Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Benim anlamadığım bu işin çözümü ne olabilir? Profesyonel birlikler deseniz hadi operasyona profesyonel gider de karakolsuz da olmaz, e orada her birine profesyonel birlik dikemeyecek kadar fazla "zone of control" yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 aşmış teknolojimiz var diyoruz israile kafa tutarız diyoruz 1 avuç teröriste hiç birşey yapamıyoruz 20 yıldır. yazık cidden yazık hele şurda bazı yorumları okuyorumda dahada üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Quiternoob said: Benim anlamadığım bu işin çözümü ne olabilir? Profesyonel birlikler deseniz hadi operasyona profesyonel gider de karakolsuz da olmaz, e orada her birine profesyonel birlik dikemeyecek kadar fazla "zone of control" yok mu? istihbahrat + dış siyaset + yeni teknolojik donanımlar + mobil askeri birlikler + terörün doğuda tutunamamasını sağlayan bir politika vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ardeth said: kinayeden ziyade öyle bir konu üzerinden alaylı mesaj yazmak pek sempatik durmuyor. şu başlıkta ters taraftan devamlı aynı şey yapılırken benim yapmam neden bu kadar dikkat çekti anlayamadım. konu desen aynı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Cuneyt Ozdemir'in twitleri ilginç: https://twitter.com/cuneytozdemir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bence kapatiim ya ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Giovanni said: Cuneyt Ozdemir'in twitleri ilginç: https://twitter.com/cuneytozdemir baya baya taviz vermekten bahsediyor. böyle birşey olursa işte o zaman ölenler boşuna ölmüş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bir karakola yüzlerce kişiyle yapılan bir baskın var. orada rambolar olsa yine şehit verirsin kaçış yok. ki biz terör nerdeyse bitti dediğimiz günleri de yaşadık. şimdi neden bu hale geldi durum. ne değişti. kürt açılımı patladı ondan mı? israilin maşası pkk mesaj mı yolluyor? ne derseniz diyin. bir eksiklik varsa askerden çok siyasi taraftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 artık açılımla felan olcak iş değil.90 larda olsak neyse ama artık çok geç.şuanda yapılabilcek tek şey pkk yı bitirmek olur.osman pamukoğlu diye bir komutan vardı parti kurdu şimdi herifin dediğine göre hiç uçaklarla saldırmaya felan gerek yok 1 haftada bitirilcek bir iş gemide ölenler için dünyayı ayağa kaldırdı tayyip bakalım şimdi ne yapıcak.gider gene zamanına dikkat çeker saçmalar büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ascraeus said: bir karakola yüzlerce kişiyle yapılan bir baskın var. orada rambolar olsa yine şehit verirsin kaçış yok. ki biz terör nerdeyse bitti dediğimiz günleri de yaşadık. şimdi neden bu hale geldi durum. ne değişti. kürt açılımı patladı ondan mı? israilin maşası pkk mesaj mı yolluyor? ne derseniz diyin. bir eksiklik varsa askerden çok siyasi taraftadır.her yaz aynı şey oluyor kışın duraklıyorlar yazın ateşkesi bozuyoruz diyip başlıyorlar.her yaz en az 50-60 şehit veriyoruz.bu sefer ama iyice azıttılar tayyip bey hayla araplarla uğraşsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ascraeus said: bir karakola yüzlerce kişiyle yapılan bir baskın var. orada rambolar olsa yine şehit verirsin kaçış yok. şimdi böyle yazdım ama biri gelir "nasıl olur öyle profosyonel asker reröre" demeden açıklıyım gidiyim. ben de askerliğimi bir hudut karakolunda yaptım, ki çok modern türkiye'deki en iyi karakollardan biri denen bi yer. içinde yüksek gözetleme kuleli, etrafı ufak menziili, dışı duvarlı+ tel örgülü on numara bi karakol. haftanın 2-3 günü de gündüz veya gece baskın eğitimi alıyorduk. işte bir baskında kim nereye gidecek, ateş altında nasıl dışarı çıkılacak vs. o kadar eğitim veriyolardı ama hep eklerdi komutanlar "baskın basanındır", gece herkes uyuyor, 3 5 nöbetçi ayakta, "adam şura şura şuralara koyar makineliyi, seni içerden çıkartmaz, yağdırır mermiyi bombayı, sen dua edersin duvarlar yıkılmasın diye". bizimkilerin karşılık verip, onlardan öldürmesi bile başarı bence. allah hepsine rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bu kadar arap, ermeni, kürt olacağımıza keşke artık birazda Türk olabilsek. Yetmezmi artık ya, hergün hergün şehit verilirmi bir ülkede? Savaşdamıyız, nerdeyiz belli değil. Millet olarak nekadarda duyarsızlaştık. Sanki olağan bir durum gibi gelmeye başladı her gün bu kadar şehit verilmesi. Düşünün bir avrupa ülkesi kendi topraklarında bu kadar şehit veriyor olsaydı tepkisi ne olurdu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Estel_Anorien said: bence kapatiim ya ben bunu. hararet artıyor,kapamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Esnaf said: her yaz aynı şey oluyor kışın duraklıyorlar yazın ateşkesi bozuyoruz diyip başlıyorlar.her yaz en az 50-60 şehit veriyoruz.bu sefer ama iyice azıttılar evet kışın hazırlanıp, yazın saldırılara başlama doğru. şimdi hafızam beni yanıltmadı heralde diyip, arattım. gerçekten de terörü unuttuğumuz seneler olmuş. http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/7559.asp 2000 sonrası da said: 2000 - 22 ŞEHİT 2001 - 20 ŞEHİT 2002 - 6 ŞEHİT 2003 - 21 ŞEHİT 2004 - 73 ŞEHİT 2005 - 92 ŞEHİT 2006 - 121 ŞEHİT 2007 yılında 118 şehit 2008 yılında 150 şehit 2009 yılında 135 şehit bu kayıplarımıza istatistik olarak bakmak çok yanlış, hepsi ayrı acılar. ama durum ortada. ordu aynı ordu. burdaki arkadaşlar akp yönetimindeymiş gibi orduyu hedef göstermeden önce bu çatışmanın, sivil hükümet yönünü unutmamaları gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Giovanni said: Cuneyt Ozdemir'in twitleri ilginç: https://twitter.com/cuneytozdemir boş boş konuşmuş said: Hayatinda guneydoguya gitmeyen ya da su anda cocugu bir sinir karakolunda nobette bekleyen ailelerin disindakiler ne de keskin bicaksiniz. Güneydoğuya gitmiş olmak ile orada yaşıyor olmayı birbirine karıştırmış, güneydoğuya gitti diye kendini bu meselede bir otorite sanıyor sanırım. Böyle anlayışlı gibi modern gibi yaklaşımlar ters geliyor bana. Ezeceksin başını dosta güven düşmana korku vereceksin. Taviz taviz nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yahu siyasete girmeden yaziyim teror =/= savas savasirsin, karsinda duzenli ordu vardir cephesi vardir, savunma hatti vardir gider masa basinda plan yaparsin, adam sana 3000-5000 kisi taaruz eder ve o saldirinin olabilicegini bilirsin, onceden gorursun ucak ucurursun, casus yollarsin karsinda organize bir dusman vardir cunki teror orgutleri ise daginiktir, bole itnernetteki 15 inchlik komutanlar "la bu teror orgutu 10.000 kisi, biz variz 300.000 yenmemiz lazim lan" moduna giriyor bole atip tutuyor teror orgutleri hucrelerle calisir, yasal olmadiklari icin hucreler birbirinden bagimsizdir ve genellikle habersizdir, bir hucre ikinci bir hucreyi genelde tanimaz gene bu hucreler kendi iclerindede daginiktir, tek biryerde kalamadiklari ve surekli yer degsitirdikleri icin kopukluklar vardir hucreler arasi iletisim cok zayiftir, emir komuta zinciri yerini otonomiye birakir, atiyorum orgutun X hucresi uzun sure merkezden haber almaz, merkezde bunlarla iletisimden sorumlu Z isimli adam olmustur coktan veya yakalanmsitir, X orgutle bu Z ustunden iletisim kurdugundan acikta kalir, bu defa orgute kendini yeniden baglamak icin gider bagimsiz kafasian gore eylem yapar, orgut bunu arastirir ve X hucresine yeni bir adam atar, afaroz eder yada geri cagirir terorist saldirilarin "sahiplenme" olgusu brudan gelir, cok az teror saldirisi merkezden yonetilir, bazen orgutlerin haberi yokken kendi aleylerinde bu otonom hucreler kendi baslarina eylem yapabilirler gelelim ikinci konuya bu hucreler yer altinda takilir, sehirlerde halkin icine karisirlar, sehirlerde yakalanan kizlari gorduk misal, asiri bakimlilar ve orgut bunlari canli bomba oalrak kullanicakti dagda ise kuzey irakta veya kuytu magaralarda konuslaniyorlar, guneydogu siniri bizim dagin ortasindan gectiginden adam dar bir gecitten kuytudan giriyor iste, vuruyor ve kaciyor, hangi karakol hazirliksiz ise planlarini yapiyorlar ve sartlar uygun olunca daliyorlar iste, degil profesyonel asker oraya supermani koysan anca ucarak ve x isini gozlerle bulur bunlari, ama supermande bri adam, superman semdinlideyken pat diye yuksekovayi basarlar superman ucup yetisene kadar sehit verirsin karsinda mertce, asker gibi carpisan duzenli ordu yok, strateji yok, harp sevki diye bisey yok aninda belirip kaybolan ve tek amaci taciz olan bir gurup var, bu adamlari psikolojik olarak cokertmeden lezer silahli rambo yolla genede soncu alamazsin, sen acikta dimdik organzie dururken bu kallesler golgelerden saldirir ve hasari verdikten sonra o golgeye doner, sen bu adama saldirmak istediginde delik delik aramak zorundasin ama, yeri belli degil cunki ucuncu olarak bunlar yasadisi olduklarin gelirleri illegal organize suclar ustunden kazanilir, PKK avrupadaki en buyuk uyusturucu operasyonlarinin basindadir misal, bu operasyonlardan sirf orgut degil pek cok karanlik kisi para yer PKK nin durumunda bu kazanilan paralar orgut yoneticileri ve destekcileri amaclarina ulasirlarsa kazanicaklari paradan daha iyi doyurmaktadir, o yzuden PKK istemez kurt sorunu cozulsun PKK illegal bri teror orgutur, ideolojisini cikarlarina groe belirler 80 lerde koyu komunistti, halklarin akrdesligi emek gak guk gibi soylemlerle kosarken en buyuk finansoru sovyet rusya cokunce acikta kaldi, kendini fasist kurt milliyetcisi bri cizgiye cekme ihtiyaci hissetti yarin kurt sorunu cozulsun PKK bitmez, baska bir sekle getirir kendini, donen paralar cok tatli cunki, kurtlerin haklari bagimsiz kurdistan filan palavra hep, acik acik cukka iyi o yuzden siz olun, turkler olsun bzi cepleri doldurmaya devam edelim diyemiyorlar kankitolarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 @viktor osman pamukoğlu zamanında dediğin gibi terörist gibi düşünerek bir çok teröristi indirmişti.hatta nerdeyse pkk yı bitirme noktasına getirmişti.demekki oluyor ama işte birileri pkk nın bitmesini istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 filistin için haftalarca veryansın koparan halk kendi askerini vatan sağolsun ne yapalım diyip 2 günde unutursa o işine gelenler daha çok oyar bizi. ... said: Elazığ'ın Palu ilçesindeki Arındık Jandarma Karakolu'nu korumakla görevli time düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 dünyanın neresinde olursa olsun, bu kadar fazla şehit hükümet düşürür. Bizim tembel halk yerinden kalkmaya korkuyor. Ne pis milletiz arkadaş allah belamızı versin. ( vermiş gerçi ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 filistin olaylarından 1-2 dk sonra sokaklara dökülüp, protesto eden insanları merak ediyorum ben. kraldan çok kralcı oluyoruz. filistin sanki bizim vatanımız. türkler öldürüldü filistin bayrakları türk bayraklarından çoktu taksimde. nasıl bi milletiz anlamıyorum. hükümet hala sessiz filan. garip. acaba orduda teröristlere saldırırsak bizide ergenekondan içeri atarlar diye mi korkuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Aket-Atum said: Giovanni said: Cuneyt Ozdemir'in twitleri ilginç: https://twitter.com/cuneytozdemir boş boş konuşmuş said: Hayatinda guneydoguya gitmeyen ya da su anda cocugu bir sinir karakolunda nobette bekleyen ailelerin disindakiler ne de keskin bicaksiniz. Güneydoğuya gitmiş olmak ile orada yaşıyor olmayı birbirine karıştırmış, güneydoğuya gitti diye kendini bu meselede bir otorite sanıyor sanırım. Böyle anlayışlı gibi modern gibi yaklaşımlar ters geliyor bana. Ezeceksin başını dosta güven düşmana korku vereceksin. Taviz taviz nereye kadar. bugün "sınır karakolunda" baskın yaparlar, yarın istanbulda bombalama yaparlar. bunları daha önce de gördük, mavi çarşı katliamı, şehirlerarası otobüsün önünü kesip içindekileri öldürmek, yolcu minibüslerin yoluna mayın döşemek... sınır karakolunda yaşanan olaya sadece sınır karakolunda ölen kişinin yakınları üzülecekmiş. bunu istiyor. biz üzülmeyelim zaten. ölen bizim vatandaşımız değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Bağnazlığın, yobazlığın, kendimizi bi bok sanmanın, ben yaptım olduculuğun, yetkililerin açgözlülüğünün sonucu olarak artık bittik galiba ya. Ortada 50 çeşit insan var farklı siyasi görüşleri olan, bi kişi de çıkıp karşısındakine demiyo ki "gel birlikte olalım, düşüncelerimiz farklı da olsa halk denen olguyu yaratan biziz, Türkiye biziz". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 "o kadar süre eşşeği bağlasan mezun olur" geyiği vardı üni.deyken. ki çok da hatalı sayılmazdı hani.. eşeği bağlasan mezun olur mu bilmem ama adamı oturt.. mezun olur.. ben bazı şeyleri anlamıyorum.. kısa süre eğitim almış adamı karakol adını verdiğin mahalle okulundan bozma yapısı olan binaya koyuyorsun. korunsun diye kurşun geçirmez yelek yok askerler üstünde. sonra vatan sağolsun.. e vatan ölümlü bir canlı değil ki sağolsun.. adam 1930 maginot hattını yapmış.. inan 21yy'de kurduğun karakoldan daha makul yapılar. en azından içerideki askerin hayatını korumaya muktedir bir savunma yapısı.. alp duvarı var, atlantik duvarı var.. 1000tane örneği var bunun. hakim yerlere konuşlandırılmış, güvenlikli yapılar.. at rpg'yi bana mısın demez.. şimi yazıyorum ben bunu çünkü sanırım devlet ve askeriyenin bazı kademelerinde wikipedia'ya erişim yok, bunlardan haberleri yok.. bunlar içindeki askerleri koruyan, güvenli, savunma yapıları.. iran yaptı sınır karakolları.. kocaman yapılar. bizimkiler, mahalle okulu gibi.. mayın dediğin ied... hani habire mayın patlıyor ya.. mayın değil o aslında. improvised explosive device demek. amerikalı ied ile ırak'ta karşılaştı.. 2003'te. onlar kayıplarını azaltacak önlemleri almayı öğrendi bu 7sene içerisinde. 7sene işte. az süre de değil. okul olsa bitirirsin 7senede.. bizim tanışıklığımız daha da öncesinden. akşam haberleri, "mayın patladı bilmem kaç şehit" ied.leri yol kenarında ellerinde dedektörle arayan asker görüntüleri.. salla dedektörü bi o yana, bi bu yana. bulursan şansına ben bazı şeyleri gerçekten anlamakta zorlanıyorum.. kaç senedir terörle mücadele ediyoruz hâlâ bu basit noktaları aşamadık.. ölen ölüyor, vatan zaten sağ, terör de bitmiyor.. ölen ölyüro. kalan hiçbir şey değişmiyor. ne yapıyoruz? terörle mücadele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 israil bi köpeği ölüyor diye filistine füzeler yağdırıyor.biz 20 yıldır her yıl 200 e yakın şehit veriyoruz kılını kıpırdatan yok.suç sadece hükümette değil aynı zamanda muhalefette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Viktor said: yahu siyasete girmeden yaziyim teror =/= savas savasirsin, karsinda duzenli ordu vardir cephesi vardir, savunma hatti vardir gider masa basinda plan yaparsin, adam sana 3000-5000 kisi taaruz eder ve o saldirinin olabilicegini bilirsin, onceden gorursun ucak ucurursun, casus yollarsin karsinda organize bir dusman vardir cunki teror orgutleri ise daginiktir, bole itnernetteki 15 inchlik komutanlar "la bu teror orgutu 10.000 kisi, biz variz 300.000 yenmemiz lazim lan" moduna giriyor bole atip tutuyor teror orgutleri hucrelerle calisir, yasal olmadiklari icin hucreler birbirinden bagimsizdir ve genellikle habersizdir, bir hucre ikinci bir hucreyi genelde tanimaz gene bu hucreler kendi iclerindede daginiktir, tek biryerde kalamadiklari ve surekli yer degsitirdikleri icin kopukluklar vardir hucreler arasi iletisim cok zayiftir, emir komuta zinciri yerini otonomiye birakir, atiyorum orgutun X hucresi uzun sure merkezden haber almaz, merkezde bunlarla iletisimden sorumlu Z isimli adam olmustur coktan veya yakalanmsitir, X orgutle bu Z ustunden iletisim kurdugundan acikta kalir, bu defa orgute kendini yeniden baglamak icin gider bagimsiz kafasian gore eylem yapar, orgut bunu arastirir ve X hucresine yeni bir adam atar, afaroz eder yada geri cagirir terorist saldirilarin "sahiplenme" olgusu brudan gelir, cok az teror saldirisi merkezden yonetilir, bazen orgutlerin haberi yokken kendi aleylerinde bu otonom hucreler kendi baslarina eylem yapabilirler gelelim ikinci konuya bu hucreler yer altinda takilir, sehirlerde halkin icine karisirlar, sehirlerde yakalanan kizlari gorduk misal, asiri bakimlilar ve orgut bunlari canli bomba oalrak kullanicakti dagda ise kuzey irakta veya kuytu magaralarda konuslaniyorlar, guneydogu siniri bizim dagin ortasindan gectiginden adam dar bir gecitten kuytudan giriyor iste, vuruyor ve kaciyor, hangi karakol hazirliksiz ise planlarini yapiyorlar ve sartlar uygun olunca daliyorlar iste, degil profesyonel asker oraya supermani koysan anca ucarak ve x isini gozlerle bulur bunlari, ama supermande bri adam, superman semdinlideyken pat diye yuksekovayi basarlar superman ucup yetisene kadar sehit verirsin karsinda mertce, asker gibi carpisan duzenli ordu yok, strateji yok, harp sevki diye bisey yok aninda belirip kaybolan ve tek amaci taciz olan bir gurup var, bu adamlari psikolojik olarak cokertmeden lezer silahli rambo yolla genede soncu alamazsin, sen acikta dimdik organzie dururken bu kallesler golgelerden saldirir ve hasari verdikten sonra o golgeye doner, sen bu adama saldirmak istediginde delik delik aramak zorundasin ama, yeri belli degil cunki ucuncu olarak bunlar yasadisi olduklarin gelirleri illegal organize suclar ustunden kazanilir, PKK avrupadaki en buyuk uyusturucu operasyonlarinin basindadir misal, bu operasyonlardan sirf orgut degil pek cok karanlik kisi para yer PKK nin durumunda bu kazanilan paralar orgut yoneticileri ve destekcileri amaclarina ulasirlarsa kazanicaklari paradan daha iyi doyurmaktadir, o yzuden PKK istemez kurt sorunu cozulsun PKK illegal bri teror orgutur, ideolojisini cikarlarina groe belirler 80 lerde koyu komunistti, halklarin akrdesligi emek gak guk gibi soylemlerle kosarken en buyuk finansoru sovyet rusya cokunce acikta kaldi, kendini fasist kurt milliyetcisi bri cizgiye cekme ihtiyaci hissetti yarin kurt sorunu cozulsun PKK bitmez, baska bir sekle getirir kendini, donen paralar cok tatli cunki, kurtlerin haklari bagimsiz kurdistan filan palavra hep, acik acik cukka iyi o yuzden siz olun, turkler olsun bzi cepleri doldurmaya devam edelim diyemiyorlar kankitolarina "barış yapalım" "pkk ile masaya oturalım" "adamlar sadece kürtlere hak istiyor başka bişi değil" "siz kan istiyorsunuz o yüzden bu savaş bitmez" "siz pkk'ya saldırdınız diye onlar karşılık veriyor" "orda ölenler sizin suçunuz, pkk'nın değil" "halkların kardeşliği için apo'ya özgürlük" diyenlere şu postu okutturmak lazım aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar