Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 dlc keylerinide giricem dimi steame? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 evet hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 2gb oyunun hepsi, dlc'ler 50-100mb filan kozmetik değilse. amazon'dan da alsan digital download steam. oyun steam'le çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 hmm e dırek amazonun downloaderı ındıdre oyunu ondan şeettim bi ara steamı acınca denerım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 greenmangamingde %75 indrimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 old gods yarın çıkıyor ve şu an preorderde ama 15 dolar fiyat çekmiş paradox... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Steam'e geldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Amazon da $9.99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 paradoxshop ve gamersgatede varmış. 15 dolar fiyatı görünce direk yürü giti bastım kapadım sekmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 HoD bile 20$ iken normal o fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 steamworks var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Böyle bir dlc için 15$ az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paradoxun basina resmen kotick gecmis. Bizim bildigimiz paradox bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Greenman'de steamworks sanırım. Olması gereken fiyat 10 dolardı, sanırım balance update bekleyeceğim belki indirime de girer bu sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ya adamlar old gods ile aynı gün çıkardı victoria 2 yamasını, inanılmaz birşey. 3ds de yeni gelmiş, fire emblem oynuyorum. olabilecek en kötü zamanlama, meh. Promenader said: Paradoxun basina resmen kotick gecmis. Bizim bildigimiz paradox bu degil. 1 saat gameplay için 15$ verdiğin oyunlarda hatırlarsın bu sözünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Aldım dlcyi. Şu firmaya, şu firmanın fiyat politikasına filan laf söylemek büyük troll ya. Rahat 200 saat gameplay sadece bu dlc lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iyi de o mantıkla ben ck2'yi yeniden yükleyip 100 saat oynarım zaten. Ayrıca republic dlc'sinde ağzım yandı, adamlar resmen dengesiz oyun sürdüler. Aşırı kolaydı, denge güncellemesi de 2 ay sonra falan geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 eldar said: iyi de o mantıkla ben ck2'yi yeniden yükleyip 100 saat oynarım zaten. Ayrıca republic dlc'sinde ağzım yandı, adamlar resmen dengesiz oyun sürdüler. Aşırı kolaydı, denge güncellemesi de 2 ay sonra falan geldi. http://media.tumblr.com/tumblr_m5skkpR3tH1qfi13o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Roqq said: Aldım dlcyi. Şu firmaya, şu firmanın fiyat politikasına filan laf söylemek büyük troll ya. Rahat 200 saat gameplay sadece bu dlc lan. adamlar resmen iki tane liman fixi + kısa sürede bayan gazeteyi 20 dolara sattı hod ile. ilk çıktığında 1936'da 50 tane tümenle bilgisayarı ağlatan hoi3 bile 40 dolardı ki optimizasyonun düzelmesi 4 patch + 1 ek paket sürdü. oyunlar güzel ama fiyatlarının oyunları değiller. sorun o. @Sam oynamadığım oyuna 15 dolar verecek olsam önce old godsu alırdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 "fiyatlarının oyunları değiller" çıkış fiyatlarını kıyaslıyorsan 40$ piyasa standartı olan 60$'ın %50 altında, 10$'a launch ile 1000 saat oynayacağın oyun mu bekliyorsun, neyle kıyaslıyorsun cidden anlayamıyorum. heart of darkness evet pahalıydı içeriğine göre, 10$ olması lazımdı ama old gods'da tonla içerik var, text dosyası fix filan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Promenader said: Roqq said: Aldım dlcyi. Şu firmaya, şu firmanın fiyat politikasına filan laf söylemek büyük troll ya. Rahat 200 saat gameplay sadece bu dlc lan. adamlar resmen iki tane liman fixi + kısa sürede bayan gazeteyi 20 dolara sattı hod ile. ilk çıktığında 1936'da 50 tane tümenle bilgisayarı ağlatan hoi3 bile 40 dolardı ki optimizasyonun düzelmesi 4 patch + 1 ek paket sürdü. oyunlar güzel ama fiyatlarının oyunları değiller. sorun o. @Sam oynamadığım oyuna 15 dolar verecek olsam önce old godsu alırdım :) Fazla tepki gösteriyorsun. Victoria'ya gelen dlc ile ilgili pek fikrim yok. Kendince yanlış gördüğün bir durum için, yanlış tarafı suçluyorsun. Araştırsaydın görürdün Old Gods'ın içeriğinin ne denli geniş olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sam said: "fiyatlarının oyunları değiller" çıkış fiyatlarını kıyaslıyorsan 40$ piyasa standartı olan 60$'ın %50 altında, 10$'a launch ile 1000 saat oynayacağın oyun mu bekliyorsun, neyle kıyaslıyorsun cidden anlayamıyorum. HoI3 2009 çıkışlı. [hr] @Roqq neredeyse bütün dev diaryleri okudum. dlc iyi ama diğer oyunlara kıyasla fiyatlandırmaları yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 2009 çıkışıyla alakası nedir dediğimin? 40$'a çıkıyor bütün paradox oyunları ve sundukları oyun süresi 60$'lık oyunların büyük çoğunluğundan fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 60 doları piyasa standardı olarak verince çıkış tarihini verdim. yanlış değilsem o zamanlar skyrim de 40 dolardı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bile derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar