Efrasiyab Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 NO HUMAN NO PROBLEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sir said: adam pes etmiyo bi de ya, napıcaz? bak temel hak ve özgürlükler doğuştan, her insana verilir, ok? tamam bende herkes en ust duzeydeki seviyeden baslicak diyorum zaten öyle sen hakettin sen haketmedin diye bişey yok. ne kadar ekmek o kadar kofte, egerki ulke icerisinde belirlenen kriterlerin cogunu yaparsan (en basitinden 1-2 ornek veriyorum bunlar 3-5 yillik calismanin sonucunda 1000 lerce olacaktir) - vergilerini odemek - cocuklarinin egitimini saglamak - yilin en az 220 gununu calisarak gecirmek ve bunu belgelemek vs vs bunun gibi bitun detaylar bir araya gelip level leme sistemi bunlara gore belirlenecek. çünkü o zaman her türlü otorite keyfince kriterler belirleyebilir ve o ülkedeki bir grup insanları bu kriterlere uymamakla suçlayabilir. herkes kurban gidebilir yani. bireyi otoritenin her türlü keyfiyetine karşı başka türlü korumak mümkün değil kısacası. kurallarin hepsi belli, tum millet bilecek, leveller ksiye ozel iste paylasir ister gizli tutar, bu kredi karti gibi bisey olacak ve sifresini siz bileceksiniz. her ay yasadiginiz duruma gore ince cikma gosterecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 reyou said: temel hak ve ozgurlukler hakettigin surece vardir Abi senin levellı vatandaşlık sisteminden zaten biraz huylanmıştım ama şu lafla cidden son noktayı koymuşsun :) reyou said: ehehe :) daha pratik bir cozumu olan varsa cikarsin vursun masaya, ben diyorumki levellı vatandaşlık sistemi turkiyeyi dunyanin en iyi 3 ulkesi arasina sokar, aksini iddia edecek olan varsa anti-tez ler ile gelecek bana, curutsun fikrimi adam hakli beyler diyip kabul edeyim. ki zaten bu .ot olmak degil bildigin yanlis biseyi duzeltmektir ki bundan hic alinmam tesekkur ederim o arkadasa :) Abi şimdi , sen diyorsun ki her vatandaşın levelı olacak. (zaten söyleyince saçma ama neyse devam edelim) Bu "level"a göre hareket edebilecekler , ona göre şehirlere giremeyecekler, vergi amaaaan ciddiye aldım yazıyorum bide . Ne levelı ne vatandaşı ne şehre girişi allah aşkına biraz mantıklı birşey de de ciddiye alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 yahu hapse giren vatandasin temel hak ve ozgurlugunden bahsedebilirmisiniz? hayir. neden? cunku haketmiyor. ne zaman hakedicek? cezasi bitince :) napmasi lazim? beklemek.... simdi bakin aynisi nede guzel olacak yahu leveli dusen vatandasin temel hak ve ozgurlugunden bahsedebilirmisiniz? hayir. neden? cunku haketmiyor. ne zaman hakedicek? leveli yukselince :) napmasi lazim? daha cok calismak, adam olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 diğer topicte yazdığım gibi harbiden saçma bir şey level sistemli vatandaşlık. hayır öyle bir sistemde en üst seviye vatandaş olurum, ondan korkum yok. benim itirazım insanları farklı sınıflara ayırmak. viktorun nazi resimlerinden daha kötü bir hadise. alenen insanların seçme ve yaşama özgürlüğünü kısıtlamış oluyorsun. hayatlarını ve düzenlerini tamamen yokediyorsun. herkes sırf senin zevkine göre sürünmek zorunda kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 reyou said: yahu hapse giren vatandasin temel hak ve ozgurlugunden bahsedebilirmisiniz? hayir. neden? cunku haketmiyor. ne zaman hakedicek? cezasi bitince :) napmasi lazim? beklemek.... simdi bakin aynisi nede guzel olacak yahu leveli dusen vatandasin temel hak ve ozgurlugunden bahsedebilirmisiniz? hayir. neden? cunku haketmiyor. ne zaman hakedicek? leveli yukselince :) napmasi lazim? daha cok calismak, adam olmak diyelim herifin teki kızıma tecavüz etti, adamı öldürdüm, girdim hapse. kızımın yaşadıgı şehirde yaşayamayacak mıyım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kizinin tecavuze ugramis olmasi adam oldurmenide gerektirmiyor en basta kanun denen bisey var. onun disinda; hapis icerisindeki tutum ve davranisina gore levelini artirirsan yasayabilirsin, gerci hapse girip en az 10 yil yiyen adamin leveli fked up oluyo o yuzden bu sistemde her ne sebepten olursa olsun hapse girmek hicte tavsiye edilmez. yani kanunsuzluk bitirir adami. bu arada sehirde yasamazsindan kastim kale gibi icine giremezsin degil. ancak turist olarak girebilirisin, ay icerisinde en fazla 5-10 gun kalabilirsin level seviyene gore farklilik gosterir tabi. eger levelin tutmadigi halde fazladan sehirde kaldigin gorunurse o zaman levelin duser dahada zorlasir girmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 PvP yaparak XP alabilicezmi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 level puanlari, devredilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 50 yıl xp kassam level atlasam sonra birini tecavüz etsem levelım az kalsa ama hapse girmeyecek kadar kalsa olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 full loot var mı reyou? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Viktor said: PvP yaparak XP alabilicezmi peki? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 oyun oynamiyoruz arkadaslar burda devlet yonetiyoruz :) tabikide oyunlardaki mantigin bir kismi kuracaginiz semalara uyacaktir, ancak oyunlar insan yasami kadar karmasik degil malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 reyou bence tez zamanda brave new world'ü oku, orda tam sana göre sistem var, hatta genetik olarak insan genleriyle oynayıp ona göre sınıf yaratıyolar, hem önceden belirli, hem de level'lı, muazzam. şimdi okudum aklıma yattı dersin, huxley mezarında ters döner :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 perma death var mı reyou? http://gryphonscry.files.wordpress.com/2009/01/killing-fields.jpg benden duyma ama yapılmışı var sanki bunun. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 sir said: reyou bence tez zamanda brave new world'ü oku, orda tam sana göre sistem var, hatta genetik olarak insan genleriyle oynayıp ona göre sınıf yaratıyolar, hem önceden belirli, hem de level'lı, muazzam. şimdi okudum aklıma yattı dersin, huxley mezarında ters döner :P biliyorum o kitabi, ama ordakiler sartlandirma ile olan bisi level sisteminde oyle birsey yok. ulkede kimse koyun degil, herkesin kendi ozgur iradesi var. @sam, perma death yok, ama hapishanede olanlar yol, baraj, tarla surulmesi gibi islere katilmak zorunda, yapmazlarsa cezalari uzar yaparlarsa eger belli cezalar disindaki cezalar almislarsa (tecavuz, adam oldurme vs.. bunlarin disinda) otobus duraginin camini patlatmistir mesela onun cezasinda indirime gidilecek. aksi halde uzayacak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 cap varmi peki? misal ben hirsizlik yapsam, 5 yil yiyip 9 yila takbul calissam bir sonraki isledigim suctan ekstra calsitigim 4 yil dusulucekmi gainler nasil olucak? o ay cok kasip level cap e cikip sonra catir catir ortalara inene kadar harcayip sonra geri kasmak seklinde guzel olur bide raciallar nasil olucak? CD ayarlarlarinin filan iyi yapilmasi lazim, OP racial olursa sorunlu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 birisi dine inananları öldürelim der birisi bu işsizlikte iş bulamayanların leveli düşsün işsizliğin daha yoğun olduğu şehirlere sürülsün der.bilae siz hiç durup "ya ben ne diyorum" diye düşünüyor musunuz? bağnaz bi adam çıkıp "tüm gavurlara ölüm cihad heyaaa" dediğinde "vay öküz cık cık" burdaki çok cool bi arkadaş dine inananları öldürelim temizlik deyince "ahahahahaha" :S bi kız tv de benim oyun çobanınkiyle niye bir deyince "yuh davar" mmo cunun biri "lvl kasak aga lordum 3k pls diyenler jail alsın" deyince... eeeee tmm bunu kimse kabul etmedi ama olsun. okumuş etmiş adamlarsınız olmuyo yakışmıyo böle şeyler hadi öptüm kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Viktor said: cap varmi peki? misal ben hirsizlik yapsam, 5 yil yiyip 9 yila takbul calissam bir sonraki isledigim suctan ekstra calsitigim 4 yil dusulucekmi calisma sureleri cezai sureni asmicak sekilde verilcek gainler nasil olucak? o ay cok kasip level cap e cikip sonra catir catir ortalara inene kadar harcayip sonra geri kasmak seklinde guzel olur kazanclar, dedigim gibi su anda bile aklima gelmeyen ama 3-5 sene icinde hazirlanan her turlu vatandaslik aktivitesi kapsayan eylemlere gore belirlenecek. ornegin memur, doktor ogretmen atamalarin tamami level seviyesine gore belirlenecek. yalniz surda bilinmesi gereken birsey var, diyelim ogrenci bir insanin leveli ile calisan bir kisinin level kriterleri ayni katmana alinamaz, calismaya basladiktan anda mesleki level atanacak ancak bu atanirken oncelikle ogrencilik evresindeki levelin durumu goz onune alinacak bide raciallar nasil olucak? CD ayarlarlarinin filan iyi yapilmasi lazim, OP racial olursa sorunlu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Osuran_boğa said: birisi dine inananları öldürelim der birisi bu işsizlikte iş bulamayanların leveli düşsün işsizliğin daha yoğun olduğu şehirlere sürülsün der.bilae siz hiç durup "ya ben ne diyorum" diye düşünüyor musunuz? level seviyesi devreye girdikten sonra, butun gun kic buyutup hic bir is yapmayan memurlarin tamami isten cikarilacagi icin bir cok kontejyan acilacaktir sorun yok. bir ikincisi bir kisinin sahip oldugu level/sehir leveli orani ne kadar yuksekse alacagi maasta o kadar yuksek olacak. buda kalifiye elemanlarin gelismemis sehirlere gidip calisma sevkini artiracak. bağnaz bi adam çıkıp "tüm gavurlara ölüm cihad heyaaa" dediğinde "vay öküz cık cık" burdaki çok cool bi arkadaş dine inananları öldürelim temizlik deyince "ahahahahaha" :S bi kız tv de benim oyun çobanınkiyle niye bir deyince "yuh davar" mmo cunun biri "lvl kasak aga lordum 3k pls diyenler jail alsın" deyince... eeeee tmm bunu kimse kabul etmedi ama olsun. okumuş etmiş adamlarsınız olmuyo yakışmıyo böle şeyler hadi öptüm kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 peki uyudugumzu zaman rested XP geliyormu? mesela ben tatile gittim, dondum 2 kat hizli level almam lazim geride kalirim yoksa bide quest seviyeleri cok onemli, group questler olup solo bir vatandas olarak bunu yapamazsam esitsizlik olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Reyou sen şu quote'a cevap işini düzgün yapsan aslında baya bi level atlayacaksın haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Viktor said: peki uyudugumzu zaman rested XP geliyormu? uyumanin avantaji level dusmuyo olman, disari cikip suc islemiyo olman, ama fazla uyuyup cep telefonu faturanu gec odersen leveline negatif etki eder mesela ben tatile gittim, dondum 2 kat hizli level almam lazim geride kalirim yoksa calisanlar her zaman icin tatil yapanlara gore daha fazla avantajlidir level icin, ancak tatil yaparken gittigin bolgenin kizilayina yada orman koruma vakfina bagis yaparsan bi nebze dengede tutabilirsin bide quest seviyeleri cok onemli, group questler olup solo bir vatandas olarak bunu yapamazsam esitsizlik olur levelde grup olayi yok, ancak her sirkete kalitesine gore level atanacak, leveli yuksek olan sirket az olan sirkete gore daha az vergi orani ile vergi odeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Aket-Atum said: Reyou sen şu quote'a cevap işini düzgün yapsan aslında baya bi level atlayacaksın haaa cevaplarimin dogru adrese gitmesi icin ole yapiyorum kolay okunabilsin diyede bold yapiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 reyou ciğerim :) bak kimse çok üstüne gitmemiş nie iyiniyetli olduğun ortada.fakat bütün diktatör katilleri diriltip "naptın lan" die sorsan "benim niyetim iyidi dünyayı/ülkemi değiştirip herşeyi iyiye çevirecektim" der.senin dediklerini yapabilmen için tanrısal bi güce ihtiyacın var herşeyi tek elinle yönetebilmen lazım yani bir oyun oynarken mause u tutmak gibi.mümkün deil olmayacak. şimdi asıl sorudan uzaklaşılmış madem uyuyamıyorum kimse okumayacağı halde bişe yazayım.bu arada istanbuldaki kuzenlerime selam yolluyorum burdan heyoooo. ne denmiş yolsuzluklar, evet büyük sorun tabi orduda da var hükümette de. hatta çok sevdiğiniz komşunuz bile vergi kaçırıyor kimbilir yada siz.ordu rererö milletvekilleri rererö falan evet fakat gelin gerçeği görelim siz olsanız o 600k $ lık "ihaleyi bize yollasana ehüehü" hediyesini kabul etmez miydiniz.kimsenin umrunda değil zaten herkez yapıyor sizin neyiniz eksik diyelim yakalandınız ee nolmuş dokunulmazlık var 3 ay sonra herkez unutur geçici kanun falan yırtarsınız. 10 tane el bombası attık ....... (yönetici arkadaşlar isterse bu bölümü silebilir) [çok ağır oldu ben sildim, yemedi açıkcası kendi ülkemde düşüncelerimi sölemeye korkar hale geldim ne diyim] siz olsanız naparsınız bi aynaya bakın söleyin."ben yapmam diyen" varsa ya çok saf yada kendine bile yalan söylüyor.ama kaç kişi bi bankaya girip silahlı soyguna "hadi yapalım diyebilir.güvenlik görevlisinin silahı olduğunu biliyorsunuz o parayı çalmanın tehlikeli olduğunu biliyorsunuz, hapis - ölüm vs. çalmayı imkansız hale getir yada en azından tehlikeli hale kim olursa olsun yapacağı şeyin sonuçlar doğuracağını bilsin.o zaman cesareti olan devam etsin yolsuzluğa 3 kuruşluk höt deyince al sana ..t diyen adamlar değil.ama hırsız aynı anda hem yasaları koyan hem uygulayan hem de değişikliklere karar veren kişiyse ne yapacaksın? kimi kime şilayet edion godoş demezlermi adama. yani dicem o ki hiçbişeyi değiştiremeyiz o açık da nah kapanır (olayı bağladım) en fazla turuncu fonlu bi forumda atıp tutarız kurallara aykırı olduğu halde. menüye dönüp -restart the stage- e tıklamayı çok isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar