Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Masquerade ilk sayfada söylemiş benim aklıma gelen her oyunu zaten alternatif olarak system shock 2 üzerine hi-res texture pack mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 condemned'in websitesine bile girince pırtlamak uzere oluyorum ben. ama gelmis gecmis en nefis korku oyunu undying'dir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 condemned deniyorum az sonra. İlk kez burada bu başlıkta duydum ben bu oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 abi doom, dead space gibi yaratik temali oyunlar korkutmuyor beni, ziplatir sadece arada o kadar iste goatse misali sok anlariyla. ama bi fear, fear 2 mesela, ben ikisini de bitiremedim. ilk fear'da merdivenlerden inerken kizla yuzyuze geldigim sahnede karsi duvara yapistiktan sonra MANYAK MIYIM LAN BEN diyerek kapatip bi daha acmadim oyunu. fear 2 yi actim, ve ilk sahneden sonra kapadim euhehue. boyle oyunlardan korkuyorum ben iste de cok korkuyorum ondan oynayamiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Tırsak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fear zıplatan tarzda mı korkutuyor, yoksa bakamıyor musun ekrana? undying oyle sagdan soldan yaratık fırlatarak korkutmuyordu mesela. oyunun gectigi mekanlar falan inanılmazdı, eskiye donunce gordugun seyler, aglayan bebek sesi falan korkutuyordu beni. fear'da bu nasıl? hani sessiz sessiz ilerlerken böeağğğ diye ses cıkarıp fırlayan seyler varsa hic bulasmıycam. ama psikolojik korku salıyorsa bakıcam bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yok abi fearin atmosferide cok saglam, garipten gelen sesler bi anda beliren o veled-i zina. ben oyunu oynayabilmek icin ev arkadasimi oturtuyordum yanima oyle diyim, daha az korkuyorum diye. diger turlu hic oynayamiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fearın gerisi yalan. her türlü bulaş kesin memnun kalırsın. fear 3 geliyo hatta onada hazırlık olur =)) ayrıca 1i 2yi falan oynadık bitirdik. ama hiç ufak bi bölümü bile tek başıma oynayamadım fearda. harbi geriliyosun. kesin birileri vardı yanımda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Undying abi ilk sahnesi bile süperdi.Oyun sürekli karanlık mekanlar ne olduğu ne yaptığımız belli olmayan yerler.Oyunu bitirememiştim ama sonuna kadar gelmiştim sanırım.Bi oda vardı çıkış yoktu.Bi adam zincilerle duvara fln bağlanmıştı bişey yapamamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 batuhan said: Undying abi ilk sahnesi bile süperdi.Oyun sürekli karanlık mekanlar ne olduğu ne yaptığımız belli olmayan yerler.Oyunu bitirememiştim ama sonuna kadar gelmiştim sanırım.Bi oda vardı çıkış yoktu.Bi adam zincilerle duvara fln bağlanmıştı bişey yapamamıştım :D aorun mu ne zincirlerle sana saldırıyordu orayı diyorsan onun zincirlerini duvardaki başka zincirlere çarpmasını sağlıyordun. Gerçi bu bilgi şimdi ne işine yarar bilmem asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 undyingde aynaya bakarken yansımada hortlak görmüştüm arkama döndüğümde yoktu ): ben de orda bıraktım adsasda ama silent hill bitirebildim nası becerdim bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 silent hill ler alta pırtlattırmaktan çok piskolojik olarak çökertip "artık çıksın bir canavar bitsin bu acı" şeklinde oluyor kötü mü oluyor ? yooooo 1. oyunun bi remake ini yapsalar artık doya doya oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 undying'i indirdim grafiklerle pek sarcagini sanmiyorum ama da bi sans verecem yine de oyuna, o kadar nami varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 canım çekti benim de ama 50 kere oynamasam yüklerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Behlul said: 1. oyunun bi remake ini yapsalar artık doya doya oynasak Keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 undying beni portlatmıştı cok fena korkudan buttondan kapamıstım pc yi gecenin bi yarisi. sonra yattim ama içim rahat etmedi kalktım oyunu unistall ettim öle uyuyabildim. 2-3 denemem var böyle hiç bitiremedim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 vampire the masquarede : bloodlines derim. şahsen otel ve hastane bölümlerinde gayet altımdaki pırtcıklar sayesinde yerimden yükselmiştim. call of cthulhu da gayet başarılıydı eğer eski olmasına çok takılmazsan gayet adamı gerebilen bir oyun. ama tabiki en başta undying derim bende herkes gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 quake 1 derim oynarken teyp bozulmuştu . bilgisayar masanın altına saklandım annemler gelene kadar 2 saat hey gidi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Thief 1-2-3 . Oyun başı sizi korkutmaz ama ilerleyen bölümlerde undead ve benzeri yaratıklar altına sıçtırıyordu korkudan. Thief 2 deydi galiba bir bölüm vardı bi 10 dakika kan izini izliyorduk bir mağaraya giriyorduk ve içerde maymun insanların şehri vardı o bölümün finalini unutmam :) Özellikle thief 3 komple korku gibi birşeydi formatı hırsızlıktan korkuya kaymıştı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 alien vs predator mp'de marine oyna. büyük boy bebek bezi için indirim kuponu bundle bekliyorum halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 son video baya iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 nocturne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar