eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 e işte ben de onu diyorum fantezi şeyler koyuyorlar, niye koymuyorlar diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 euya fantazi kıta eklemişler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 pazartesi geliyor son dlc 2.0 güncellemesiyle beraber, oyunu kutsal savaşlara yoğunlaştırmışlar gibi gözüktü bana. daha az levy alabiliyoruz artık vasallardan ve retinue,levy, merc reinforcement masrafları artırılmış. Buna karşılık kutsal savaş savunmasında aldığımız opinion bonusları artırılmış. Bir de artık doğum sırasında ölme ihtimali varmış kadınların ve çocuklar hastalıklı doğabilecekmiş. Birçok değişiklik var ancak bana en ilginç gelenler bunlar. changelog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ironman mode (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 çıktı, steam'de %10 indirimle 9 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ortaçağ'da kingdom of israel top lel, israil koymadıkları oyun kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 isveç yahudi lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 son indirim topic'inde bayaa konusu dönmüştü. son dlc hariç herşey %75 indirime girmiş steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Rajas of India isminde bir expansion geliyormuş. New Crusader Kings II expansion. "Rajas of India." Expands to India. 50% larger map. Three new religions. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 vay babanın kemiği, eu4'e bakarken bunu da gördüm. Nasıl bir expansion yahu bu, o kadar din yetecek mi koca Hindistan'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Of çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ooo bak bu ilginç işte, yeni paradox anonsları arasında en çok heyecanlandıran bu oldu sanırım. hindistan'ı pek merak etmiyorum gerçi ama daha kuvvetli müslüman devletler oluşmasını sağlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ~ indirim öngören var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 yeni dlc 10$ olur, eskilere %75 indirim yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bence 15 olur, old gods 15 dolar çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ~ paraya kıyıp alacağım ama 40$ abartı olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 bunu beklemiyordum işte hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 haftaiçi indirimi gelebilir bir ara ama ne zaman olacağı şans tamamen. en son dlc'ler %50 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=TBQmY4TKUrc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 http://media.pcgamer.com/files/2014/01/Crusader-Kings-2-Rajas-of-India-610x346.jpg said: CK2's sixth expansion, Rajas of India, will grow the map by 50% and add 400 new provinces, each with their own cabal of commanders, advisers, vassals children to be traded for political advantage. The rulers of India are mapped to three regional religions, which convey unique socio-economic boons upon their adherents, affecting their war-readiness, stability, and research competence. There's a new set of regional events to reflect the local festivities of the era, new jungle terrain and, inevitably, war elephants. It's plenty to be getting on with, but the most impressive thing about the expansion so far is how much of it Paradox are giving away for free. That massive map increase will be free to everyone with a copy of CK2, for example. You won't be able to play as the new leaders and factions, but you will be able to meet, barter with and assassinate them. The free update also expands Africa with additions to Abyssinia and Nubia - the remnants of a planned future mini-expack that the designers decided to release as a bonus. That's in addition to Steam Workshop support, Steam multiplayer support, and smaller fixes that the CK2 community have been asking for, like a borderless windowed mode. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Crusader Kings II Collection 79 dolares olması üzücü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 iki ayda bir indirim görüyor neredeyse oyun, steam wishlist'inize ekleyip mobil uygulamasını indirin veya e-mail uyarılarını devreye sokun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ~ yılbaşında bütün paket olarak indirimle alamayıp, sadece oyunu 20 dolar a alınca insanın canından can eksiliyor kma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ben baya bi pakedi amazondan 5 dolaramı ne almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar