goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 1- bildiğiniz en ucuz klimayı yazın. memnun musunuz. 2-multi split klima (tek dış üniteye bağlı çok iç üğnite) kullanan var mı? varsa iyi midir belirtiniz. 3- inverter klima nedir kısaca özetleyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ucuz alırsan, elektrik faturasına ödediğin para o pahalıyla aradaki farkı kapatır merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 A++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ klima alıcaksın alırsan. Uzun ömürlü cihazlar olduğu için, gerekirse kışın ısınmada bile kullanabiliyorsun. O kadar az çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 faturaları kanırtmayan ucuz kullanana var mı hiç? yakın zamanda almış olan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 klima feci hasta eder adamı en güzeli cam açmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bak arkadaşım sana iki çift lafım var. bi çin atasözü vardır : "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" der adamlar. yani çinli abi vardır bi bildiği yani bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bende sigma var, a+, 14.000btu (oda da 13m2). 700 lira civarına almıştık yanlış hatırlamıyosam. ses vb. problemleri yok, fatura da kanırtmıyor 24 saat çalıştırıyorum yazın nerdeyse (kışın üşümüyorum evde ben izmirde eheh), 30 lira falan arttırıyor faturayı, e o kadarı da normal yani sfdg. odayı buzluğa çevirip yorganla falan yatıyorum fantezi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 alma çinlinin malını çıkar aheste aheste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 o atasözü çin değil ingiliz. ÖYREN DE GEL hayır yani 7000 btu bi klima ne kadar kanırtabilir ki faturayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 A sınıfı almazsan 100 liraya kadar çıkar 24 saat açarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi bi de neden klimalar en az 18 derece? ben belki 5 derece istiyorum arkadaşım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bendeki 16 =P klimalar 20 derece olsa ne farkeder ki zaten, ben hiç 18 dereceye indirmesini bekleyip de oturan insan görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 olme diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 inverter olayı şeymiş, eski tip klimalar buzdolabı gibi sürekli tek güçte çalışır, oda sıcaklğı istenen değere düşünce dururmuş. hnai motorun kapasitesi belli, ara ara çalışıyor. inverter ise tiplerde ise kompresör ayarlanarak, klimanın gerektiği kadar çalışması sağlanıyormuş. böylece sürekli dur kalk yapmıyor alet. ben de zaten ekonomik olması açısından bu olsun istiyorum. tabi A+ falan da olmalı ki az kanırtsın. vaillant kullanan var mı? 9000+12000 iki üniteli 984€ olarak var. babam almaya yanaşmazsa gidip kendi çabamla odama takacağım 399 tl arçelik falan. ikilem bu yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hee benim klima da öyle işte, adını bilmiyodum teknolojinin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bende sharp var yandaki odada regal var, klimadan zerre anlamam ama aralarinda bariz bi kalite farki var her yonden onu anlayabliiyorum plastikleri bile bi degisik regalin. git al pahalisini, adamlarin bi bildigi vardir da pahali satiyorlardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 toshiba'nın klimasından alıcam bu yaz. canavar gibi 1 dk içinde oda buz gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 vantilatör > klima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sharp la mitsubushi iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 senko said: olme diye AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 vestel almış babam 24k btu. 2400watt çekiyor saatte. buz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ulan millette ne baba var. konuştum benimkiyle. KLİMA KESİN %100 HOSTO ÖDÖYOR, KKESİNLİKLE OLMOM ÖVÜMÖ KLUMO FOLON dedi. ben de kendi bütçemle EN UCUZ olanlarından almaya çalışacağım bakalım. 399 liraya güya A sınıfıymış arçelik / beko 7000 btu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 İstanbul'da klimasız falan evler varmış duyduğuma göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Çamlıca'da açıyorum arkadan önden birer pencere, oooh mis. Klima da neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 DeadSkinMask said: vantilatör > klima hastasıyım vantinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar