progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://www.traileraddict.com/content/paramount-pictures/rango.jpg imdb said: The story of a chameleon with an identity crisis Johnny Depp, Alfred Molina, Bill Nighyininde içinde bulunduğu bir seslendirme kadrosu olan yeni animasyon. Yönetmenide Karaib Korsanlarının yönetmeni Gore Verbinsky. Tarihin en açıklayıcı teaserlarından birine sahip film. Böyle her şeyi vermişler teaserda ayıp yani. Filmin hiç sürprizi kalmadı. Arizona Dreamde vardı galba böyle uçan balık birde :) http://www.youtube.com/watch?v=a92trnMoW1Q http://www.rangomovie.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abooov izlenir ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 oha teaser çok başarılı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kesin o balık çehov balığıdır, filmin sonunda patlıyodur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 arizona dream e gonderme yapmis trailer cok hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SKi2KzKbjVY Düzgün trailerda çıkmış. Güzel olacağa benziyor. Birde filmi ILM yapıyormuş direk. Görüntülerde baya iyi duruyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 haha eğlenceli duruyor trailer. en azından pixardan farklı bir havası var senaryonun, konseptin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hahahhahahaha trailerin sonundaki bağıra bağıra koşma sahnesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 konusu oldukça hoş gözüküyor (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tokasra said: konusu oldukça hoş gözüküyor (.Y.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Tokasra said: konusu oldukça hoş gözüküyor (_I_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sinemada traileri gordum de, mukkemmel gibiydi adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 gercekten de sahaneymis, animasyon inanilmaz iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 filmde saçma sahneler var. ama anlamlı sahneler de var. o yüzden film hakkında enteresan olmuş diyebilirim. felsefi ve siyasi bazı göndermelere rastladım. özellikle ikinci bölümde. puan verilebilecek bir film değil bence. yani mesela bir şeyler eksik gibi filmde. öyle olmasa gözümü kapatıp 10/10 derdim. bu haliyle 7/10 veresim geldi. ama eksik olan şeyi bir türlü çıkartamadım. filmdeki eksiklikler dışında, fazlasıyla sunduğu bazı güzellikler de vardı. tl;dr: çok ilginç bir film, herkesin farklı bir noktasından etkilenebileceğini düşündüğüm bir film. mutlaka gidin görün. bi de sam'le birlikte izlemiş olmak isterdim bu filmi minigun var. bi de clint eastwood. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 animasyon olduğu için insanda genel olarak "oo yine güleceğiz bol bol" gibi bi önyargı oluşturuyor. en azından ben gülme amaçlı gittim ama malesef film ice age, wall-e ya da diğer animasyonlar gibi değil. gülme açısından beklentilerinizi bi kenara bırakın öyle gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaussian Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 western seven biri olarak filmi sırıtarak izledim komik bir iki plan vardı ama türüne komedi eklenmez bence de ama animasyonlar ve render detayları inanılmaz eğlenceli joni dep abinin filmlerine göndermeler ve clint amca da çok güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Mükemmel bir filmmiş. İzlediğim en iyi animayonların arasına girdi. Üstelik dehydrated bri durumda izledim, filmin konusunu fark edince su da içmemeye karar verdim bitene kadar. Sonunda içtiğim su nasıl tatlı geldi anlatamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 10 numara animasyon bu, gördüğünüz yerde izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gerçekten çok güzel olmuş. diğer animasyonlar gözümden düştü birden. western öğeleri çoook güzel kullanmışlar. yerlere yatıran esprilerden ziyade sürekli gülümseten bir havası var. diyaloglar zekice. animasyon da başarılı. evde izleyecekler 1080p izlemeli mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 3 kisi birlikte izledik, 3'umuzde temposunu yavas bulduk. Kanyon sahnesi eglendirdi baya onun disinda bayik geldi biraz. Animasyon guzel, konu idare eder, seslendirmeler ve muzik sahane ama tempo yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 western dediğin yavaş olur, durup durup çöle bakarsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Tek kelime ile harika. Verdigi referanslar ve gondermeler cok iyi. Izleyin, izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 baya iyi filmmiş. saygı duruşları çok şık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 goldbären said: western dediğin yavaş olur, durup durup çöle bakarsın :P çöl? izlediğim çoğu westernde çam ağaçları, göller, ırmaklar vardı. ha spagetti westernleri diyorsan bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar