Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alta pirtlatmali korku oyunlari

senko

Öne çıkan mesajlar

abi doom, dead space gibi yaratik temali oyunlar korkutmuyor beni, ziplatir sadece arada o kadar iste goatse misali sok anlariyla.

ama bi fear, fear 2 mesela, ben ikisini de bitiremedim. ilk fear'da merdivenlerden inerken kizla yuzyuze geldigim sahnede karsi duvara yapistiktan sonra MANYAK MIYIM LAN BEN diyerek kapatip bi daha acmadim oyunu. fear 2 yi actim, ve ilk sahneden sonra kapadim euhehue. boyle oyunlardan korkuyorum ben iste de cok korkuyorum ondan oynayamiyorum =/
Sosyal ağlarda paylaş

fear zıplatan tarzda mı korkutuyor, yoksa bakamıyor musun ekrana? undying oyle sagdan soldan yaratık fırlatarak korkutmuyordu mesela. oyunun gectigi mekanlar falan inanılmazdı, eskiye donunce gordugun seyler, aglayan bebek sesi falan korkutuyordu beni.

fear'da bu nasıl? hani sessiz sessiz ilerlerken böeağğğ diye ses cıkarıp fırlayan seyler varsa hic bulasmıycam. ama psikolojik korku salıyorsa bakıcam bi.
Sosyal ağlarda paylaş

batuhan said:

Undying abi ilk sahnesi bile süperdi.Oyun sürekli karanlık mekanlar ne olduğu ne yaptığımız belli olmayan yerler.Oyunu bitirememiştim ama sonuna kadar gelmiştim sanırım.Bi oda vardı çıkış yoktu.Bi adam zincilerle duvara fln bağlanmıştı bişey yapamamıştım :D

aorun mu ne zincirlerle sana saldırıyordu orayı diyorsan onun zincirlerini duvardaki başka zincirlere çarpmasını sağlıyordun. Gerçi bu bilgi şimdi ne işine yarar bilmem asdfa.
Sosyal ağlarda paylaş

Thief 1-2-3 . Oyun başı sizi korkutmaz ama ilerleyen bölümlerde undead ve benzeri yaratıklar altına sıçtırıyordu korkudan.

Thief 2 deydi galiba bir bölüm vardı bi 10 dakika kan izini izliyorduk bir mağaraya giriyorduk ve içerde maymun insanların şehri vardı o bölümün finalini unutmam :) Özellikle thief 3 komple korku gibi birşeydi formatı hırsızlıktan korkuya kaymıştı biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...