Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hatta hepimiz gerizekalıyız. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15167390.asp?gid=373 çocuğa bak yav, genç yaşta güzel bir servete kavuştuğu yetmemiş bi de gitmiş 800'de 800 puan almış SAT'tan. MIT'ten teklif almış Harvard'a giriyor lan. sen hala otur geyik yap felan. adam aldı başını gidiyor. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Sınav hakkında pek fikrim yok ama 800 almak da ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/SAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bu adamda var ama bişeyler babası gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 hmm 3*800 müş sınav, hangisinden almış acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Tmm, AKPyi pek seven yok, ama çocuk girmiş sınava çakmış dereceyi. Bu kadarında da kıl tüy yün, hinlik aramak fazla bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi amma sacmalamis hurriyet offf, kirilmasi guc rekora imza atmis sdfdsf matematikten 800 sat almak cok kolay iyi bir turk ogrenci icin, o da matematikten almistir zaten. gre'deki mat'tan 800 aldim ben bicok iyi yerlere kabul almis arkadasim da 800 aldi, sat onun bi seviye dusugu gibi dusunun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Sakin millet. SAT dünya basiti bir sınav, özellikle ÖSS'yi yalayıp yutan türk gençleri için. Ünideyken sırf geyiğine girmiştim ben de 800 almıştım. Tabi babası Cumhurbaşkanı olunca bayağı bir referanslı da gitmiştir. Yıllık 50.000 doları cebinden verecekse sorun değil germez pek beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kırılması güç bir rekora imza atmış dsfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 AVRUPALILAR AYAKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 önce davos sonra yardım gemisi şimdide harwardı feth ettik dünyaya kafa tutuyoruz 800 alında görelim lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yıkılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Çocuk yapması gerekeni, babası yapması gerekeni yapmış işte. İkisine de helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 babası çocuğu yapmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Çocuk da koymuş çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 tabi nasrettin hoca durur mu yapıştırmış cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 demek ki bone zekiymişsin kardeşim. geçmiş olsun kurtuldun geri zekalılıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 genç öss de ne yaptı acaba kırılması zor rekorlara imza attımı çok merak ediyorum. adamlar kafalarına göre takılıyo sat saçma bi sınav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 öss ye girse ondada full çeker ama acımış yurdum insanına gitmiş amerikalıları tokatlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Girmiştir elbet öss'ye de bakalım ne alıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Hll bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 kırılması güç bir rekor yazmışlar abi kırılması güç bir rekor ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 haberi okur okumaz aklıma gelen şey zaten çok meşhur bir kitap said: Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları II adlı kitapta ABD nin "hedef" kişinin çocuklarının eğitimi ve iyi kurumlarda işe alınmasını yöntem olarak kullandığı yazıyor. Örneğin Dünya Bankası. Bush Türkiye'ye geldiğinde Erdoğan'ın oğlunu kastederek dünya bankasında iyi çalışıyor demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Wispy said: Sakin millet. SAT dünya basiti bir sınav, özellikle ÖSS'yi yalayıp yutan türk gençleri için. Ünideyken sırf geyiğine girmiştim ben de 800 almıştım. eyi o zaman sorun yok, boşuna heyecanlanmışım. Zarif said: demek ki bone zekiymişsin kardeşim. geçmiş olsun kurtuldun geri zekalılıktan. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 [prison break]Company = Ergenekon zaten sdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar