bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Liebe İşaret fişeği olmasın?sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 insansız hava aracı kamuran ı görmüşsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sallama lan, birinin çakmağı falandır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 hangi hapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dün gece o saatlerde biz kalkış yaptık seagle ile. 737'nin kıç tarafının kalkışta yere sürttüğünü iddia etmişti :) belki onun parlmasıdır. * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 %90 aydınlatma fişeği falandır. %10 uzaylıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yıldız kaymıstır. biz de gecen yaz gormustuk oyle cok renkli ve yavas bi sekilde parlama. olur arada, uzaylı falan degildir heyecan yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Dünyada en az ilgimi çeken şey kesinlikle ufolardır heralde,fazla çıkarcı yaklaşım belki ama onlar ufo olsa eline ne geçicek aferin bizi buldun al sana son teknoloji power armor yada aferin al sana üstün yetenek mi veriyoruz dicekler, nasıl hayaller içinde olan var acaba (lafım ortaya), varsa var yoksa yok bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 beyler benim pokemondu o telaşa gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bizi bulan uzaylı elimizdeki hammadeler için bulacaktır yani iyi bişi beklemem ben uzaylıdan. Biz gidip başka gezegen bulsak aynı şekilde sömürge için gideceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 zakaria sitchin okuyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 toggie said: yıldız kaymıstır. biz de gecen yaz gormustuk oyle cok renkli ve yavas bi sekilde parlama. olur arada, uzaylı falan degildir heyecan yapma. "Amanin zuzaylı gördüm" dediğimi hatırlamıyorum , ayrıca 22 yaşında biri olarak yıldız kaymasınında neye benzediğini biliyorum sanırsam =) Gökyüzünde falan değildi zaten dediğim ışık , yerden göğe doğru bildiğin çizgi filmlerde dağların arasından doğan güneş modeli gibi geniş bir alana yayıldı hemen söndü akabinde.Patlama falan olsa televizyona çıkardı diye tahmin ediyorum ama ne olduğu hakkında da bir yorum getiremiyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 "White Wolf" said: Dünyada en az ilgimi çeken şey kesinlikle ufolardır heralde,fazla çıkarcı yaklaşım belki ama onlar ufo olsa eline ne geçicek aferin bizi buldun al sana son teknoloji power armor yada aferin al sana üstün yetenek mi veriyoruz dicekler, nasıl hayaller içinde olan var acaba (lafım ortaya), varsa var yoksa yok bitti. ufo tanimlanamayan ucan cisim demek, uzayli degil. meteorda olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 allright move along! Nothing to see in here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 kilitten önce son mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 stephen hawking demişti galiba, insanlık bile anca yeni beleş kaynak arayışı için kıtaları gezdi, arkadaşlıklar kurup coğrafyayı ilerletmek için değil. ayrıca bunu yaparken de kaynakların halihazırda kullananı varsa onları kesti biçti. dolayısıyla buraya kadar kalkıp gelen, worm hole teknolojisi falan kullanan uzaylı hatır kahvesi içip gitmez, sanmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 fbi şimdi öm attı bana. meteoroloji balonuymuş o. meraklancak bişey yok. konuyu kapatın dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 meteoroloji balonudur. Bu arada konuyla alakasız bu aralar mümkün olduğu kadar sabiha gökçen havaalanını kullanın çünkü yaklaşık 1 ay gibi Atatürk havaalanının shot (bagajların toplanma yeri) patlak vaziyette, karşıdan valizinizi alamayıp mağdur olabilirsiniz daha doğrusu 2 gün sonra alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 balon said: meteoroloji balonudur. Bu arada konuyla alakasız bu aralar mümkün olduğu kadar sabiha gökçen havaalanını kullanın çünkü yaklaşık 1 ay gibi Atatürk havaalanının shot (bagajların toplanma yeri) patlak vaziyette, karşıdan valizinizi alamayıp mağdur olabilirsiniz daha doğrusu 2 gün sonra alabilirsiniz. Teşekkür Bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 said: В среду из прямого эфира программы «Zвездо4ат» ты узнаешь, как организовать фестиваль, открыть новых музыкантов, собрать тысячи людей вокруг себя вместе с Ильей Островский и Андреем Клюкиным. "Çarşamba günü, canlı bir program "Zvezdo4at" ne, çevresindeki binlerce kişi toplamak için birlikte Ilya Ostrovsky ve Andrew Klyukin ile festival, yeni müzisyenlerin organize öğreneceğiz." wat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4467839,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 cd- o topic'de gördüğün ay olabilir yalnız, nası ya falan dicen ama aynı kızıllıkta ben ay'ı gördüm yani. bizim evde havalimanının dibinde. hatta annem fotosunu çektiydi bakayım bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar