Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Abi bende bug oldu galiba Apulia ile başladım.İlk dük baya iyi oğlumu falan eğittim hep falan.Adam yaşlı olduğu içinde kendimide heire göre hazırladım.İşte Sicilya krallığını düklükleri falan ilan etmedim bide kudüse haçlı çıktı ki 10k falan adam çıkarıyodum direk bana verirlerdi ama saldırmadım heir ın başa geçmesini bekliyim dedim ama gel görki benim dük ölmedi abi ölmüyo. Gidip yeni oyun açıcam sinir etti 95 yaşında adam yaşlılıktan dolayı tek bi negative trait almadı bide gitti çocuk yaptı o yaşta.Heir geldi nerdeyse 40 yaşına.Oyun bazen ciddi dalga geçiyo ölsün istediğin adam ölmüyo ölmemesi için yırtındığın adam genç yaşta tak diye gidiveriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 savaşta orduları yönettirsen geberirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 benim hiç bi kral ölmedi daha savaşta, her savaşa da yollarım yükseliş dönemi osmanlı padişahı misali. ölmüyor ama sakat kalıyorlar genelde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Benim de tam dersi, bu 1.05 çıktığından beri ölümler arttı baya bi. hatta bizans ile oynuyorum şu anda; 38 yılda bu 4. imparatorum. ilki, oyun başındaki selçuklularla savaşırken öldü, onun yerine geçen istanbulda boşbeleş otururken hastalandı idi sanırım, ondan öldü, öbürü de bug sağolsun, grand tournament üzerinden 10 yıl geçmiş, bi event çıktı; turnuva esnasında mızrak sol böğrümden girdi gg no rmk diye. Üstelik bu sonuncu sırasında, şiiler + selçuklular + karadeniz'in kuzeyindeki paganlarla savaştaydım -_-. Neyse son imparator da tahta çıktı, nişanı attım kız ufak diye, gürbüz böyle strong falan kız buldum evlenicem, yanıt bekliyorum kızın babasından. Event çıktı, bizim eleman hastalanmış allah canımı alsa da kurtulayım diyor sdf, ölürsem weak, wroth falan 7 diplomasili kız kardeşim geçicek tahta, ragequit yaptım dün gece :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 LethE said: savaşta orduları yönettirsen geberirdi. Adam Sicilyayı aldı ordularıda yönetti ne wounded aldı ne maimed savaşta.Tamam Normansın delikanlısında çocuklarına ayıp oluyo artık bırak azcıkta onlar oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 söyle düzeltiyim o zaman. dandik bi ytere savaş aç. kralını sadfece yönettiği demesne ile yolla. geri kalanı birleştir adamı zonela. kral akybetsin dövüşü sonra tekrar demesne dolsun biraz tekrar çıkar tekrar kaybetirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 oynadığın karaktere biraz saygın olsun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 LethE said: söyle düzeltiyim o zaman. dandik bi ytere savaş aç. kralını sadfece yönettiği demesne ile yolla. geri kalanı birleştir adamı zonela. kral akybetsin dövüşü sonra tekrar demesne dolsun biraz tekrar çıkar tekrar kaybetirt. Neyse öldü en azından haçlı seferine çıkarmıştım 98 yaşında sonunda kurtuldum:D Heirında kafası bozulmuş babası ölmüyo diye heralde gey olmuş -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 allah bildiği gibi yapsın şerefsiz kral 68 sene hüküm sürdükten sonra heirsiz öldü; bütün heir namzetleri heriften önce geberdi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bana değişik güzel bi başlangıç yeri söyleyin croatia ile başladım napsam bilmiyorum tam sıkıcı bi kral gibiyim mmh birazda bunu yapiyim diye dolanıyorum ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Hoca küfür ediyorsunuz da krallarınıza, en sonunda castile ile ispanyayı birleştirdim kudusu kurdum. Seniortiyle oynuyorum, kralım 51 yaşında öldü 22 Yaşında oğlum tahta geçti ancak! -1500 fertility papaya felan yalvarıyorum okusun üflesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ben İtalya'yı kurmak istiyorum ya kimle başlama lazım derseniz? En sağlam Toskana Düşesi gibi duruyor ama o da düşes gider devlet elden diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bir diğer italyan düküyle başlayıp onunla evlen. direkt kuruyorsun italya'yı ikisi ölür ölmez. ben von zahringen ile yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ombakkombak said: Ben İtalya'yı kurmak istiyorum ya kimle başlama lazım derseniz? En sağlam Toskana Düşesi gibi duruyor ama o da düşes gider devlet elden diye korkuyorum Lombardia dükü olarak başlayıp ilk oğlunu toscana düşesiyle evlendirmek en basit yolu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Euehehe. Kıbrıs süper yav. Anadoluda şehir alıp askeri yönde geliştirirseniz önünüzde kimse duramıyo. Evlilikle falan içlere ilerlersiniz. Ondan sonra ver elini Holy War. Zaten dakka başı Halifelikler bölünüyor parçalanıyor. Kudüs Krallığını kurup prestije pietye doyarsınız. Arada katolikte olup haçlıya çıkarsanız hem papayı hemde tapınakçıları sömürürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Matilda ile kurdum İtalya krallığını Siclya'yı da aynı zamanda Burgundy'yi de kurunca bağımsızlık ilan edicem aslında çok kolaymış. Matilda'nın Roma taraflarına claimi var kafadan zaten Lombardia ile verona birbirlerini dağıttılar zaten onlardan zayıf düşenide yutunca ver elini İtalya. Bir tane de Norman koca buldum Matilda'ya oğlanlar cengaver oldu. Norman İtalyan kırması prensler hem asker hem entrikacı oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 benim bir sorum olacak ya. şimdi mesela kingdom title'ı yaratıp, de jure claim'inden dukalıklara saldırırken sadece tek county için claim gösterebiliyorum. ama tek tek hepsine fabric claim den claim yaratırsam, hepsini birden isteyerek savaş açabiliyorum. saçma değil mi? örneğin şu: 3 topraklık bir dükalık var independent. benim se o 3 toprağı da içeren bir krallık title'ım var. yani 3 toprağa da de jure claim'im var. saldır dediğim zaman sadece birini seçebiliyorum bu topraklardan. ama diyelim ki aynı 3 toprağa fabric claimden, claim ürettim. bu sefer işte tüm claimleri kullan seçeneği çıkıyor, tek savaşta alabiliyorum o dükalığı. saçma değil mi çakma claim'in, de jure claim'den güçlü olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Arasıra claim için adam gönderdiğinde 1 yer için bile full dukkalık claimi alabiliyorsun. Ancak neyin etkilediğini bilemiyorum. Saykoleo said: benim bir sorum olacak ya. şimdi mesela kingdom title'ı yaratıp, de jure claim'inden dukalıklara saldırırken sadece tek county için claim gösterebiliyorum. ama tek tek hepsine fabric claim den claim yaratırsam, hepsini birden isteyerek savaş açabiliyorum. saçma değil mi? örneğin şu: 3 topraklık bir dükalık var independent. benim se o 3 toprağı da içeren bir krallık title'ım var. yani 3 toprağa da de jure claim'im var. saldır dediğim zaman sadece birini seçebiliyorum bu topraklardan. ama diyelim ki aynı 3 toprağa fabric claimden, claim ürettim. bu sefer işte tüm claimleri kullan seçeneği çıkıyor, tek savaşta alabiliyorum o dükalığı. saçma değil mi çakma claim'in, de jure claim'den güçlü olması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 orası şans görünen o ki ve düklüğün başkentini hedef almak lazım sanıyorum. öte yandan her açıdan cost'u daha yüksek olduğundan ben genelde tek kontluğu zaptedip sonra usurp yaptıktan sonra geri kalan toprak için savaş açıyordum. en azından 2 kontluklu düklüklerde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 chancelor in 20 uzeriyse sırf county degil arada duklukte claim edebiliyor ne kadar yuksek puan o kadar yuzde sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Game of Thrones modu cikmis sonunda: http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?610007-Mod-A-Game-of-Thrones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Amazon'da 10 dolara inmiş Crusader Kings2 download http://www.amazon.com/Paradox-Interactive-40914er-Kings-II1/dp/B006ULENFG/ref=br_lf_m_1000800391_1_2_img?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1370418122&pf_rd_s=center-5&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000800391&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1Q4PS3CJDEM2CVG712EZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Sam said: orası şans görünen o ki ve düklüğün başkentini hedef almak lazım sanıyorum. öte yandan her açıdan cost'u daha yüksek olduğundan ben genelde tek kontluğu zaptedip sonra usurp yaptıktan sonra geri kalan toprak için savaş açıyordum. en azından 2 kontluklu düklüklerde filan. Abi unsurp = çok fazla dukkalık election modda intihar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 "Tatar Ramazan" said: Amazon'da 10 dolara inmiş Crusader Kings2 download http://www.amazon.com/Paradox-Interactive-40914er-Kings-II1/dp/B006ULENFG/ref=br_lf_m_1000800391_1_2_img?ie=UTF8&s=videogames&pf_rd_p=1370418122&pf_rd_s=center-5&pf_rd_t=1401&pf_rd_i=1000800391&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1Q4PS3CJDEM2CVG712EZ Onu almayın bu pack i alın daha iyi =p http://www.amazon.com/gp/product/B0085CD7BE/ref=s9_al_ft_g367_ir03?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=17J0M5GW66Y40R9XK94P&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1370417262&pf_rd_i=1000800391 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Alfred said: Abi unsurp = çok fazla dukkalık election modda intihar :D alıp başkasına veriyorum hemen, sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar