nuwanda Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 gezinirken gördüm, ne kadar dogrudur bilmiyorum ama paylasayım dedim windows 8 plans
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 eğer doğruysa mikrosoft naapçağını şaşırmış bence
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 AAAAAAAAA ama. satamazki. vista o kadar kötüydü ki 7 sattılar. 7 gayet iyi. bok satarlar.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Xenocide said: vista o kadar kötüydü ki lol
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 vista kotu zaten. win8 ilginc olacak. app store sacma sapan olmus ama. ipod mu lan bu
synthesizer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kesinlikle adı win8 olmayacak da zaten
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 penth onaylarsa doğrudur. yalanlarsa yanlıştır.. budur..
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bone said: Xenocide said: vista o kadar kötüydü ki lol ne lol iyi miydi hayret bişey :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 işletim sistemini ne zaman kafaya yükleyecekler? kafa bedava
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Pent bu konuda yorum yazmaya cesaret edemez bence
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Hergonan said: ... app store sacma sapan olmus ama. ipod mu lan bu bence app store çoook mantıklı.. hatta geçenlerde bu tarz bir şeyi müm'le konuşmuştum galiba. sanırım ms bizi dinliyor?!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Xenocide said: ne lol iyi miydi hayret bişey :) gayet iyi işletim sistemiydi ama dergiler ilk beta aşamasından beri kötüleyince insanların gözünde "windows me'den bile kötü lan" diye kaldı.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 app store ne lan, zaten internet var.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 windows me de kullanmıştım vaktinde ve bi yamuğunu farketmemiştim o vakit ama vista felaketti çok şükür kurtuldum win7 güllük gülistanlıkmış valla
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yamuğunu farketmemeniz iyi olduğu anlamına gelmiyo.
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vista kötüydü. app store diye de bişey olmaz. linux gibi tek bi db ile çalışssa çok mantıklı ve düzenli olur ama böyle bir olay ms nin tekeli vb. altında bi kısıtlamaya giderse, yalan olur o OS
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Bone said: Xenocide said: ne lol iyi miydi hayret bişey :) gayet iyi işletim sistemiydi ama dergiler ilk beta aşamasından beri kötüleyince insanların gözünde "windows me'den bile kötü lan" diye kaldı. Cok saglam sacmaliyosun arada. O degil bir de o kadar okulunu okudun, 8 senede olsa da bitirdin falan. "Hic mi bisey ogrenmemis lan 8 senede ?" dedirtiyorsun resmen. edit : vindoz vista cok kotu evet. vindoz 7'nin kotu bir prototipi resmen.
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 abi o windows os'un basindaki adam bile dedi bas engineer iste, vista cikarttigimiz en kotu urundu dedi adam, muhendislik acisindan faillerle doluydu dedi. microsoft kabul ediyor yani vistanin basarisiz oldgunu.
Öne çıkan mesajlar