vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gün gecmiyor ki bir veda topagı daha acılmasın ne dielim hoscakal kendine ii davran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 pekaziz olmadı be, severek takip ederdim ben seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Abi bu forum ciddiye alıncak yer değil. Alırsan gitmek zorunda kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 karalama defterini bana bırak iki günde muma çeviririm şerefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Defensive said: Ben anlam veremiyorum. Ben bu forumu gülüp eğlenmek için kullanıyorum. Eğer bir net sitesinden fazlasını talep ediyorsan ve bununla dram yaşıyorsan yanlışsın. Hayatta ciddiye alınacak daha çok şey var, ama paticik değil. kesinlikle katılıyorum. Nette, forumlarda tanımadıgınız(cogunu)insanlarla dram yaşamak,forumdaki yapı ile bu kadar fazla içli dışlı olup şu şunu yaptı bu boyle oldu,forumun yapısı şöyle oldu,modlar soyle davrandı, cok kırıldım olayları,hip-hop,rap kadar sacma ve gereksiz geliyor bana. Gercek hayatta bu kadarmı yalnızsınız ki paticik deki olaylar, yazılar, kişiliginizi bu kadar derinden etkiliyor. Paticik artık sana uymuyorsa yazmasın olur biter,ben mesela oyle yapardım,gercekde yasadıgım olayların yanında, paticikde olan biten seyler zerre umrumda olmaz. yarın bigün bende paticikde yazmamaya karar verirsem; gidiyorum,beni kaybediyorsunuz üzülün lan gibi ego tatmin edici topic acma geregide duymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 rap saçma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Ya gitmeseydin.. :( gerçi çok kesin bi veda da olmamış ama üzüldüm, umarım çok mutlu bir hayatın olur pekaziz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 abi forumu degil hayati ciddiye almicam, $ak acican bi yedigun keyfine bakican. forum gibi oda iste turuncu miss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 huun said: ciao bella ciao bello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 SON HAREKETLİLİK: 30 haz 22.36 ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 adam bazı konuları takip ediyorum demiş :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ayni konuyu bi kiz acsa, SIMDI EFBES SPAMLIYOSUNDUR denirdi. dendi. gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 efbesin oliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 efbesim olsan, seni degil refresh butonunu kullanirdim kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 tıhlat bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 aaa siz çıkıyo musuunuuuuzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cyber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 giden gitmiş suyu çıkmasın daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar