DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://www.immi.se/intercultural/nr18/image44.jpg http://www.probertencyclopaedia.com/j/Caltrop.jpg http://welandsmithy.com/Pictures/Caltrop.jpg Meet caltrop. Kesin çözüm. Potansiyel olarak girelebilecek her yerin altına döşüyosun birkaç tane. Hele bide pencereden tam üstüne atlarsa offf.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Rewendor said: mexican apple thief ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 viktor evde tek başına izleyip etkilenmiş.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 di said: Bu tip durumlar icin el altinda ve ozellikle cocuklarin erisemeyecegi yerlerde sok silahi tarzi seyler bulundurmak lazim bence. Bir de su alarm sistemleri zorunlu hale gelsin, devasa paralar alinmasin, polis merkezlerine baglansin, vatandas rahat etsin diyebiliyorum ama hayal tabi. Valla arkadaş yeni kurdurdu, Pronet hem de yani öyle dandik de değil bildiğim kadarıyla, kurulum 50$, sonra aylık 25$ mi ne ödüyor. Ayda 35-40 liraya mis gibi güvenlik sistemi işte, devasa paralar değil bence. Buna bile kıymayıp 3 liraya Koçtaş pencere alarmı takan adam da "devlet benim evimin başına polis dikmiyor" diye ağlamamalı.
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yani polis görevini yapmasın hırsızlar sokaklarda koştursun.155 i arayınca gelmesin.suçlusu ayda 40 lira vermeyn mi olsun ? ayda 40 lira öyle az bi para değil.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 İlginç bir anlayış olmuş, 155'i ara gelmesin falan demedim, işinize geldiği gibi sağa sola çekmeyin. Her evin başına bir polis dikecek değil devlet, insanlar da kendilerince önlemlerini alacaklar, onu diyorum. Polisi arayamayabilirsin, hırsızı geç farkedebilirsin, hırsız senin polisi aradığını farkedip kaçabilir ya da daha kötüsü sana zarar verebilir, vesaire. Bu arada "hemen saldırırım kimin evine giriyor lan o" diyen dünyanın en yüzeysel insanlarına da hayran oldum, film gibi yaşıyorlar dünyayı ve hayatlarında hırsızı uzaktan bile görmemişler belli ki :p Öyle tıfıl, korkak, etik adamlar değil günümüzde hırsızlar, tinerci badici barzolar. "Yatak odanda vurmazsan meşru değil" falan gibi süper yasalar da var bildiğim kadarıyla, yani evine girmiş hırsızı ruhsatlı silahınla vursan o bile problem. Artı acı bir gerçek var, polise yakalatmak bile başlı başına bela, herifin bütün çapulcu tayfası ve sülalesi belalınız oluyor sonra.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Rasmon said: direnmek nedir ya? profesyonel hırsızsa zaten anlamazsın geldiğini, değilse de kalkıp vururum beklemiyodur zaten noob olduğu için. sadfa noob olduğu için her gece yattığımda düşünüyorum bu olayı. kapının zorlandığını falan duyarrsam diye, hep de neyle saldırırm diye düşünüyorum, oklava diyorum, beynine oklavayı kırıcak kadar sert bi şekilde indirirm, sonra oklava nerdeki acaba diyorum, bilmediğimden uyuyorum sdgs. her gece loop halinde dönüyo bu olay. havalı tabanca almak aklıma geldi. sıksam 2 tane karnına tamam.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Havalı tabanca ete gelirse acıtır ama saldırgan durduracak kadar değil. Kıyafet üstünden karna sıkmak böcek ısırığı kadar zor acıtır zaten de, kafasına gözüne sıkıp acıdan sersemlediği an saldırırsan belki anca bir şansın olur. Havalı tabancadan aynı şeyi anlıyorsak tabii. Feyk atabilirsin bir de gecenin karanlığında, gerçek gibi görünen süperleri var onların :p
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Karşısına çıkarım. O bana direnir belki.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bone said: wastyrx said: Yatağımın ucunda yayım var bildiğin longbow, onun yanında da o sırada koleksiyondan ne aldıysam yanıma işte kama, avcı bıçağı falan almadan önce polisi arar adresimi verir İM-DAK! derim. Sonra adamı şişlerim bi yerinden çok iri değilse üstüne de atlarım gözüne de vururum efet efet ^_^ oldu olacak bi tane ed209 koyalım :D resim http://img3.imageshack.us/img3/9652/ed209.gif pratik çözüm. Abi seviyorum öyle şeyleri annem her girdiğinde odaya söylenerek çıkıyor ehuaheau
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Baggio said: Havalı tabanca ete gelirse acıtır ama saldırgan durduracak kadar değil. Kıyafet üstünden karna sıkmak böcek ısırığı kadar zor acıtır zaten de, kafasına gözüne sıkıp acıdan sersemlediği an saldırırsan belki anca bir şansın olur. Havalı tabancadan aynı şeyi anlıyorsak tabii. Feyk atabilirsin bir de gecenin karanlığında, gerçek gibi görünen süperleri var onların :p demir mermi atanlarından bahsediyorum ya. kıvrandırması lazım onun
xieon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Baggio said: "Yatak odanda vurmazsan meşru değil" falan gibi süper yasalar da var bildiğim kadarıyla, yani evine girmiş hırsızı ruhsatlı silahınla vursan o bile problem. Yokmuş öyle bir yasa geçen hukuk hocası öyle dedi. Buradaki problem orantılı güç kullanımı eğer adam elinde hiçbirşey olmadan üstüne yürüyorsa ve sen kafadan vuruyorsan adamı suçlusun, istersen yatağının içinde olsun adam.
Killer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 adjasa bi an hayal ettim nasıl bi görüntü olur yatağının içinde vursan sdkofd
numberten Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bizim evde 2 tane terminatör gibi adam var abi ahah hırsız direk ölür :D
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Killer said: Baggio said: Havalı tabanca ete gelirse acıtır ama saldırgan durduracak kadar değil. Kıyafet üstünden karna sıkmak böcek ısırığı kadar zor acıtır zaten de, kafasına gözüne sıkıp acıdan sersemlediği an saldırırsan belki anca bir şansın olur. Havalı tabancadan aynı şeyi anlıyorsak tabii. Feyk atabilirsin bir de gecenin karanlığında, gerçek gibi görünen süperleri var onların :p demir mermi atanlarından bahsediyorum ya. kıvrandırması lazım onun co2 tüpleriyle 4.5mm bilya - pellet atan TABANCAlar ete saplanmaz kolayına, acıtır ama süründürmez. aksine daha da kızdırır karşındakini. ancak kırmalı havalı tüfeklerden falan bahsediyorsak onlar çok güzel girer ete, derine saplanmasa da yerine göre 1-2cm içeri girmesi güzel acıtır. (saniyede 200 300 metre oluyor onların hızı)
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 3-4 gündür yatağımın yanında çekiç var. baya da orda durcak gibi. vururum kafasına kafasına.
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 polisi ararım dicem de polis gelene evdeki eşyaların sadece gölgeleri kalır
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 goldbären said: Killer said: Baggio said: Havalı tabanca ete gelirse acıtır ama saldırgan durduracak kadar değil. Kıyafet üstünden karna sıkmak böcek ısırığı kadar zor acıtır zaten de, kafasına gözüne sıkıp acıdan sersemlediği an saldırırsan belki anca bir şansın olur. Havalı tabancadan aynı şeyi anlıyorsak tabii. Feyk atabilirsin bir de gecenin karanlığında, gerçek gibi görünen süperleri var onların :p demir mermi atanlarından bahsediyorum ya. kıvrandırması lazım onun co2 tüpleriyle 4.5mm bilya - pellet atan TABANCAlar ete saplanmaz kolayına, acıtır ama süründürmez. aksine daha da kızdırır karşındakini. ancak kırmalı havalı tüfeklerden falan bahsediyorsak onlar çok güzel girer ete, derine saplanmasa da yerine göre 1-2cm içeri girmesi güzel acıtır. (saniyede 200 300 metre oluyor onların hızı) ete de duruma göre saplanabiliyor, hani kıyafet falan üstünden olmasa da çıplak ete belli olmaz. Bir de esas olayı zaten adamı öldürmek yaralamak değil, o an acıyı hissederek vurulmuş hissi vermek, olmadı zaten evin camına 2 tur ateş etsen cam parasını göze alıp (ki bayağı sağlam ses çıkartıyor, üstüne camı falan da indiriyor) tırsıtırsın adamı. Havalı tüfek sakat iş, hem öldürme falan riski var, hem de uzun namlulu ve kurana murana kadar adam seni döver.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Baggio said: Valla arkadaş yeni kurdurdu, Pronet hem de yani öyle dandik de değil bildiğim kadarıyla, kurulum 50$, sonra aylık 25$ mi ne ödüyor. Ayda 35-40 liraya mis gibi güvenlik sistemi işte, devasa paralar değil bence. Buna bile kıymayıp 3 liraya Koçtaş pencere alarmı takan adam da "devlet benim evimin başına polis dikmiyor" diye ağlamamalı. Bundan bizde de var da, o alarm sadece cam ya da kapı açılırsa ötüyor (gece yatarken hareket sensörünü çalıştırmıyosun haliyle, suya tuvalete kalktığında panik yaşamamak için), e adamda camı kesici alet falan varsa laylaylom girer içeri. Bunu sormuştum kurmaya geldiklerinde alarmı, "camı öyle kırmadan kesecek alet zaten çok pahalı, onu alacak insan ev soymakla uğraşmaz" demişlerdi.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Absolut said: Vazelini başucunda tutacan baktın adam fena geliyor hemenuz atıcan ki acısız olsun bari. kelimeleri kifayetsiz bıraktın Abso :)
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Girmesi zor.Bütün pencereler demir parmaklıklı.Kapıyı biz bile zor açıyoruz öyle lanet bir kapı.Diyelim ki girdi.Evde değerli bir şey tutmadığımızdan problem yok.Uyumaya devam.Ama bana veya evdekilere bir zarar (taciz vs) sözkonusuysa yüzünü ağzının içine tıkarım.Sonrada döve döve merdivenlerden indirir atarım sokağa. O değil de düşündüm acırım aslında adama.Babam tilki uykusu uyur, başucunda balta, yastık altında tabanca bulundurur.Viktor x1000 diyebiliriz babam için.
nixniz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 xieon said: Baggio said: "Yatak odanda vurmazsan meşru değil" falan gibi süper yasalar da var bildiğim kadarıyla, yani evine girmiş hırsızı ruhsatlı silahınla vursan o bile problem. Yokmuş öyle bir yasa geçen hukuk hocası öyle dedi. Buradaki problem orantılı güç kullanımı eğer adam elinde hiçbirşey olmadan üstüne yürüyorsa ve sen kafadan vuruyorsan adamı suçlusun, istersen yatağının içinde olsun adam. hmm ozaman yanımda bitanede kaçak ruhsatsız silah bulundurruum adamı evde ruhsatlı silahım ile vururum sonra yatak odaya taşırım eline ruhsatsız silahı yerleştiririm ateş ederim bikere duvara. ;) al sana Temiz iş ;)
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Rewendor said: Bunu sormuştum kurmaya geldiklerinde alarmı, "camı öyle kırmadan kesecek alet zaten çok pahalı, onu alacak insan ev soymakla uğraşmaz" demişlerdi. cam elması çok pahalı bi şey değil yav http://urun.gittigidiyor.com/CAM-ELMASI-ALMAN-MALI-KALITELI-URUN-JOBO-MARKALI_W0QQidZZ16669023 edit: gittigidiyor üyelik istiyomuş şöyle bişey http://www.aluser.com.tr/Gazli-Cam-Elmasi-Japon,PR-261.html
Öne çıkan mesajlar