Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hakkari'de saldırı: 8 şehit 14 yaralı

vuvuzela

Öne çıkan mesajlar

said:
Burdaki yazan insanların %90'ı iş başa düşse aman benden uzak olsun diyecek insanlar. Kaçımız istiyor doğuda askerlik yapmayı?

Bu zaten bu kadar askerin ölmesinin bir sebebi de. 2-3 aylık eğitim + böyle klişe sözlerle pompalanmış sentetik vatan sevgisi sonra gogogo yazık bunca insana.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Penthesilea said:

taraf gazetesinde daha dun boy boy PKK LILARI TUTUKLADILAR NEREDE DEMOKRASI yazilari esiyordu isin en sinir edici noktasi.

bu tip şeylere müsaade eden bir devlet/hükümetimiz var, bu tip şeyler oldukça pkk moral kazanıyor, güç kazanıyor. aydınlarımız pkk'yı destekliyor.
sonra tek suçlu siyasete karışan ordu oluyor.

beğenmediğimizi sansürleyelim ama beğendiğimize dokunulmasın, youtube açılsın ama taraf kapansın, öyle değil mi? :p
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir yorumu okumadım.

1-TÜm doğu sınırındaki karakollar, 10 metre yukseklıgınde 1 metre kalınlıgında duvarla korunsun

2- Tüm sınır askerlerının celık yelek ve mıgferle dolaşması zorunlu kılınsın.

3-İstihbaratımızı kendimiz yapalım.

Bunları ben dusunuyorumda devletmı dusunemıyor. Dusunuyorda kaynak mı yok ? Bunun yapılmaması sadece ayıptır. Herseye para var onamı yok. Kızmaya başlıyorum cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

Defensive said:

1-TÜm doğu sınırındaki karakollar, 10 metre yukseklıgınde 1 metre kalınlıgında duvarla korunsun

güneydoğu sınırındaki dağlara duvar çekmekle terörü bitirme çözümü vardı o aklıma geldi birden.

duvar çekmekle olcak bişi olsa güzel de, adamlar dağdan roketatarla saldırı yapıyor. ellerinde patlayıcılar felan da var, duvara patlayıcı döşeyerek delik bile açılabilir. yani duvar çekince saldırıları bitirecek değil.

tower ile defense yapmak bilgisayar oyunlarında bile kullanılmıyor artık (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Madem kürtler PKKdan ve uzantılarından rahatsız, madem denildiğine göre çoğunluğu istemiyor,
o zaman DTPnin doğudan %70 alması nasıl oluyor?

Gerçekten demokrasi, hak hukuk vs için dileniyorlarsa, AKPnin kürtlere geçtiği kıyakları hiçbir parti yapmadı şu ana dek DTP bile o kadar kasmadı.,
BUna rağmen seçim sonuçları ve olaylar belli

Tayyibe Meclisi basarız Erdoğanı asarız diye slogan atıyor mallar.

Oysa aynı yaptığı yüzünden Türk halkı tayyibe dümdüz gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Karasakal said:

doğuda aşiretler var, aşiret reisi tüm herkes adına kullanabiliyor.
ailelerde aile reisi gene kendi ailesi adına kullanabiliyor.
özgür ifade kısıtlı.
istanbul-ankara gibi illerde sıkı denetimler oluyor ama oralarda bunlar çok az.
terörden korkan da var, pkkdan para ve destek sözü alan da var.

ankara'da img nasıl her dönem başkan seçilebiliyor, esas onu sormak gerek :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bone, polemiği bir kenara bırakırsak, ben saldırıları nasıl keseriz demiyorum o bambaşka boyut. Nasıl korunuruz diyorum. Önce idrak ondan sonra benim dediğimi çürüt. Şehitler genelde karakollardan veriliyor, en mantıklısıda çok daha sağlam yapmak. Yoksa ben karakollara duvar cekelim, gerisi allah kerım demedim.
Sosyal ağlarda paylaş

ordu darbeyle, siyasetle uğraşacağına işini yapsın diyen küçük beyinliler iş başında bakıyorum.

zaten darbe davasındaki bi avuç ordu mensubunu geçtim, türk siyasetine de hakkarideki üstteğmenler, erler burnunu sokuyor di mi?

bu subaylar, karakol çavuşları da tayyip'in konuşmasını dinleyip, yarın yapacakları basın toplantısında söyleyeceklerini yazarken baskın yemişlerdir size kalsa. performansları o yüzden düşmüştür di mi? aptal olmayın.

konuya gelirsek, senelerdir bu savaşı veren ordu zaten kendileri her açıklamalarında bunun sadece silahla çözülemeyecek bi sorun olduğunu söylüyor. madalyonun diğer yüzü olan hükümetler tarafı, sivil icraat boş ama. sıfır ilerleme. suçlu belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Karasakal said:

doğuda aşiretler var, aşiret reisi tüm herkes adına kullanabiliyor.
ailelerde aile reisi gene kendi ailesi adına kullanabiliyor.
özgür ifade kısıtlı.
istanbul-ankara gibi illerde sıkı denetimler oluyor ama oralarda bunlar çok az.
terörden korkan da var, pkkdan para ve destek sözü alan da var.

Şu dandik bahanelerden kurtulun artık. Doğuda aşiretlere oynayan hep devletti şu ana kadar. Devlet oylarını satın aldı, devlet ellerine silah verdi, devlet kaçakçılıklarına göz yumdu. CHP bile eskiden feodalizm var diye tepesine bindiği adamlardan bugün ağalarla muhattap oluyor.

DTP mitinglerinde meydanlar dolup taşarken başbakanın Diyarbakır'daki mitingine kimse gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...