Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 İnönüye arabayla gitsek arabayı nereye bırakacağız?stad çevresinde var mı otopark? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 e nereye bırakılıyor? Otomobilinizi Taksim Beyoğlu Evlendirme Dairesi otoparkına veya Beşiktaş Sinanpaşa Alışveriş Merkezi’nin ücretli otoparkına bırakabilirsiniz. yazılmış nerede bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 sinanpaşayı bilmiomsn hadi evlendirme dairesini geçtim.... nası yaşıyorsunuz bu şehirde anlamak mümkün değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya bildiğim kadarı ile dolmabahçenin otoparkıda ücretli orayada bırakabilirsin direk karşısı hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi bence hic arabayla gelme besiktasa asyadaysan kadikoye birak vapurla gec avrupadaysanda ben mecidiyekoye birakip taksi yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bıkbık etmek yerine yardımcı olsak.. Meydandan beşiktaşa inen yolun üzerinde de şanslıysan park yeri bulabirsin İspark yol kenarlarını parsellemişti eğer son 3-4 ayda kaldırmadıalrsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 aslinda kabatas civarina mesela tophaneye irakilip yurunebilirde 10 liraydi en son tophanede otopark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hem swiss in hemde öbür otelin parkına bırakabiliyorsun.Benim tercihim çarşı içine otoparka bırrakıp 10 dakika yürümek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Taksimde bir ton otopark var onu da geçtim taksimde ki ara sokaklara ücretsizde bırakabilirsinz bulabilriseniz boş yerde. Taksimdende inönü ye inmek 10dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Farinal said: sinanpaşayı bilmiomsn hadi evlendirme dairesini geçtim.... nası yaşıyorsunuz bu şehirde anlamak mümkün değilsanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 arabayla gitme stadın çevresinde otopark yok. karşıdan geliyosan kadıköye parkedip 20 dk hemen vapurla gel, iskele stada yakın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hakkaten nasıl yaşıosunuz şu şehirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Beşiktaş'a park et yürü , zaten oraya gidenlerin hepsi o taraftan yürüyor , kol kola gidersiniz =) Beşiktaş'ta otopark da var , sokaklara da bırakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 istanbul'da arabanı bilmediğin yere bıraktıktan sonra geldiğinde pasta çektirmeye ya da yeni teyp almaya gitmiyo musunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Stadın hemen üstünde itü gümüşsuyu otoparkı var, öğrenci kartımı kiralarım 5 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 kazan'ın yanındaki yoldan devam et sagda kat otoparkı var 1 tane bı de normal otopark var uzerine ispark var heryerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dolmabahçeye çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Esh said: kazan'ın yanındaki yoldan devam et sagda kat otoparkı var 1 tane bı de normal otopark var uzerine ispark var heryerde.. 35 lira verip (evlat acısı) bunu kullandık sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Holy said: Stadın hemen üstünde itü gümüşsuyu otoparkı var, öğrenci kartımı kiralarım 5 liraya. artık yasak öğrenci sokamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 oha rezalet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 cavanagh said: Holy said: Stadın hemen üstünde itü gümüşsuyu otoparkı var, öğrenci kartımı kiralarım 5 liraya. artık yasak öğrenci sokamıyor Nasıl yasak, öğrenci kartları açmıyor mu artık kapıyı? Parayla giriliyor muydu bilmiyorum da ben aboneyim, basıp geçiyordum 1 ay öncesine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 İtü Gümüşsuyu'nun anakapısını geçtikten sonra sola dön. Orada bir otopark var. Aşağıya da 6 dakkada yürürsün. Hiç olmadı bırak taksimde 15 dakkada yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Yoo , arabamda ufak tefek çizikler var tabi ama , 3 yaşında her Istanbul arabasında olacak şeyler - garaj arabası değilse - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 en güzel formülü söylüyorum iyice dinle. Yolun ortasına bırak. emniyetin garajından alırsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar