pronoit Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 yalnız ne olursa olsun olay bizansta . cidden cok keyifli oynaması yeni eventlerde gelmiş. greek fire ve varangian guard gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 qhusel oyun mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 eldar said: bu aralar oynamaya pek zaman bulamadım ama biraz oynamıştım. Adventurer host dediğini, böle topraksız tiplerin adam toplayıp bi yerlere gitmesi değil mi? Adam 20k nasıl topluyor anlamadım. Ben çok gördüm kendi topraklarımdan gidenler oldu 4-5k onlar da bi şey yapamıyor. Bana gelen hiç olmadı, zaten bu olay paganlara özgü değil mi? evet o, topladığı adam miktarı hedefine göre ölçekleniyor. benden bizans'a host kalkmıştı mesela, o da öyle kalabalıktı. ama başka ufak dükalıklara 2-3k adamla saldıran host da gördüm. sadece paganlara olabilir, emin değilim. norse'ların yaptığını gördüm ama norse ile oynadım henüz old gods'da. norman fetihlerini simüle ediyor olabilir. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e5/Normannen.png/1280px-Normannen.png bu arada steam için yeni beta yaması çıkarmışlar, ona geçsem mi geçmesem mi karar veremedim save garantisi veremedikleri için heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Hayır, sadece Paganlar değil, bütün kültür ve dinlerden adamlar o şekilde ordu toplayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 evet ben de öyle anlamıştım, iyi bari. STOP! DOOMSTACK TIME! diyor arada iyi oluyor. (:P) bir de sizin sülaleden biriyse ve başarırsa müttefik çıkıyor. başını belaya sokuyor, yardıma gidiyorsunuz filan aksiyon. :) betayı yükledikten sonra bir de cengiz han'la başladım, tam gerçek ölüm yılı olan 1227'de öldü adam lol. istesem tutturamam bu kadarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Sam said: sadece paganlara olabilir, emin değilim. norse'ların yaptığını gördüm ama norse ile oynadım henüz old gods'da. norman fetihlerini simüle ediyor olabilir. herkes yapabiliyo benim bildiğim. katolik hostlar gördüğüm oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Selçukluları ne yapacak bu yapımcılar acaba. Her seferinde herifler Doğu Avrupa'ya doğru saldırıyor haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 dün çıkan betada spawn noktalarını daha güneye çekmişler selçukluların: said: The Seljuks now appear a bit further south, in Dashhowuz rather than Kyzylorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 senin betaya update etmeden önceki versiyonun neydi Sam ? ve checksumda nasıl gözüküyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 siz hep krallık ile mi başlıyorsunuz oyuna?? ben vassal alıyorum ve pek bir action döndüremiyorum nedense? var mı bir çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ben en son, Doğu Fransa'da bi kont olarak başladım. Bizim kral Bavaria, İtalya filan ne varsa aldı herif. Kral ölmeye yakın, Bavaria'lılar beni seçtiler kral olarak. 2. nesilde kontluktan krallığa geçtim sdf. Baya keyifli geçiyor bu son oyunum. Evlilik yoluyla yapabilirsin. Ya da güçlenip krala isyan da başlatabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ben krallık oynarım, dükalık filan fantezi yapacaksam da kral olacak özel birini alırım. von hohenzollern ile kontluktan imparatorluğa yükselmiştim 15 yılda. (:P) Promenader said: senin betaya update etmeden önceki versiyonun neydi Sam ? ve checksumda nasıl gözüküyodu ? 1.102 sanırım, forumunda yazan checksum idi şimdi hatırlamıyorum. ama o yazdığım surat modunu yükleyince değişiyor checksum tabii. devredışı bırakıp kontrol ediyorum her yamadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 benim anlatım yanlış olmuş :D 1.10 olarak mı yoksa 1.102 olarak mı gösteriyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 1.102 idi, şu anda 1.103b. steam'den betayı seçiyorsunuz. dünden beri oynuyorum, bir sorun görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 heh kötü olmuş ya o zaman. patchlemişimdirde eu3'teki 5.1 sendromu gibi bişeydir diyip geçmiştim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 nordlydian said: siz hep krallık ile mi başlıyorsunuz oyuna?? ben vassal alıyorum ve pek bir action döndüremiyorum nedense? var mı bir çaresi? Ben hemen hemen her oyunuma kont olarak başlıyorum. Kont oldun mu ilk yıllarda pek bir aksiyon yapamazsın, ama biraz zaman geçtikten sonra yükselmek çok zor değil. Eğer bağımsız kontsan başka kontlukları yuta yuta büyüyeceksin. Vassalsan evlilik, suikast veya iç karışıklıklar sayesinde gücünü arttırabiliyorsun. En son oyunumda Tirol kontu olarak başlayıp, iki kuşak sonra evlilikler sayesinde Fransa kralı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 kontun ilk 10 senesi falan beklemeyle geçiyor bir yerden sonra uğraşasin gelmiyor.dük falan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 oyunun evliliklerle elde edilenler kısmı zaten biraz abartı. kimse koskoca krallığı adam gibi varis yok diye eski kralın 10 kızından birisini evlendirdiği saçma sapan bir adama vermez. oyuna renk katıyor; ama hiç gerçekçi değil. askeri, parası olan dük gelir alır olm tahtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Krallık kızın evlendiği adama kalmıyor zaten; kıza ve onun çocuklarına kalıyor. Daha iyi bir adayı ve gücü olan varsa da isyan edebiliyor. Yani hayır, gerçekçilik açısından bir sıkıntı yok o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bence hanedanın önemini daha da artırmaları lazım hatta, krallığı isyanla elegeçirince meşru görmemeleri lazım. Güç vs de bi yere kadar, meşru varis önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 dönemi iyi yansıtıyor aslında, hanedan vs güç dengesi orta yerde. sonraki dönemler kadar hanedan ağır basmıyor ama önceki dönemler kadar da güç ağır basmıyor. iyi bir dengede böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 4 tane ana hanedan var ingilterede istedigini getiriosun oyuna bakmadım ama gerçekçilikliğe bakıcaksak 2.james e bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 binbir emekle yaptığım trade postların reload yaptıktan sonra diğer ailelere geçmesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Komutan said: nordlydian said: siz hep krallık ile mi başlıyorsunuz oyuna?? ben vassal alıyorum ve pek bir action döndüremiyorum nedense? var mı bir çaresi? Ben hemen hemen her oyunuma kont olarak başlıyorum. Kont oldun mu ilk yıllarda pek bir aksiyon yapamazsın, ama biraz zaman geçtikten sonra yükselmek çok zor değil. Eğer bağımsız kontsan başka kontlukları yuta yuta büyüyeceksin. Vassalsan evlilik, suikast veya iç karışıklıklar sayesinde gücünü arttırabiliyorsun. En son oyunumda Tirol kontu olarak başlayıp, iki kuşak sonra evlilikler sayesinde Fransa kralı oldum. Provence düklüğüne bağlı D'orange ailesiyle başlamıştım bende.Bizim hıyar dük kaisere bağımsızlık savaşı açınca roose boltonluk yapıp bende benim düke savaş açtım sonlara doğru.En sonunda kaiser adamın title ı revoke edip beni provence dükü yaptı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 şimdi roman hellenic imparatoriçe ile başlamayı deneyeceğim ama bütün vassal'lar hem infidel hem foreigner'dan -50 penalty, üstüne female ruler penalty ile açılıyor, nasıl gönülleri alacağım bilmiyorum lol. maalesef hellenic de reform olmayan tek pagan dini, büyük kazık atmışlar meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar