BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Selamlar, Şimdi kız arkımla tatile çıkmak istiyoruz ama nereye ve ne tip bişey yapalım karar veremedik. Antalya - kemer / belek tarzı bir yerde 5 yıldızlı herşey dahile git. Başbaşa dinlen modu olabilir. Veya mavi tur tarzı şeylerle gemilerle de olabilir. Ama bunlar hakkında pek bilgim yok. Daha önce giden filan olduysa tecrübelerine ihtiyacım var. Bodrum pek düşünmüyoruz, çünkü pek öyle gece dışarı çıkan tipler değiliz. Bodrumunda asıl olayı geceleri kopmak zaten :) Yer ve tatil tipi önerilerinizi bekliyorum :) ps: umarım bu sefer de 594859485 tane aynı topic'den açmam :p
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 sende mi o kafalardasın :D geçen sene askere gitmeden önce zamanımız azdı o yüzden şile'deki doğa tatil köyüne gittik mesela, iyiydi. yani 3 gün için sıkıcı olmadı ki şileye de gidiyorduk canımız sıkılınca teknede yemek filan yiyosun hoş oluyor. Ama otellerde o yok işte. sahilde yürüyüş olabilir.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ha bak bir de animasyon falan geyiklerinden sıkılıyorsan şu ihtimal var. Kaş, Kalkan gibi bir yere gidip bir haftalığına ufak bir ev kiralayıp ya da pansiyonda kalıp etrafı da gezebilirsiniz. Çok sakin ve güzel yerlerdir ikisi de.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 animasyonu görünce yolumu değiştiriyorum ben :D oralarıda inceleyim. mavi tura baktım şimdide; güzel hoş da teknede başkaları ile kumar gibi. Tipler nasıl olur acep. Onun yerine arkadaşlarınla oda kiralama mantığı ile tekneyi kiralamak daha mantıklı sanki. Sonuçta teknede illaki muhabbet olcak filan.
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben de kaş'a gidin derim, 10 sene evvel falan sanırım ailecek gitmiştik daha doğrusu kaş'a gitmedik ama geze geze tatil yapmıştık kaş'da normalde durmicaktık 2-3 takıldık oralarda çok keyifliydi. eğer sakin kafaların adamıysan, sahil kasabalarına gidiceksin mis.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Eğer şarap içmeyi seviyorsanız Bozcaada kutsal mekandır. Gidin. Şu otelde kalın: http://www.kaikias.com/ Benim kaldığım en iyi otel Bozcaada'daki, daha iyisi de olabilir tabii.
cemss Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 geçen kışın belekte voyage diye bi otele gitmiştik.baya iyiydi.tavsiye edebilirim.onun tam karşısında adams and eve oteli var orasıda baya iyi.hem çoluk cocukta sokmuyorlar.aşkınızı yaşarsınız.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 fiyatları nasıldı peki?
xaty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Geçen yaz Alanya'da bi otele gitmiştik kız arkadaşımla. Otel de gayet düzgündü, biz de memnun kaldık. Herşey dahil, sahili güzel bir yere gitmenizi öneririm. Ayrıca aşırı kalabalık bir yer olmasın, club otel olmasın ama aşırı aile yeri de olmasın. Biraz yorulalım derseniz ve imkanınız varsa Avrupa'ya da gidebilirsiniz, farklı ve keyifli olur.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 para olsa Avrupa'nın dibine vururuz :) Benim çok sevdiğim şehir Barcelona... Oraya götürürm direk. Sahilide var. Çok da eğlenceli bir şehir ama işte pek durumumuz yok onun için. Ardasan koyuna gidecez sanırsam. Antalya'da.
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 kız arkla gidiyosan. 5 yıldızlı herşey dahil otele gidin. odadan çıkmanıza da gerek olmaz pek. ben olsam öyle yapardım
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Kaş. Açık net.. Kaştan her yere gidiyorsun.. Plaj mı istedin? Bin arabaya Patara plajı. Sukunet mi istedin, Kaş'ın kendisi. Tekne turu mu istedin ? Bin tekneye Kekova ayaklarının altında.. Yurtdışı mı istedin, yunanistan günübirlik gezilerde vizeyi kaldırdı atla tekneye git Meis'e .. Kaş wins.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 geçen sene olsaydı 5 yıldızlı UHD otellere git derdim de bu sene inanılmaz pahalılanmışlar yahu öyle böyle değil.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 biz günlük 50 liraya gittik bu sene ama ^^ 5 yıldızlı otel için en güzeli erken rezervasyon. nisandan sonra fiyatlar uçuyor, nisandan önce %50 lere kadar indirim yapan oteller var.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 maxigenous said: Kaş. Açık net.. Kaştan her yere gidiyorsun.. Plaj mı istedin? Bin arabaya Patara plajı. Sukunet mi istedin, Kaş'ın kendisi. Tekne turu mu istedin ? Bin tekneye Kekova ayaklarının altında.. Yurtdışı mı istedin, yunanistan günübirlik gezilerde vizeyi kaldırdı atla tekneye git Meis'e .. Kaş wins. bunu yazıyosun ama bare konaklamak için de bi fikir ver hrr
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 şöyle güzel bir site buldum
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 bozcaada'nin en guzel otelinde 175 ytl'ye guzel suitte kalabilirsiniz ama sadece kahvalti dahil =) tavsiye ederim kaikias otelin adi: http://www.kaikias.com/
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 20 senedir altınovadayım... dikili deme bana :D
reyou Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 abi dikili aynen su film gibi bisi; http://www.youtube.com/watch?v=T_yDWQsrajA gidiyosun ve yazin her gunu tamamen ayni baslayip ayni bitiyo, naparsan yap hicbirzaman akisi degistiremiyosun. gece adam dov, sabaha adami gor hatirlamaz bile seni, yeni arkadaslar edin sabahleyin kimsin sen derler, sabah denize gir yan, sabah beyaz peynir gibisin yine bole bi yer iste :D
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Adrasan yerine, Kemer de kalın hergün phaselis e gidin, denizi süper.
Öne çıkan mesajlar