Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bu bölüme daha uygun gibi geldi o yüzden buraya açıyorum External hddmi usb ile televizyona bağladım ama içindeki filmleri görmüyordu. Sadece resimleri görüyordu. Nasıl olacak bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Taktığında ekrana gelen menüden media play seçeceksin, sonra movie seçeneğini seçersen filmleri görür. photos seçersen fotoğrafları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Movie seçeneği yoktu işte orada Photos, music falan vardı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bide format desteklemiyor olabilir mesela bizimki mpeg mi ne oynatıyor bitek saçmalık avi bile oynatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 modeli neydi tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Televizyon Samsung LE40B620R3PXZG HDD de Samsung Story hatta şu an kullandığım laptop ta Samsung, ruhumuzu Samsung'a sattık galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 flashdiki görüyo bizimki de ama harici diskteki filmleri görmüyor. bir de mesela 4gb lık 720p filmleri falan da göremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bizde aynı televizyonun 32" olanı var, dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Televizyonun yazılımını güncellemeyi dene bence samsung'un sitesinden. Filmlerin uzantıları nedir bu arada? Bir de gizli klasör falan yoktur sanırım ama yine de kontrol etmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 alırken bakmamanız sizin saçmalığınız ) Chemical said: bide format desteklemiyor olabilir mesela bizimki mpeg mi ne oynatıyor bitek saçmalık avi bile oynatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bizimki oynatıyor aynı televizyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Holy said: Bizde aynı televizyonun 32" olanı var, dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Televizyonun yazılımını güncellemeyi dene bence samsung'un sitesinden. Filmlerin uzantıları nedir bu arada? Bir de gizli klasör falan yoktur sanırım ama yine de kontrol etmekte fayda var. yok yok maşallah gizli mizli bütün klasörleri ortaya serdi, allahtan kumanda bendeydi de aile önünde Stoyalar Jenna Hazeler çıkmadı ekrana. Sitede modeli arattım ama bulamadım, yazılımı nasıl güncelleyeceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 kertenkel said: alırken bakmamanız sizin saçmalığınız ) Chemical said: bide format desteklemiyor olabilir mesela bizimki mpeg mi ne oynatıyor bitek saçmalık avi bile oynatmıyor televizyon alırken hangi formatı oynatıp oynatmadığına değil görüntü kalitesine öncelik verip, daha sonra 200 liralık ikinci el bir bilgisayar ile 1080p dahil her türlü filmi alt yazıları ile sorunsuz izlemek saçmalık tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Aket-Atum said: Holy said: Bizde aynı televizyonun 32" olanı var, dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Televizyonun yazılımını güncellemeyi dene bence samsung'un sitesinden. Filmlerin uzantıları nedir bu arada? Bir de gizli klasör falan yoktur sanırım ama yine de kontrol etmekte fayda var. yok yok maşallah gizli mizli bütün klasörleri ortaya serdi, allahtan kumanda bendeydi de aile önünde Stoyalar Jenna Hazeler çıkmadı ekrana. Sitede modeli arattım ama bulamadım, yazılımı nasıl güncelleyeceğiz?Sitede üstteki barda sağ tarafta destek linki var. Ordan televizyonunu seçebiliyorsun. İstersen korsan yazılımlar da var ancak garantiyi nasıl etkiliyor bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 O listede de tam modeli yok ama, 3 kere salona gittim baktım televizyonun yan tarafına yanlış mı yazdım acaba modeli diye:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Chemical said: 200 liralık ikinci el bir bilgisayar ile 1080p dahil her türlü filmi alt yazıları ile sorunsuz izlemek saçmalık tabiki 200 liralık bilgisayar ile 1080p filmleri izleyemezsin sanırım. Hatta 200 liralık ikinci el bir bilgisayarla 350mb'lık dizi bölümlerini bile doğru düzgün yürütemiyordu. Tabi aynı 200 liralık bilgisayardan bahsediyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 yok ben arkadaşa 250ye sattım mesela, hd3850 amd4800x2 2gb ram falan. izliyor gayet sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 250 ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Televizyonu İngilizce kullanabiliyorsan (aile vb. faktörleri) Samsung Almanya veya UK sitesini kullanarak dene, Türkiye sitesinde Türkçe'ye çevrilmeyen firmware'ler olmadığı gibi bazı modeller de çıkmayabiliyor. En günceli yine yurtdışı sitelerde var. DTS sesli olmayan MKV'leri bile oynatabilmesi lazım o televizyonun, C serisi alsaymışsın DTS de açarmış. Türkçesi olmayan son firmware bu mesela: tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Holy said: Aket-Atum said: Holy said: Bizde aynı televizyonun 32" olanı var, dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Televizyonun yazılımını güncellemeyi dene bence samsung'un sitesinden. Filmlerin uzantıları nedir bu arada? Bir de gizli klasör falan yoktur sanırım ama yine de kontrol etmekte fayda var. yok yok maşallah gizli mizli bütün klasörleri ortaya serdi, allahtan kumanda bendeydi de aile önünde Stoyalar Jenna Hazeler çıkmadı ekrana. Sitede modeli arattım ama bulamadım, yazılımı nasıl güncelleyeceğiz?Sitede üstteki barda sağ tarafta destek linki var. Ordan televizyonunu seçebiliyorsun. İstersen korsan yazılımlar da var ancak garantiyi nasıl etkiliyor bilemiyorum. korsan yazilim icin link var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Farklı özellikler için farklı yazılımlar var, ben de google'dan ediniyorum. örnek :"samsung 6 series bigger subtitles software" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 gtx 8600 ekran kartı var işte, kazaa codec pack yükledim hd 1080p de takılmalar falan tamamen geçti media playerla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 televizyona ne yüklücen usbden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 PrudenT said: yok ben arkadaşa 250ye sattım mesela, hd3850 amd4800x2 2gb ram falan. izliyor gayet sdfg. oha o pc 250 ye mi gitti mis gibiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Baggio said: Televizyonu İngilizce kullanabiliyorsan (aile vb. faktörleri) Samsung Almanya veya UK sitesini kullanarak dene, Türkiye sitesinde Türkçe'ye çevrilmeyen firmware'ler olmadığı gibi bazı modeller de çıkmayabiliyor. En günceli yine yurtdışı sitelerde var. DTS sesli olmayan MKV'leri bile oynatabilmesi lazım o televizyonun, C serisi alsaymışsın DTS de açarmış. Türkçesi olmayan son firmware bu mesela: tık. ya onları televüzyona nasıl yüklüyoruz onu anlamadım ama :S samsung.tr de dediğim gibi bizim televizyonun modeli yok, b-650 için olan birkaç dosyada şansımı deneyeyim dedim usbye attım kurdum sonra televüzyona taktım yine görmedi upgradei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 İndirip açınca T-CHLCIPDEUC gibi bir klasör çıkacak, onu alıp bir USB'nin içine at televizyona tak, upgrade seçeneğini seç sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar