Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://www.sokaktahayatvar.com/ şu videodaki gibi eğlenmek isterdim. öyle parmakları yukarı kaldırarak dansetme gibi bir özelliğim yok, yapım değil. bu tarz müzikleri de dinlemiyorum zaten (soft pop/rock? ne deniyor ki?). öyle bir ortama gitsem keyif almam sanırım. ama keyif almak, sürekli böyle şebek gibi dansetmek, hoplayıp zıplamak isterdim :P yapı dediğimiz şeyin çevre ve ortamla alakası var. kıbrısta kala kala pasif agresifleşiyoruz. bir arkadaşla karşılaştığımızda iki faaliyetten biri ders çalışmak, ötekisi evde oturup bira içmek. burda bara/diskoya gitmek istesen de gidecek yer kısıtlı. hadi kalkıp diskoya gidelim desen gitmiyor. para yok o ayrı ama bi de üşengeçiz. istanbullular bu açıdan rahat, beyoğlu, taksim felan derken bardan bara, lokantadan lokantaya koşuyor. herşeyi geçtim brofist var videoda. bizde ise "selam, selam" diyip kös kös oturmaca var. sıkılıyordum zaten, videoyu izledikten sonra içim iyice bunaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 su sokakta hayat var muhabbetini eskisehir barlar sokagında her yere yapıstırmıslardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 adidas originals reklamları da fena özendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Hiç bir şey bilmeden 5 doğru yaptım, gecelerin hakimiyim beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 biz en son şöyle eğlendiğimizde kendim isabahın ilk ışıklarıyla beraber istiklalde üstüme tazyikli su sıkılırken bulmuştum akabininde gidp gaete büfesinin dibinde tanımadığmız adamlarla ahmet kaya şarkıları söylürorduk napıyorum lan ben.. bir akşam daha vardı 3 mekan değiştirdik ama neden değiştirdik tam hatırlayamıyorum çok içmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hatırladım.. grup içindeki hatunlar mekanlardan sıkılmıştı.. her yerede giriş den 20 şer kaat vermiştik abv resmen cebe zarar kızlarmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 resmen cebe zarar kızlarmış lan. gecelerin hakimi çıktım ben de.. en son ne zaman böyle dışarı çıktığımı hatırlamıyorum bile. yalan hakim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hopla zipla bone'cim tutan mi var seni bu arada sadece vestiyerin verdigi numariyi bilebildim 1 dogrum cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bu sekilde eglenmek guzeldir ya bendede 6 dogru cevap cikti cokta boyle eglendigim falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Eskişehir'deydi harika eğlendik. Biraz apaçi doldu ortam ama yinede çok eğlenceliydi. Seneye tekrar gelir umarım. ayrıca kız mükemmel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 eskisehirde ne ara oldu bu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 8 Haziran da http://www.facebook.com/pages/Eskisehir/Eskisehir/231668054469#!/video/video.php?v=397709176475&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 tam final donemine denk getirmisler helal dsafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 evet öyle oldu ancak erken bitti 22.30 gibi. sonra herkes 222 upndown a falan kaçtı. Çok ilginçti Kızılcık ın başındaki tekellerde bile bira kalmamıştı. İnanılmaz alkol tüketildi. Tabi sabah finale girdik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 7 doğru, kaç soru vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grumwel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 istanbulda oturmadıgım ıcın salladım 3 dogru :) dogru cevapları bırı yazabılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dreagloth said: Hiç bir şey bilmeden 5 doğru yaptım, gecelerin hakimiyim beklerim. aynen sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dreagloth said: Hiç bir şey bilmeden 5 doğru yaptım, gecelerin hakimiyim beklerim. ahahaa aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=iki+biraya+kendini+siktiren+taksim+k%C4%B1zlar%C4%B1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 "Dikkat etsene kardeşim yeaaa" diyen Oğuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sinad said: 8 Haziran da http://www.facebook.com/pages/Eskisehir/Eskisehir/231668054469#!/video/video.php?v=397709176475&ref=mf çalan parçanın adı ne idi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 asinanyavuz said: 7 doğru, kaç soru vardı ki? verdiğin cevapları yazsana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 su videodaki 3 gun ustuste yapsan bezersin be, gunduz gezmeleri daha guzel abi, ps ye git, sahilde dolas, kagit helva ye, risk oyna, kordonda bira ic world cup seyret fln filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kordon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Her şeyi sallıyodum, yanlışlıkla tabı kapattım. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar