fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ruhta cins yok ki lan zaten karı gelmiş erkek gelmiş ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sağlıklı olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ondan sonra niye köşe yazısı okunmuyor bu ülkede diye ağlıyorlar. Edit:Adam Hürriyetin editörüymüş. ~facepalm~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bu adama "inanmıyorum ama bi güç var" desen lafı 1-2 gün çözmeye çalışır heralde. tam bir odun. enginar bir bu iki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bence aptallığından değil; zaman gibi, vakit gibi gazetlerle polemik yapmak istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 optimist yaklaşayım dedim. yoksa muhtemelen senin dediğin gibidir. neyse gideyim murat belge'nin rakı üzerinden toplumsal analiz yazılarını okuyayım. en masum onlar kalmış, duruma bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ertuğruk Özkök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 gelecek bölüm: EVRİM erkek adı mı yoksa gerçek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bir kerem kız adı o :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ruh var ki. göremionuz diye olmadığını sanıyonuz sadece :/ ışık spektrumu gibi farklı enereji kaynakları var insan gözü göremiyo bunu. ilerde bi gün bu enerjiyi kullanmanın yolu bulunacak daha sonra enerji için insanlar birbirini avlamaya başlicak :OX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 http://www.thousandtyone.com/blog/content/binary/jpegs/MorpheusHoldingADuracellBattery.jpg BÖYLE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ruh gayet tabii var saçma saçma konuşmayın, shang tsung boş yere mi milletin ruhunu alıyodu? bu da mı gol değil_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ruhun varlığının başka bir kanıtı: http://www.youtube.com/watch?v=jYQlR0lu3Ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yalniz bu videolardaki soul, ruh degil can olarak tanimlanmis, ve yazida var oldugu soyleniyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ne demek ruh yok lan o zaman inleyen nağmeler neyi sarıyoru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 kuzunun olmadıgı yerde keciye abdurrahman celebi derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 soul stayla http://pix.motivatedphotos.com/2009/5/2/633768653525651315-Nihilism.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tldr. biri özet geçebilir mi? ertuğrul özkök yazıları okurken çok sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sacmalamış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Adam tanrının olmadığının söylendiğini ilk kez duymuş gibi "ezberim bozuldu", "kafam allak bullak oldu", "eğer bizim ruhumuz yoksa cennete giden ne" gibi şeyler söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 cok hassas bi konu, ama tabi bunlari dusunmeliyiz, koru korune dine baglanmak olmaz arkadaslar, ben dusundukce bir suru celiskilerle karsilasiyorum `din` ile ilgili, fakat bu muhtesem sistemi bir araya getiren boyle bir dengeyi kurabilen, cok buyuk bir zekasi olan bir enerji-guc gibi mutlaka birsey vardir diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yanlis mi dusunuyorum? hazir 23 yasimdayken doneyim kararimdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 evet beynin tamamen yikanmadan bence don. konu hassas falan diil. insanlar salak olduklarini anlamak istemiyorlar. salak ya da saf, her neyse. ya da beyni yikanmis. koyun da denebilir. belki de anne-babalarinin sucu. din sacma sapan bir sey. kthxbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bone said: tldr. biri özet geçebilir mi? ertuğrul özkök yazıları okurken çok sıkılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar