reyou Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/628bbeb6-1586-4de7-8e3a-b6074e6ccf57_bd5c3.jpg http://www.popiler.org/users/44228ab3-ecdb-4c74-8089-880755e420a1/popi_images/386e5ac6-65e0-4037-ad65-506c8c9ea907_b24fa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 obama bu işe el atmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi aeuauheuaea cok iyi ya ama adamlar hakli abi amerikan futbolu beyzbol hokey ve basketbol yetiyo adamlara soccer gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ya adamlar handegg'e football diyorlar.. hep eğitim sisteminin kötülüğü bunlar. hand nere foot nere onu bile bilmiyor ki.. sonra bilmemkimin oğlu SAT'tan 800 puan almış.. e alır tabii.. vat iz dis? sorusuna "hmm, Foot?" diyenlerin ülkesinden ne bekliyorsun. bol omega3, az fastfood yazıyorum.. spor da yapsınlar ama ne sporu yaptıklarını öğrenip, kurallarını bilip öyle spor yapsınlar.. hobi olarak aptal handegglerini oynamaya ve sonu gelmez sıkıcılıktaki beyzbollarına devam edebilirler.. ama sadece hobi olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 o resimdeki elde yaratık eli gibi. ona ayak diyen bile çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 müdür bu buna konuş.. http://en.wikipedia.org/wiki/Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Football mudur sende buna konus rugby amerikan futbolu ve soccer hepsi birer futbolu oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hatta deisik turleride war australian football gal futbolu felan gbi sizin futbol sandiginiz adi soccer olan oynun adida asil association football Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 handegg o bi kere.. sizi gidi amerikanseviciler sizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aynı şekilde aslında balina/yunus dediklerimiz de köpek gibi bişi hani.. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d1/Stamboom2.JPG/800px-Stamboom2.JPG geh balin balin. much much much tabi asıl adı da cetacea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 FOOT + BALL = FOOTBALL http://www.youtube.com/watch?v=NyFkF38n8xg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 dasaa öfke kusuyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 BonePART said: http://en.wikipedia.org/wiki/Football mudur sende buna konus rugby amerikan futbolu ve soccer hepsi birer futbolu oynu rugby ve amerikan "futbolu"nu futboldan saymak zaten tarihi fail hatalardan biri, ha doğru mu dersen "doğru" zaten fail de "doğru kabul ediliyor" olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Füt füt füt füt fristaylo soccer ne peki ben onu anlamıyorum. Bir anlamı varmı kelime açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Eralp said: dasaa öfke kusuyosun :D geyik yapıcaktım şimdi ama cevab veremedim.. evet.. bazen T_T toplum utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 abi amerikan futbolu ilk çıktığında sadece gol atılarak sayı yapılabiliyormuş, touchdown yokmuş yani koşup topla beraber çizgiyi geçme falan. vuruyorsun kaleye giderse +1 o yüzden football demişler. ne alaka lan feci salladım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 rugby iyide amerikan futbolu tam amerikan işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 asıl rugby çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 rugby amerikan futboluna göre aşırı maskülen bi spor. ötekinin imajı maskülen ama hepsi bu.. tepeden tırnağa gladyatör gibi kuşanmışlar.. e yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 tabii hiç oynamadan pussy diye hıtap edebilmekte marifet , kask ve pad veriim karsıda ki amerikan futbolu oyuncusu cıplak saldırsa kemigi kırılır burda ki bi cok kisininde nese yıne futbol ıyı rugby ıyı onlar faul olmadan oynana sert sporlar amerıkan futbolu gıbı bırıne kafa atınca kırmızı kart gormuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 amerikan futbolu çok fazla duruyor ya, çoook yavaş ilerliyor, topu alan yere düştüğünde oyun duruyor. oysa rugby'de öyle birşey yok. ben oynamayalı baya oldu gerçi, forumda charsi ile la bombonera vardı, onlar hatırlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Mithat said: tabii hiç oynamadan pussy diye hıtap edebilmekte marifet , kask ve pad veriim karsıda ki amerikan futbolu oyuncusu cıplak saldırsa kemigi kırılır burda ki bi cok kisininde nese yıne futbol ıyı rugby ıyı onlar faul olmadan oynana sert sporlar amerıkan futbolu gıbı bırıne kafa atınca kırmızı kart gormuyosunuz. yemek haklar nazik kalem hayrı gelirken takmaya portföy gemi verdi camlarda oyun patatesi demir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Cons said: yemek haklar nazik kalem hayrı gelirken takmaya portföy gemi verdi camlarda oyun patatesi demir hahah kesinlikle daha anlaşılır. fikrine ben de katılıyorum ayrıca. o değil de tütün fiyatları ne olacak tütün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar