Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 karakedi'nin bir topiği vardı, "8 (ya da 9) sene sonra mezun oldum" gibi bir şeydi, epey eski. birkaç gün önce o aklıma gelmişti, aradım bulamadım ama. ben de 8. senemde mezun oldum, bu akşam diplomamı aldım. insana tuhaf geliyor ya, son yıllarda her gün okula gidip gelme yüzünden okuldan başka bir şey göremez olmuştum. o yüzden halen mezun olduğuma inanamıyorum. darısı eagleeye'ın başına hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 tebrik ederim :( bi de 8 sene de nasıl oldun? 7de atılmıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bella said: tebrik ederim :( bi de 8 sene de nasıl oldun? 7de atılmıyor mu? 2. sene bölüm değiştirdim, 2 sene okula gitmedim, 4 senede bitirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hayırlı olsun, bölüm neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 tıpta kalsan uzmanlığı yarılamıştın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 7thBreath said: hayırlı olsun, bölüm neydi ? information technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 enformasnyon teknoljilerinin modası geçti, sen mezun oldun be abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 teknolojinin modası geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 fede said: enformasnyon teknoljilerinin modası geçti, sen mezun oldun be abi :( canın sağolsun fede said: hayırlı olsun :) sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gecmis olsun :) kibrista mi okuyordun sen? 8 sene orda okuduysan, ayrica helal. kibris cekilmez gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Bone said: Bella said: tebrik ederim :( bi de 8 sene de nasıl oldun? 7de atılmıyor mu? 2. sene bölüm değiştirdim, 2 sene okula gitmedim, 4 senede bitirdim :) iyi cesaret valla. hem bölüm değiştirip hem okuma gitmemek. ben 1 sene uzattım diye depresyonlardan depresyonlara giriyorum burda. tebrik ederim, umarım en kısa zamanda güzel bir iş bulursun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 tabi is görüsmesinde ''niye 8 senede bitirdin'' sorusuna güzel bi cevap düsünmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 4 senede bitirmiş ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hea. o zaaan baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bana biri öyle bi soru sorsa, sana ne lan tasası sana mu düştü derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ailevi problemler dersin geçersin ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 fede said: bana biri öyle bi soru sorsa, sana ne lan tasası sana mu düştü derim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sağolasın hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 kıbrısta 8 sene... helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 tebrikler, geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 gratz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar