Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bi de ilk vidyoda anlamadığım bişey var. madem herkesi okla öldürüyolar karizma karizma o arabadan inen herifi niye öldürmüyolar? sdfdsvcx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 son lafı koyup kendi öldürecek ya illa, artiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Konsol'dan --> kfg said: multisi hosuma gitti benim bayagı, oyle hızlı tempolu degil, the ship oynayan varsa eger, onun aynısı bildigin, ama bu setting'e cok uymus tabii =)... herkesin tek bi target'ı var yalnızca hangi skin'e sahip oldugunu goruyorlar, sen de birinin target'ısın, ama kim oldugunu bilmiyorsun tabii, tum haritadaki her karakter basta sectigin 7-8 farklı skin'den biri, ama onların cok azı player tabii, yalnız npc'ler oturuyorlar, kalkıyorlar, yavas yavas random yuruyorlar, high profile hareketler dısında herseyi yapıyorlar, o yuzden sen de high profile hareketler yapmadan dolasırsan sacma sapan gitmedikce anlasılmıyor player olup olmadıgın... eger seni kesmeye calısan adamı fark edersen (yakınında high profile hareket yaparsa uyarıyor oyun da) o zaman kovalamacaya donuyor olay, takmıyorsun hic caktırmamak falan =)... altta da radarın var, yalnız target'ına karsı genel yonunu ve yakınlıgını gosteriyor, ne kadar yaklasırsan o kadar genis bir yon gosteriyor, bayagı yaklasınca da yon falan gostermiyor, komple yanıyor her yonde... onun dısında level atladıkca ozel hareketler falan acılıyor iste, daha 2 oyun attım, level 2'yim, disguise acıldı simdilik, baska bir skin'e donusuyorsun, sardı bayagı simdilik oyun =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 konsept iyi baya zaten. ama bu tahminimce çabuk bayacak. diğer modları da görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 multisi eglenceli duruyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=SHSqOpIzzGA ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 tam da ben koymaya gelmiştim FFFFUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ya bu oyunun grafikleri daha iyi oluyor ben oynarken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 -Deno- said: tam da ben koymaya gelmiştim FFFFUUUUU tam da falan yok şimdi, arada 75 dk var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Adamlar yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 limited edition çok güzel görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 raflarda yerini almış pc için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Sizin raflarda ki yerinide almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben de bu başlığı arıyordum. yalnız bazı raflar sıkıntılı haberiniz olsun ajdkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 benim raflar 0100101110101010111010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 steam dl'inin açılmasını bekliyorum. 8 saat var diyor öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 raflarda yerini almış mı sahi trde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 raftan inmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 resmen raf salatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bizim raflar alçakta olduğu için anca indi ama akşama bakarım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 rafını çıkarttınız ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Inception'da araf'tamış oyun HEHE. Beyler orjinal alın, multisi çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 single güzelde kontrollerle ilgili bişey mi değişmiş tam çözemedim bi garip geldi başta sonradan alıştım. aynı ac2 yani çok bi değişiklik göremedim ama roma güzel olmuş. kolezyumun yarısı yok üzüldüm gidip iki gladyatör izliyeydik ashdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 8gb ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 KOTAM DOLU STEAMDEN İNDİREMİYOM. RAF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar