Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evinize Hırsız Girdiğini Farkederseniz Ne Yaparsınız?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

forum teksaslı doluymuş da haberimiz yok, tabela alın koyun bari:
http://www.freewebs.com/biohazard_uk/trespassers%20will%20be%20shot.jpg

hahaha çok iyiymiş bu.

ben de duymam heralde, normalde bile uyanamıyorum bi türlü. eğer duyarsam da napacağımı hiç bilmiyorum valla, ANI YAŞARIM heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

yatak odasına şundan lazım bir tane

ya da biber gazı abi. cidden kaliteli bir tane bibergazı herkese lazım. her durum altında maksimum hasar ve kullanıcısına kaçma imkanı tanıyor. tek kişiyse kullanabilirsin, iki kişiyse kulanabilirsin. yakın mesafeden göze sıkarsan adam hastanelik olur. en olmadı ortalığa sıkar arka kapıdan kaçarsın =P

Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

ya da biber gazı abi. cidden kaliteli bir tane bibergazı herkese lazım. her durum altında maksimum hasar ve kullanıcısına kaçma imkanı tanıyor. tek kişiyse kullanabilirsin, iki kişiyse kulanabilirsin. yakın mesafeden göze sıkarsan adam hastanelik olur. en olmadı ortalığa sıkar arka kapıdan kaçarsın =P

e tamamda kapalı alanda send e etkilenmeyecek misin?

çayırda çimende uyuyorsan bilemeyeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Myshkin said:

e tamamda kapalı alanda send e etkilenmeyecek misin?

çayırda çimende uyuyorsan bilemeyeceğim

dediğim gibi yakın mesefaden az miktarda kullanmak karşıdakini etkisiz hale getirmeye yeterli hatta yanık yapıyor vücutta. adam hastaneye gitmek zorunda ve giderse enselenir polis tarafından.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sopayla falan dalıcaksan sonu sakat o isin,
devletler arasında dehset dengesi die bi olay var mesela türkiye israile nükleer attı ve israili etkisiz hale getiremedi aynı nükleerden senn de yeme ihtimalin var iste bu dehset dengesi.
bu yüzden rakibi tek hamle de etkisiz hale getiremiyeceksen o hamleye kalkısmassın.
hırsız olayına gelirsek adam kacıp gidicektir mesela sen adama sopayla vurursun o da rage e girer kan cıkar direk :D
o yüzden hırsız girerse ya bırakıcaksın isini halledip gitsin sen de belli etmeden polisi ararsın beklersin ya da her türlü sonucu göze alıp dalarsın adama.
Sosyal ağlarda paylaş

benim uykum çok ağırdır, uyanamam.
ama olur da ben uyanıkken girerse kafa göz dalarım adama. hiç olmadı kılıç var.

di said:

Bu tip durumlar icin el altinda ve ozellikle cocuklarin erisemeyecegi yerlerde sok silahi tarzi seyler bulundurmak lazim bence.

http://www.taser.com/products/law/Pages/TASERX3.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...