Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

corn flakes

reyou

Öne çıkan mesajlar

ugrastirdiniz arkadasim beni

sonuc soyle birsey iste;

hos bu tarifte sut yerine yumurta kullanmis, sutten tirsan arkadaslar onu da kullanabilir, bana agir gelir ama oyle. birde ben bu kadar ufaltilmis sevmiyorum corn flakesi, daha buyuk parca olunca daha bir esprili oluyor ama keyfe gore tabii. neticede elde edeceginiz urun boyle birsey

edit; resmi koymusuz linki vermemisiz. gugildan bulmustum image searchle, bildigim bir site degil, tariflere kefil olmam
http://bellasbistro.wordpress.com/2009/08/04/crispy-baked-fish-sticks/

Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

evet ya, muthis bir mamul bu

senelerce hep bulundu evlerimde, bir sure uzak kalmistik, son zamanlarda kizim dolayisiyla yine basladim almaya turkiyede oldukca, bolca tuketiyorum ben de

corn flakes en guzel balikla oluyor kanimca. tavukla da iyi ama balik bomba. yoksa kahvaltida yemem pek

misal corn flakesli balik;

4 parca beyaz balik filetosu -mezgit falan olur, ne seviyorsaniz olur esasen
1 bardak kadar sut
1 bardak kadar az ufalanmis corn flakes
4 - 5 y.kasigi tereyagi

sute 1 tatli kasigi falan tuz atin kafaniza gore, baliklari batirip iyice yedirin sutu. corn flakese bulayin, tepsiye yerlestirip uzerlerine tereyagi gezdirin. baligin cinsine ve kalinligina gore 10 - 15 dakika 200 derecede bisirin kizarsin

mis

tavuk versiyonuna usendim ama ozetle bol krema kullanin sut yerine, daha kisik ateste daha uzun pisirin kemiksiz tavuk etlerini

çok güzel bir şeye benziyor ama soğan halkaları yapmayı becerememiş ve saçma sapan bir sonuç elde etmiş adamım.
şunu yapabilmeyi çok isterdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Süt üzüm corn flakes , süt çilek corn flakes ve elma ile aynı şekilde güzel oluyor.Onun dışında her türlüsünü yerim.Genelde yazları uyku saatlerim değiştiği için bu tür şeylerle idare etmek zorunda kalıyorum geceleri evde olduğumda.Değişik varyasyonlarla çok çeşitli şeyler yedim.Ekmek krem peynir üstüne bile döktüydüm ki onun bile oluru var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...