Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nileppezdel said: E işte anlayamamışsın :) anlayabilen pek kişi yok zaten paticikte ama o anlayabilenlerin arkadaşlığı için değer şuraya girdiğime yani Abi manyak mısın amma entrika cevirdin su topikte topigin konusuna bak bir üstteki fotoya bak, neler oluyor sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 asdgseghrthksnj elbise güzelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 çok şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 o beyaz kısmı kessen, push up brayla hmmfpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 escape said: said: Milli takım ve Liverpool’un kaptanı Gerrard’ın, eşi Alex Curren’ın 16 yaşındaki kızkardeşini hamile bıraktığı iddia edildi. Bu nedenle Terry’nin milli takım kaptanlığını kendisinden devralan arkadaşına “Onun yaptığı benimkinden çok daha kötü” diye tepki gösterdiği öğrenildi. Hürriyet HOBAAA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 skandallar üstüste, c.ronaldonun da oğlu olmuş geçen ay "kazara" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 elbise çok iyi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Rikkie said: escape said: said: Milli takım ve Liverpool’un kaptanı Gerrard’ın, eşi Alex Curren’ın 16 yaşındaki kızkardeşini hamile bıraktığı iddia edildi. Bu nedenle Terry’nin milli takım kaptanlığını kendisinden devralan arkadaşına “Onun yaptığı benimkinden çok daha kötü” diye tepki gösterdiği öğrenildi. Hürriyet HOBAAA :D bu adamın baldızı yokmuş lan sahushdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet bende merak ettim araştırdım, iddia sadece gerrard'ın 16 yaşındaki bir kızı hamile bıraktığı yönünde, o da kız beni züktü diye ortalığı galyana getirmiş. Hürriyet ya, sokim bunlar insanları sözde bilgilendiriyor. Alex Curren'ın kız kardeşi bile yokmuş, abileri varmış. Zaten kızın abilerini hamile bırakmışsa Gerrard, Real Madrid 500M'Lik kontrat teklif etsin, hayatı boyunca da yıllık 5M maaş bağlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 galatasaray formasına noldu konu mu kaydı ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nileppezdel said: Somon rengi daha çok erkekler giyiyo ya, en azından buralarda öyle yani =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Ben lafımın arkasındayım vala, erkekler %75 kızlar %25 giyiyor somon rengini buralarda. Polo yaka somon t-shirt yada somon rengi gömlek falan baya var erkeklerde. Tabi böyle parlak ve janjanlı değil daha silik renklerde oluyorlar genelde, orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Yahu somon somon diye niye kendinizi kandırıyorsunuz? PEMBE alıştırın ağzınızı. biz alıştırdık ;) oy pembeli pembeli pembeeeeli gönül istiyor mu bakim seni geceleri soldurup yüreğini doldurup ateşine hapsettin beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Pembeyle somon arasında fark olduğunu bilmeyen renk körleri de varmış canımss :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 adana kebabı sogansız istenmiştir siparişi alan eleman "cek 1.5 light" die bagırır kırmızı vardır beyaz vardır arasındaki renkler pembedir spritedan acı gercekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 nileppezdel said: Pembeyle somon arasında fark olduğunu bilmeyen renk körleri de varmış canımss :)Geçen seneki forma da eflatun idi değil mi? ^___________________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Hiç takım elbise içine pembe/somon gömlek giymediniz mi? Yada giyen görmediniz mi? Herşeyi geçtim ne farkeder pembe/mor/eflatun isterlerse morcivert giysinler banane. Sizin bakış açınızla baksam bile gidicem GS Store'a sezon başında kendime alıcam parçalı formayı kız arkadaşıma da Somon rengini giyip gezicez =) Klüp de para kazanıcak işte bu sayede. Zaten kalıcı forma da değil yani altı üstü 1 sezon giyicekler biticek gidicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Pembe gömlek şıktır, güzeldir. Bu konu içerisinde önceki mesajlarımdan birinde de açıkladım durumu. Sokakta giyebilirsin, üzerine yakışabilir, şık durabilir. Ancak futbol gibi sert ve testosteron dolu bir oyunda, kendi takımının rengiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir pembe giyersen, aleme madara olursun. Ha bu arada bu forum dışında konuştuğum tüm GS'liler de pembe forma lafı açılınca aman abi sorma ya bırak forma konuşmayalım diye tepki verirken, sizin bunu kabullenme çabanız bana garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 UniRoss said: kız arkadaşıma da Somon rengini giyip gezicez =). Zaten olay anlaşılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 UniRoss said: Hiç takım elbise içine pembe/somon gömlek giymediniz mi? hayır.. (yazar burada ne kadar birim saat takım elbise ya da gömlek giydiği konusunda bilgi vermemiş.. lol) abi o değil de leylak, lila, fuşya, somon vs.. bunları daha az kelime ile belirtiyoruz biz.. mor ve pembe gibi.. durumuna göre değişiyor tabii.. açık mor ve mor gibi. somon erkeklerin büyük kısmı için sadece bir balıktır.. ve eee bu forma ise pembedir evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 renkle bir sorunum yok barça çakmalığıyla sorunum var. pembe rengi giymekten çekinenlerin ise büyük ihtimalle kendi erkeklikleriyle ilgili bir sorunları vardır ki pembe giyerek feminen olduklarını düşünüyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Pembe giymenin yeri olduğunu söylüyorum ben de. Kahveye giderken pembe giymezsin mesela. Çünkü arkandan "anaaa ibrahim de ibne mi olmuş totoş mu olmuş la" derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 öyle bir durumda masaya vurmak lazım müdür bu buna konuş dercesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 (tu)(tu) vay gayler vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 olum.. ben vuram masa kırılır bir de kahveciden dayak yerim.. yok yok kahvede maç izlerken yine giyilmez somon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar