Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçe Ps3 Oyunları Geliyor(mu?)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Özgür Kirazcı daha önce açıklama yapmıştı planlanıyor diye

yine bir röportajda söylemiş. önümüzdeki dönemlerde 3 oyunda türkçe dil desteği olacak diye. Biri Move için çıkarılacak Party temalı oyunda olacakmış ama diğer ikisi çok önemli hehe

Gran Turismo 5 ve Killzone 3 demiş,

eğer olursa harika olacak gibi gözüküyor. Özgür Kirazcı özellikle God of war 3 satışları sayesinde Sony'nin artık bu piyasaya önem verdiğini de söylemişti eskiden

Bakalım güzel olacak gibi asdfsd Modnation satışları kötü gidiyormuş gerçi
Sosyal ağlarda paylaş

Ha evet mesela, GoW3'ün fiyatı fena değildi yine. PES2010 da platinum olunca güzel fiyata çektiler.

Oyunlar 100 lira olsa yine razıyım da 180 falan çok saçma. Doların 1.20'ler civarında olduğu dönemlerde 180 liraya Play-Asia'dan 3 tane oyun sipariş ediyodun 45$'lık FedEx ücretiyle beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

Playstation Store haberini Sony Ortadoğu Satış ve Pazarlama Direktörü Tim Stokes verdi:

''Online olarak oyun demolarının indirilmesine ve internet üzerinden oyun ve benzeri içeriklerin satın alınabilmesine izin veren PS Store'u Ağustos ayı sonunda Türkiye için de açmayı planlıyoruz. Büyük ilgiyle beklelen PS Store'un açılmasıyla birlikte bugüne kadar Türkiyedeki oyunculara sunamadığımız bazı oyunların yanı sıra sadece internetten indirilen oyunlarla oynanabilen PSP GO'yu da Türk kullanıcılarla buluşturacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

para vermeden ne abi. para vermeden günahını verecek firma yok. hangi platform olursa olsun tv yayını yapmak belli yasal zorunlulukları getiriyor peşinden. yani parayla satılacak gene bazı şeyler.

ilk aşamada oyunlar shopto fiyatlarına çekilsin. 100tl zaten veriyoruz shopto dan alırken yeni çıkan oyunlara. 90-100tl olsun ben türkiye den alayım aynı oyunu. en azından posta takip derdi yok, çıktığı gün gidip mağazadan alıcam, sorun çıkarsa bizzat görüşebilicem satıcıyla vs.

ondan sonra ps3 store da bölge farklılığı nedeniyle sunulmayan içerik bana sunulsun alıp almaması benim takdirime kalsın istiyorum.

bazı oyunların türkçe dublajlı olmasını istiyorum mesela. kaliteli yapılırsa çok eğlenceli oluyor crysis le yaşadım bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

crysis e cebinden verdi yerli kardesler, kendi ulkemize turkce oyunmu yolliyamiycaz diye, EA siddetle reddetmis dublaji

menu filan biryere kadarda dublaj ihh, bosuna heveslenmeyin

zaten yapmasinlarda, turkiye dublaj coooo kkotu bu aralar, gider sukse olsun diye kratosu okan bayulgene, solid snake i mehmet aliye seslendirirler sonra topluca televizyonlari kirariz
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye'yi ortadoğu merkezli yöneten bir firmayı fazla ciddiye almamak lazım. ortadoğu ne yav.

o değil de crysis'in dublajı harbiden güzeldi. psycho felan şahane.

Viktor said:

sukse olsun diye kratosu okan bayulgene, solid snake i mehmet aliye seslendirirler sonra topluca televizyonlari kirariz

bihter ile behlül'e seslendirmemelerine dua et.
bu sıralar çok trend o ikisi.
yeni animasyon filmleri de onlar seslendirmiş.

hadi okan bayülgen mehmet ali neyse de bihter behlül felan...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
uzun süredir görüşmediğim kuzenlerimden bir tanesiyle dün bir araya geldim de, yaklaşık 3 haftadır Gran Turismo 5'in Türkçe çevirme işlemlerinde çalışıyormuş asdfs bayağı şey anlattı

Araba çevirilerini yapıyormuş, şimdiye kadar 150 civarında arabayı çevirmiş her türlü detayıyla vs., toplamda da 1500 araç varmış oyun içinde, lakin hepsi ilk başta oyunda olmayacak sonradan indirilebilir içeriklerle vs. açılabilecekmiş.

Sonra Citroen'in mesela GT5 için tasarlattığı özel bir model varmış, onu çok beğenmiş söylüyordu vs.

Tamamiyle Türkçe olacakmış, şimdilik planlar oymuş vs.

bayağı şey anlattı ama aralarından seçipte anlatabileceklerim bunlar, birde kokpit görüşü sadece 120 civarında araçta ve belirli modlarda açık olacakmış. 1080p olarak hazırlandığı zaten biliniyordu vs. 2 blu ray olarak gelecekmiş birde

bunlar bilinyiordu bazıları gerçi,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...