Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 milletler cemiyeti mussolini habeşiştan'a dalınca "dur insan hakları" diyor, o da "habeşliler insan değil ki" diye cevap veriyor. o geldi aklıma.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 cunku yuvarlak seyler icin tartisiyosunuz 300-400 yildir. temel hak ve ozgurluk var diye boka dokunmadan temizlemeye calisiyosunuz. eldiveni giyersin boku bi guzel alirsin cope atarsin. ruzgar yagmur gelip temizlicek diye beklerseniz cok beklersiniz.
sir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 o zaman ben devletim ve diyorum ki reyou benim kriterlerime göre insanca yaşamayı haketmiyo, atıverin bi zahmet zindana kkthxbye
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 kriterlerini dokmen lazim once ortaya. ben daha once demistim kurallarin tumunun hazirlanmasi geceli gunduzlu 3 ila 5 yil alacaktir. bak simdi farkettim mesela forumda bile cok basit anlamda bu var eger bi bolumde yazmayi haketmiyorsan, sadece o bolumden banlanirsin ama tekrar geri donersin, yanima bircok hukukcuyu, doktoru muhendisi vs.. alarak hazirlicam tum bu ince detaylari sonucunda ortaya diger milletlerden kosup turk vatandasi olmak icin can atan bir devlet cikacak ortaya.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 foruma yazmayı herkes hakediyor, herkese açık üyelik. kuralları, yani kanunları çiğnersen yaptırımla karşılaşıyorsun ki gerçek hayatta da budur durum. adalet sistemiyle insan hakları birbirine tezat değil.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 benden dost tavsiyesi hicbri ciddi hukukcuya doktora veya muhendise bu fikirler gitme, iktidara gelme umudun varsa bile bunuda batirirsin :p dediklerini yapsan bile once lahey sonra cenevreye girden, insanliga karsi islenmis suclardan bir daha gunesi goremessin
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 alakasiz bir sey soylediginiz, siz hicbir barin damsiz girilmez kurali yuzunden kapatatildigini gordunuzmu? yada sen universite sinavinda 30 puan az asagida alinca yalvarirsan aliyolarmi o fakulteye? bunlarda birer kural, ben bu kurallari tek cati altinda toplayip insan hayatina entegre edicem. cok basit neden buyuttunuz anlamadim :) mesela leveli yuksek olan insan az olan insandan devlet hastanesine gidince az para odeyecek, bu goren akilli vatandas ulen ben niye fazla odeyeyim levelimi yukseltir az oderim diyip devletine daha fazla hizmet edecek. kendisinede pek tabi.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 MMO'cu bir çocuğa ülke teslim etsen şu modelin aynısını 5 dakikada kurar zaten, yalnız değilsin.
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bi daha güneşi göremezsin reyou
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 basariz olmasi icin nedenleri siralar misiniz? gunun sorusu... :)
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abicim temel hak ve ozgurlukler diyoruz, devlet vatandas islerini vatandas - kurum veya vatandas - isletme iliskileri ile bir tutamazsin bir ilsetme tipine bakim seni iceri almiyabilir, bir kurum sene begenmez bunyesine kabul etmiyebilir devletin boyle bir luksu yoktur, butun insanlar dil din irk cinsiyet egitim seviyesi hede hodo farketmeden birbiriyle esittir, insan haklari evrensel genelgesini delmeyi hayal ediyorsun su sacma dusuncenle kendi standardima uymiyan insanalri sehirden cikarticam diyorsun insanlarin rizalari olmadan zoraki tehcir edilmeleri, yasadiklari yerlerden devlet tarafindan cikarilip surulmeleri insanliga karsi islenmis bir suctur, yapan adami birlesmis milletler tutar yargilar said: For the purpose of this Statute, "crime against humanity" means any of the following acts when committed as part of a widespread or systematic attack directed against any civilian population, with knowledge of the attack[17]: (a) Murder; (b) Extermination; (c) Enslavement; (d) Deportation or forcible transfer of population; (e) Imprisonment or other severe deprivation of physical liberty in violation of fundamental rules of international law; (f) Torture; (g) Rape, sexual slavery, enforced prostitution, forced pregnancy, enforced sterilization, or any other form of sexual violence of comparable gravity; (h) Persecution against any identifiable group or collectivity on political, racial, national, ethnic, cultural, religious, gender as defined in paragraph 3, or other grounds that are universally recognized as impermissible under international law, in connection with any act referred to in this paragraph or any crime within the jurisdiction of the Court; (i) Enforced disappearance of persons; (j) The crime of apartheid; (k) Other inhumane acts of a similar character intentionally causing great suffering, or serious injury to body or to mental or physical health. fikrin bu suclardan yagilanicak bir fikir, dedigini yaparsan laheye uluslararasi adalet divanina gidersin direk sabaha kadar ben kural koydum de, alakasiz ornekler ver gercek bu "temel hak ve ozgurlukler hakeden icindir" demen ile bitirdin zaten herseyi
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Baggio said: MMO'cu bir çocuğa ülke teslim etsen şu modelin aynısını 5 dakikada kurar zaten, yalnız değilsin. model kurmak o kadar basitse, al abd modelini bak hazir sana modelde var kurmana gerek yok, ulkeni super guc haline getir? Memocu cocugada gerek kalmaz hem :)
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 reyou said: basariz olmasi icin nedenleri siralar misiniz? gunun sorusu... :) fikrini benimsetmek yada tanıtmak için yazacağın ilk kitapla hapise girersin zaten daha ne kadar neden istersin :D
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 levellı vatandaşlık gelicek de bot lara karşı önlem alınması lazım olm. adam bırakır bedeni sabah bota, akşama kaç lvl olur zaten. GM BEY PLX
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 cep telefonlarindan tr deki tum insanlara mesaj atilsin, su sekilde Gaspci, suclu, rusvetciler sehrinizden uzaklastirilacaktir? Evet yada Hayir yaz 3310 a gonder. 2 gun sonra sole bi mesaj Kazanc vergi oraniniz ne kadar dengede ise bir sonraki sene dogru orantili olarak o kadar az vergi odeyeceksiniz? Evet yada Hayir yaz 3310 a gonder. . . . bakalim insanlarin yuzde kaci evet diyecek.
sir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 hahah oldu gözlerim doldu hani herkes oy vermicekti? şimdi demokrasiye sığınıverdin dfşl reyou olmuyor, tutmuyor, tutmıcak bak bütün pati hemfikir oldu ilk kez bi konuda =)
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sen daha cep telefonu olmayanların karar verme yetkisini elinden aldın ya cık tutmaz o sistem kasma bence
Bone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dünyayı yönetecek birisi varsa onun reyou değil viktorun olmasını isterim. en azından "levellı vatandaşlık, levelı yetmiyen bu şehre giremez" anlayışından daha pratik şeyler koyar ortaya :D
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 sir said: hahah oldu gözlerim doldu hani herkes oy vermicekti? şimdi demokrasiye sığınıverdin dfşl reyou olmuyor, tutmuyor, tutmıcak bak bütün pati hemfikir oldu ilk kez bi konuda =) ahuah, herkes oy vercek yahu, siz beni diger konuyu acan arkadasla karistirdiniz :) demokrasi tabiki olacak, ben size cok basit bir oylamadan bahsettim, cevaplari pek tabiki en az yuzde seksen olacaktir.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Osuran_boğa said: sen daha cep telefonu olmayanların karar verme yetkisini elinden aldın ya cık tutmaz o sistem kasma bence eger basbakan olsam her bir haneye sorarim, ama basbakan adayi olarak kamu oyu yoklamasi icin kullanabilecegim en yaygin iletisim aracini kullanirim. aradaki fark bu.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Bone said: dünyayı yönetecek birisi varsa onun reyou değil viktorun olmasını isterim. en azından "levellı vatandaşlık, levelı yetmiyen bu şehre giremez" anlayışından daha pratik şeyler koyar ortaya :D ehehe :) daha pratik bir cozumu olan varsa cikarsin vursun masaya, ben diyorumki levellı vatandaşlık sistemi turkiyeyi dunyanin en iyi 3 ulkesi arasina sokar, aksini iddia edecek olan varsa anti-tez ler ile gelecek bana, curutsun fikrimi adam hakli beyler diyip kabul edeyim. ki zaten bu .ot olmak degil bildigin yanlis biseyi duzeltmektir ki bundan hic alinmam tesekkur ederim o arkadasa :)
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 abi insanliga karsi suc islicem diyorsun sonra fikrimi curutun diyorsun senin fikrin curumus, kokmus topraga karismis coktan
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 insanliga karsi su degil, ayni toplum icerisinde toplumun yasayisina ayak uyduraman bireylerin elenip gonderilmesi. yapay seleksiyon bir nevi ama olusturulacak kurallar sayesinde muthis bir seleksiyon olacak.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 http://xroads.virginia.edu/~MA04/wood/mot/images/stills/eastofsuez_jude.jpg su sekildemi?
sir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 adam pes etmiyo bi de ya, napıcaz? bak temel hak ve özgürlükler doğuştan, her insana verilir, ok? öyle sen hakettin sen haketmedin diye bişey yok. çünkü o zaman her türlü otorite keyfince kriterler belirleyebilir ve o ülkedeki bir grup insanları bu kriterlere uymamakla suçlayabilir. herkes kurban gidebilir yani. bireyi otoritenin her türlü keyfiyetine karşı başka türlü korumak mümkün değil kısacası.
Öne çıkan mesajlar