Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 http://img651.imageshack.us/img651/5450/w00to.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 w0t u lokin at guyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 o/ w00t! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bayağı ünlü bir resim o, tatilde otomatik çekime ayarlıyo çift, tesadüfen o sırada çıkıyo hayvancağız, sonra da fotoşop forumlarında falan bi anda ünleniyo nete yayılıyo felan Şu ilk bulduğum site, daha fazlası da vardı da bulamadım şimdi. http://www.urlesque.com/2009/08/10/squirrel-bombing-a-photoshop-challenge/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 tesadüfen olduğuna pek inanamadım açıkçası çünkü makina bariz biçimde hayvana odaklanmış. yani makina auto focusta bile olsa geri sayım başladıktan sonra odak ayarı değişir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 aahhaha iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Xenocide said: tesadüfen olduğuna pek inanamadım açıkçası çünkü makina bariz biçimde hayvana odaklanmış. yani makina auto focusta bile olsa geri sayım başladıktan sonra odak ayarı değişir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Xenocide said: tesadüfen olduğuna pek inanamadım açıkçası çünkü makina bariz biçimde hayvana odaklanmış. yani makina auto focusta bile olsa geri sayım başladıktan sonra odak ayarı değişir mi ki? değişir, son 2 saniye girdiyse kareye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 eskiden makinalar maldı, basıldığı anda ne görüyorsa ona odaklanıp sonra 10 saniye sayıyordu. ama artık oturanların yerleşmesi, ileri geri gitmesi ihtimali için son anda odaklayabiliyorlar kendilerini. 2007 ve sonrası makineler genelde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 fotoğraf 2008 de mi ne çekilmişti o yüzden evet son anda odaklama yapması gayet mümkün ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 mesajları okuyunca CSI da sandım kendimi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 well i guess weeeee've found our squirrel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar