Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung televizyon usb sorunu

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Bizde aynı televizyonun 32" olanı var, dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Televizyonun yazılımını güncellemeyi dene bence samsung'un sitesinden.

Filmlerin uzantıları nedir bu arada?
Bir de gizli klasör falan yoktur sanırım ama yine de kontrol etmekte fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Bizde aynı televizyonun 32" olanı var, dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım. Televizyonun yazılımını güncellemeyi dene bence samsung'un sitesinden.

yok yok maşallah gizli mizli bütün klasörleri ortaya serdi, allahtan kumanda bendeydi de aile önünde Stoyalar Jenna Hazeler çıkmadı ekrana.

Sitede modeli arattım ama bulamadım, yazılımı nasıl güncelleyeceğiz?
Sosyal ağlarda paylaş

kertenkel said:

alırken bakmamanız sizin saçmalığınız )

Chemical said:

bide format desteklemiyor olabilir mesela bizimki mpeg mi ne oynatıyor bitek saçmalık avi bile oynatmıyor

televizyon alırken hangi formatı oynatıp oynatmadığına değil görüntü kalitesine öncelik verip, daha sonra 200 liralık ikinci el bir bilgisayar ile 1080p dahil her türlü filmi alt yazıları ile sorunsuz izlemek saçmalık tabiki
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Holy said:

yok yok maşallah gizli mizli bütün klasörleri ortaya serdi, allahtan kumanda bendeydi de aile önünde Stoyalar Jenna Hazeler çıkmadı ekrana.

Sitede üstteki barda sağ tarafta destek linki var. Ordan televizyonunu seçebiliyorsun. İstersen korsan yazılımlar da var ancak garantiyi nasıl etkiliyor bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Chemical said:

200 liralık ikinci el bir bilgisayar ile 1080p dahil her türlü filmi alt yazıları ile sorunsuz izlemek saçmalık tabiki

200 liralık bilgisayar ile 1080p filmleri izleyemezsin sanırım. Hatta 200 liralık ikinci el bir bilgisayarla 350mb'lık dizi bölümlerini bile doğru düzgün yürütemiyordu.

Tabi aynı 200 liralık bilgisayardan bahsediyorsak.
Sosyal ağlarda paylaş

Televizyonu İngilizce kullanabiliyorsan (aile vb. faktörleri) Samsung Almanya veya UK sitesini kullanarak dene, Türkiye sitesinde Türkçe'ye çevrilmeyen firmware'ler olmadığı gibi bazı modeller de çıkmayabiliyor. En günceli yine yurtdışı sitelerde var.

DTS sesli olmayan MKV'leri bile oynatabilmesi lazım o televizyonun, C serisi alsaymışsın DTS de açarmış.

Türkçesi olmayan son firmware bu mesela: tık.
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Aket-Atum said:

Holy said:

Sitede üstteki barda sağ tarafta destek linki var. Ordan televizyonunu seçebiliyorsun. İstersen korsan yazılımlar da var ancak garantiyi nasıl etkiliyor bilemiyorum.

korsan yazilim icin link var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Televizyonu İngilizce kullanabiliyorsan (aile vb. faktörleri) Samsung Almanya veya UK sitesini kullanarak dene, Türkiye sitesinde Türkçe'ye çevrilmeyen firmware'ler olmadığı gibi bazı modeller de çıkmayabiliyor. En günceli yine yurtdışı sitelerde var.

DTS sesli olmayan MKV'leri bile oynatabilmesi lazım o televizyonun, C serisi alsaymışsın DTS de açarmış.

Türkçesi olmayan son firmware bu mesela: tık.

ya onları televüzyona nasıl yüklüyoruz onu anlamadım ama :S

samsung.tr de dediğim gibi bizim televizyonun modeli yok, b-650 için olan birkaç dosyada şansımı deneyeyim dedim usbye attım kurdum sonra televüzyona taktım yine görmedi upgradei
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...