Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 said: Burdaki yazan insanların %90'ı iş başa düşse aman benden uzak olsun diyecek insanlar. Kaçımız istiyor doğuda askerlik yapmayı? Bu zaten bu kadar askerin ölmesinin bir sebebi de. 2-3 aylık eğitim + böyle klişe sözlerle pompalanmış sentetik vatan sevgisi sonra gogogo yazık bunca insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 UniRoss said: Özel timcilerin bordo berelilerin darbe peşinde koşucağına gitsin terörist avlasın madem? /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bone said: Penthesilea said: taraf gazetesinde daha dun boy boy PKK LILARI TUTUKLADILAR NEREDE DEMOKRASI yazilari esiyordu isin en sinir edici noktasi. bu tip şeylere müsaade eden bir devlet/hükümetimiz var, bu tip şeyler oldukça pkk moral kazanıyor, güç kazanıyor. aydınlarımız pkk'yı destekliyor. sonra tek suçlu siyasete karışan ordu oluyor. beğenmediğimizi sansürleyelim ama beğendiğimize dokunulmasın, youtube açılsın ama taraf kapansın, öyle değil mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 o zaman haydi gazzeye yardım gemisi yollayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 youtube ile tarafı aynı ideolojik cerceveye sokmak da enteresan,bambaşkaymışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Sam said: beğenmediğimizi sansürleyelim ama beğendiğimize dokunulmasın, youtube açılsın ama taraf kapansın, öyle değil mi? :p yutub açılması için taraf kapatılacaksa evet neden olmasın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Sam said: beğenmediğimizi sansürleyelim ama beğendiğimize dokunulmasın, youtube açılsın ama taraf kapansın, öyle değil mi? :p Mantık süper cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Hiçbir yorumu okumadım. 1-TÜm doğu sınırındaki karakollar, 10 metre yukseklıgınde 1 metre kalınlıgında duvarla korunsun 2- Tüm sınır askerlerının celık yelek ve mıgferle dolaşması zorunlu kılınsın. 3-İstihbaratımızı kendimiz yapalım. Bunları ben dusunuyorumda devletmı dusunemıyor. Dusunuyorda kaynak mı yok ? Bunun yapılmaması sadece ayıptır. Herseye para var onamı yok. Kızmaya başlıyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Defensive said: 1-TÜm doğu sınırındaki karakollar, 10 metre yukseklıgınde 1 metre kalınlıgında duvarla korunsun güneydoğu sınırındaki dağlara duvar çekmekle terörü bitirme çözümü vardı o aklıma geldi birden. duvar çekmekle olcak bişi olsa güzel de, adamlar dağdan roketatarla saldırı yapıyor. ellerinde patlayıcılar felan da var, duvara patlayıcı döşeyerek delik bile açılabilir. yani duvar çekince saldırıları bitirecek değil. tower ile defense yapmak bilgisayar oyunlarında bile kullanılmıyor artık (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bize yardim gemisi yollasinlar su hale bak kendimize yardim edemiyoruz kalkmis baska yerlere yardim etmeye calisiyoruz yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 heh bağlantıyı beğenmemişsiniz ama ikisi de fikri sansür olduğundan birşey diyememişsiniz. en azından bone sansürcülüğe ruhunu teslim edebilmiş, medeni cesaretini takdir ettim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Teröriste şehit diyen zihniyete sansürden fazlası lazım, hatta katledelim, nasıl olsa gene faşist olan biz olcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 az once haberturk de yazı geçti mayın patlaması sonucu şemdinlide 2 asker daha şehit olmuş 2 asker de yaralı milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Madem kürtler PKKdan ve uzantılarından rahatsız, madem denildiğine göre çoğunluğu istemiyor, o zaman DTPnin doğudan %70 alması nasıl oluyor? Gerçekten demokrasi, hak hukuk vs için dileniyorlarsa, AKPnin kürtlere geçtiği kıyakları hiçbir parti yapmadı şu ana dek DTP bile o kadar kasmadı., BUna rağmen seçim sonuçları ve olaylar belli Tayyibe Meclisi basarız Erdoğanı asarız diye slogan atıyor mallar. Oysa aynı yaptığı yüzünden Türk halkı tayyibe dümdüz gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 çünkü tayyibin yaptığının türk halkına da kürt halkına da bi faydası filan yok, maksat ortalık karışsın bütün bu açılım davasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Karasakal said: o zaman DTPnin doğudan %70 alması nasıl oluyor? doğuda aşiretler var, aşiret reisi tüm herkes adına kullanabiliyor. ailelerde aile reisi gene kendi ailesi adına kullanabiliyor. özgür ifade kısıtlı. istanbul-ankara gibi illerde sıkı denetimler oluyor ama oralarda bunlar çok az. terörden korkan da var, pkkdan para ve destek sözü alan da var. ankara'da img nasıl her dönem başkan seçilebiliyor, esas onu sormak gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 img Ankaranın en zengin adamıdır yaf çok normal seçilmesi afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 img forumla bile anlaşmış, tag'i var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bone, polemiği bir kenara bırakırsak, ben saldırıları nasıl keseriz demiyorum o bambaşka boyut. Nasıl korunuruz diyorum. Önce idrak ondan sonra benim dediğimi çürüt. Şehitler genelde karakollardan veriliyor, en mantıklısıda çok daha sağlam yapmak. Yoksa ben karakollara duvar cekelim, gerisi allah kerım demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 adamdaki nick post uyumu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ordu darbeyle, siyasetle uğraşacağına işini yapsın diyen küçük beyinliler iş başında bakıyorum. zaten darbe davasındaki bi avuç ordu mensubunu geçtim, türk siyasetine de hakkarideki üstteğmenler, erler burnunu sokuyor di mi? bu subaylar, karakol çavuşları da tayyip'in konuşmasını dinleyip, yarın yapacakları basın toplantısında söyleyeceklerini yazarken baskın yemişlerdir size kalsa. performansları o yüzden düşmüştür di mi? aptal olmayın. konuya gelirsek, senelerdir bu savaşı veren ordu zaten kendileri her açıklamalarında bunun sadece silahla çözülemeyecek bi sorun olduğunu söylüyor. madalyonun diğer yüzü olan hükümetler tarafı, sivil icraat boş ama. sıfır ilerleme. suçlu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 terör e açılım la falan prim verirsen adam daha fazlasını daha cok terör yaparak alabilceğini düşünür demiştik ama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Bone said: Karasakal said: o zaman DTPnin doğudan %70 alması nasıl oluyor? doğuda aşiretler var, aşiret reisi tüm herkes adına kullanabiliyor. ailelerde aile reisi gene kendi ailesi adına kullanabiliyor. özgür ifade kısıtlı. istanbul-ankara gibi illerde sıkı denetimler oluyor ama oralarda bunlar çok az. terörden korkan da var, pkkdan para ve destek sözü alan da var. Şu dandik bahanelerden kurtulun artık. Doğuda aşiretlere oynayan hep devletti şu ana kadar. Devlet oylarını satın aldı, devlet ellerine silah verdi, devlet kaçakçılıklarına göz yumdu. CHP bile eskiden feodalizm var diye tepesine bindiği adamlardan bugün ağalarla muhattap oluyor. DTP mitinglerinde meydanlar dolup taşarken başbakanın Diyarbakır'daki mitingine kimse gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar