KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Merhabalar, acil mouse seçimi topiimden belki biliyorsunuz beleş bi mouse gelecekti. g9x ya da performance mx modellerinden birini seçmeliydim http://forum.paticik.com/read.php?6,4934546 beleş kavramının nerden geldiğini anlatayım: o topicte belirttiğim gibi önceki mouse'um g7 idi. 3yıl 4 ay kullandıktan sonra hiç bir neden yokken kendiliğinden pc'ye restart attım ve bozuldu.anlamamıştım. garantisine baktım internette 3 yıl diyordu, benim garantim geçmişti. kağıtları karıştırdım 1 yıl diyordu. amacım yetkili servisine yaptırmaktı, çünkü ışığı falan yanıyordu ve mouse'umu seviyordum,yenisini almaktansa yaptırmaktı amacım; görünürde sadece yazılımsal bir problemdi. yetkili servis cart curt bulamadığımdan, vatandan almıştm sanırım ama fatura, fiş bulamadığımdan orjinel amerikadaki sitesi ile sorunu mailleşmeye başladım. ben dedim yazılımsal. adam şunu yap bunu yap dedi 2-3 gün mailleştik ikna oldum sorunun donanımsal olduğuna. sora evet dedim sanırım donanımsal bi hata. adam mail attı iyi dedi replacement için adres tel, mouse un fotolarını çek arkasındaki seri numaraları falan görünsün.. aha dedim!::o hemen yolladım. gelen cevap siz türkiyede ikamet ediyomuşunuz. sizi yönlendircem..(tırstırstırs) içimdeki umut bitmedi 1 gün daha geçti. avrupa logitech'ten gelen mail: garantiniz 1 yılı aşmıştır. ama olsun freecharge olaraktan değiştireceğiz fakat özür dileriz elimizde g7 yok. seçim yapmalısınız. (değiştirecez derken, ben g7yi geri falan yollamadım) :)-D hikayenin devamı ise burda: http://forum.paticik.com/read.php?6,4934546 sonucu ise elimde maili yazarken performance mx i kullanıyorum. p.s: Türkiye'de Logitech'in adam akıllı bir yetkili servisi olmaması, ve logitech'in türk insanını daha iyi tanıyamamış olması nedeniyle; avrupalı olarak davranılıp bütün tüketici haklarımızdan kolayca yararlanılabildiğini gördüm. İstimar edilmediği sürece logitech bu şekilde davranacaktır. ve herkese logitech'i öneririm. Sanırım ingilizce değilde türkçe bilseydi tüketici servisi çoktan istismar edilirdi. kargoyu cuma günü yolladılar bide. bugün p.tesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 logitech'ten babam çıksa usb'ye takarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 vay be boşuna sempati duymuyorum ben de demek ki logitech'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 logitech iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bir sene garanti nasıl oluyor ki, elektronik aletlerde yasal olarak minimum iki sene diye biliyorum ben. "Bir sene valla seninki" deme hakları olmaması lazım gibi. Logitech'i genel olarak severdim, daha herhangi bir aletlerinden memnun kalmadığım ya da bozduğum olmadı, demek bozsam servis konusunda da iyilermiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 belki de değişimi 1 sene içinde yapıyorlar bilmiyorum internet sitesinde garanti için 3 yıl diyor fakat zaten benim mouse 3 yılı da geçmişti. bakmadılar sormadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 $ans abi g7 i$te.. almayin dediler o kadar, review okumadan gidip aldiniz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Esh said: $ans abi g7 i$te.. almayin dediler o kadar, review okumadan gidip aldiniz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 uluslararası düzeyde müşteri memnuniyetine markanın verdiği önem işte bu arkadaşlar garantisi bitse de ürünü yenisi ile değiştiren firma tabiki tüketicinin gönlünü kazanır. bence diğer firmaların bu durumdan çıkartması gereken çok ders var. özellikle apple'ın. killjoy tek örnek de değil. ekşisözlükte benzer olumlu çok yazı var logitech ile ilgili. helal olsun logitech'e biraz diğerlerinden pahalı olabilir ama kesinlikle hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 benim mouse da istemsiz çift tıklıyodu. ben de mail attım ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Logitech süper bir marka . Ürünleri kaliteli ve fiyatları çok abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bende revolution mx var değiştirmek istiyorum :P yenisini yollayabilrler mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bende de o var işte babacum. sol buton çift tıklıyo. mail attım 2 saat sonra avrupaya yönlendirdiler. değiştircekler gibi sdflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bu topici her gördüğünde aklına direk "logitek ne arar la bazarda?" gelen ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bende geçen ağustosta g9 almıştım.ama şu an çoğu zaman tuşlar çift tıklamaya başladı adamı delirtiyo.böyle değiştiriyolarsa bende yapayım.serial kodu demişssin o mouse un neresinde yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 said: -- This is an automatically generated e-mail. Please do not reply to it -- Dear xxx Your fulfillment has been shipped. The following products were included : 1 ¦ G9x LASER MOUSE,EMEA sevdim bu adamları.benimki g9 du g9x yolladılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hayırlı olsun şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 adamlar gerçekten çok iyi. Ne alırsam alayım önce logitech'e bakıcam var mı yok mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 g9x çok şekerdir vazgeçemeyeceksin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 said: Thank you for contacting Logitech Customer Support. My name is Zeru and I understand your G5 laser mouse is malfunctioning after a few hours of use. I have sent you a new G500 mouse which is an upgrade from the G5 and it should arrive at your address in about 3 - 4 business days (sometime next week). Thank you for your patience and for choosing Logitech. Do not hesitate to contact us again or visit www.logitech.com if you have any more questions or issues with your Logitech product. Kind regards, Zeru Logitech Europe S.A. European Customer Support nası ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 robert bosch un sözünü düstur edinmiş logitech hLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 KillJoy said: sonucu ise elimde maili yazarken performance mx i kullanıyorum. ekran klavyesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 g9 la g9x arasında ne fark var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar