Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilimin yeni icadı: Ateizm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
optimist yaklaşayım dedim. yoksa muhtemelen senin dediğin gibidir. neyse gideyim murat belge'nin rakı üzerinden toplumsal analiz yazılarını okuyayım. en masum onlar kalmış, duruma bakılırsa.
Mesaj tarihi:
ruh var ki. göremionuz diye olmadığını sanıyonuz sadece :/
ışık spektrumu gibi farklı enereji kaynakları var insan gözü göremiyo bunu. ilerde bi gün bu enerjiyi kullanmanın yolu bulunacak daha sonra enerji için insanlar birbirini avlamaya başlicak :OX(
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Adam tanrının olmadığının söylendiğini ilk kez duymuş gibi "ezberim bozuldu", "kafam allak bullak oldu", "eğer bizim ruhumuz yoksa cennete giden ne" gibi şeyler söylüyor.
Mesaj tarihi:
cok hassas bi konu, ama tabi bunlari dusunmeliyiz, koru korune dine baglanmak olmaz arkadaslar, ben dusundukce bir suru celiskilerle karsilasiyorum `din` ile ilgili, fakat bu muhtesem sistemi bir araya getiren boyle bir dengeyi kurabilen, cok buyuk bir zekasi olan bir enerji-guc gibi mutlaka birsey vardir diye dusunuyorum.
Mesaj tarihi:
evet beynin tamamen yikanmadan bence don.

konu hassas falan diil. insanlar salak olduklarini anlamak istemiyorlar. salak ya da saf, her neyse. ya da beyni yikanmis. koyun da denebilir. belki de anne-babalarinin sucu. din sacma sapan bir sey.

kthxbye.
  • Yeni Oluştur...