Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Theridone said: yalnız adam fena akıllıymış. hem güneşte kalmıyo hemde tehlike anında kendini belli ediyo. toto korkusuyla salgılanan o adrenalin kafayı hızlı çalıştırabilir bi süreliğine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 her şeyde önce can güvenliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 baret yüzünden baraj şantiyesinde yanımda adam öldü. hophopçular vardır kamyon malzeme dökerken gel gel dök falan diyen. Bareti giymeyen bir tanesinin kafasına yumruk kadar kaya sıçradı vefat etti. Baret olsa sıyrık bile olmayacak halbuki. O günden beri baretsiz şantiyeye girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Olivies said: baret önemli abi ben günlük hayatta kullanıyorum millet istediğini desin ben uyurken başımda unutuyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bide bareti olmayan adamı baretli insanları görmeye alışıp kayalık arka zeminden ayıramayıp üstüne iş makinası sürmek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Baret ve güvenlik kemeri en önemli 2 tedbir şantiyelerde alınmasına dikkat gereken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Theridone said: BonePART said: duvarci halat kullanmaz asansorcu iskele kurmaz abi duvarcının halata asansörcünün de iskeleye ihtiyacı yok, sen konuyu yanlış anlamışsın. duvarcının güvenlik halatı olur, asansorcüde asansör bosluğuna iskele kurar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 batlamyus376 said: her gittiiim yerde herkes sari baret takiyo bana nedense beyaz veriyolar vebaliymisim gibi:) teknik personel takar beyaz bareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batlamyus376 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 vallaha mi...ben teknik personelmiyim simdi..huhhuu..bok gibi para kazanacam holeeeyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 iş güvenliği alışkanlık ve prensip meselesi. adamda yoksa olmuyor işte kafasına silah dayasan yine arkanı döndüğünde çıkarır bareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 yerlerine göre değişiyor mu baret renkleri? tüpraşta beyaz bareti takanlar müteahhit firma görevlileri idi yanılmıyorsam. yanlış hatırlıyor da olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 biz o büzleri pis su için kullanıyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 baret ve emniyet kemeri takmamakta inat edenlere uyuz oluyorum. şahsen arka koltukta otururken bile emniyet kemeri takmaya özen gösteririm. millet dalgasını geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 duvarcı neden güvenlik halatı kullansın ya iç duvarda zaten gereksiz dış duvarları da içten örüyorlar yine gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yahu duvarı içeriden örüyor da duvarı örene kadar ördüğü yerde duvar yok kaydı mı 10. kattan hop aşağı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ben de staja başladım bi okul inşaatında. bugün dışarda bi duvarın planını çizmek için ölçü alıyodum, kaptırmışım falan bi ara bi toz geldi yukardan noluyo diye baktım. işçinin biri binanın çatısında tahta yerleştiriyo ama biraz izledim o kadar gelişigüzel rahat iş yapıoki biraz fazla 'fırlatsa' tahtayı aşşa düşçek,babama baret aldırdım hemen yarın baretimi takıp gitcem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aman bro dikkat o yukardan duşen talaş yerine tuğla ya da irice bir somun olabilirdi önce emniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 bugun de excavator den taş sekti, tak baretime :) küçük müçük kafayı yarar belli olmaz,kisaca baret candır yaw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 tersanelerden 4327894932 tane adam kovuldu 5 senedir iş güvenliği dolayısıyla, artık sertifikası olmayan giremiyor tersaneye işçi olarak. devlet bu denetimlerin yarısını inşaat sektörüne uygulasa ortalık çiçek gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 poligonda sigara içen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 iş güvenliği için iskelelere kalas istediler, pilot bölgeymiş yeni uygulamaymış yeni uygulama olan şu çalışılan kata değil her hata 3er kalas atılması gerekiyormuş kalasın tanesi 30 kg 12 kat en az 3 şerit şeklindedir 12x30x30x3 = 32 ton iskeleye fazladan 30 ton yük biniyor. dün vinç bir iki kere iskeleye dokundu da devrilirse eskişehir yolunun yarısı iptal olur onlarca kişi ölür. resimdeki gibi iskele sistemi ama her katta 3er kalas 90kg yük var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 şimdi iskelenin üst katlarından düşmeye başlasam alttaki kalas mı tutacak beni, ne kadar manasız bişey lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 beni halat tutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar