Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hl2 çıkıomu????

ReDDoG

Öne çıkan mesajlar

10 ağustos diyecektin heralde =P
hmm pek zannetmiyorum güncellememişlerdir siteyi. eylül başı falan bekliyorum ben.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

Alakasız yazarların alakasız haberleri insanları böyle yanılgıya düşürüyor tabi. Olaya açıklık getireyim.

İlk başta oyunun çıkış tarihi henüz belli değil. Yazarın ingilizcesi kıt olacak ki haberin kaynağını yanlış değerlendirmiş.

10 Ağustos'ta Condition Zero sahipleri ve ATI HL2 Kuponu sahipleri Counter-Strike: Source'un Beta'sını bilgisayarına indirip kısıtlı bir zaman için nette oynayabilecekti. 5 Ağustosta "ön yükleme" gerçekleşecek ve 10'unda oynanabilecekti ama Valve 4 Ağustos akşamı yaptığı açıklama ile Beta test'in kısa bir süre ertelendiğini duyurdu.

Ama yazarımız HL2'ninde oynanabileceğini sanmış, nasıl sanmış anlayamadım tabi.

HL2'nin çıkış tarihi ise hala belirsiz. Valve şu sıralarda oyunun yapımını bitirmiş olması lazım. Çünkü 3 hafta evvel "Ağustos 5 gibi oyunu "Bug Free" yapmayı planlıyoruz" demişti ve onlara yöneltilen çoğu soruya "bitirmeye çok az kaldı" diyorlardı.

HL2 bitirildikten sonra oyunun dağıtımcısı olan Vivendi Universal'e teslim edilecek ve oyun piyasaya çıkmayı bekleyecek. Şuan gözüken tarih Eylül ortası/sonu.

Fakat Valve HL2 ile birlikte eski oyunlarında Source motoru ile yeniden yapılmış halini piyasaya sürmeyi planlıyor.
CS: Source bitmek üzere fakat Half-Life: Source, Day of Defeat: Source'un ve diğer revizyonların durumları belli değil.

Umarım yeterli bir cevap olmuştur :)[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

zaten doom da yeni çıktı bi süre beklerler ortam yumuşasın diye.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Sosyal ağlarda paylaş

doom3'ün nesi alelacele, sen de sataşmak için yer arıyorsun heh

kendilerine bu kadar güvendikleri ve bu denli de yoğun ilgi olduğu halde doom 3 ile yakın zamanlarda çıkarmaktan çekindiler belli ki, bundan önceki en son doom'un performansı düşünülürse normal.. :) önceki kapışmalar gibi arka arkaya çıkan iki oyun görememiş olacağız..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ayin level cd sinde e3 teki tanitim filmi var . izledim ve anladim ki kesinlikle super bir oyun olacak . yarisi ucurumdan sarkmis arabayi elindeki degisik bir silahla ite ite yola dondurme jetski benzeri bir aletle nehirde giderken vurdugun bir helikopterin gider ayak nehire mayin birakmasi vs . kesinlikle guzel bir oyun olacak .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

sabo'nun verdigi tarihler eger yalan degilse buyuk ihtimalle tarihin en kotu pazarlama hatalarindan biri olur heralde... bi oyunu kuzay amerika'da, avrupa'ya gore 4 ay once cikartabileceklerine inanmiyorum sahsen...

[bone bosver olm fps oyunlari bolumunu yalan o bolum :P][signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe
42
"The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

doom3 bir haftadır gamespot'un most popular game'i ve kesintisiz bu kadar uzun süre birinci sırada olan bir oyun hatırlamıyorum. tam tersine isabetli bir karar verdiklerini görmüşlerdir ki ortada ses seda yok ne zaman çıkacağına dair halen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

boccob mağarada yaşamıyorum, biliyorum dediğin olayı ama üzerinden bir yıl geçti, ve valve üç ay önce yaz boyunca çıkarılmasını planladıklarını açıkladı ballandıra ballandıra. yaz bitiyor ortada tarih bile yok, yapamayacakları şeyi söylemesinler madem. yok yapabiliyorlarsa da o zaman doom3'den çekindiler, bu da normal birşey..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

boccob adamlar gold olduğunu söyledi ve bitti olay. zaten id tam tarih vermiyor hiçbir oyunu için ama valve 16 ay önce filan tarih verdi eylül 2003 diye, hadi kod çalındı yaz 2004 dediler. yaz bitiyor ortada birşey yok halen. vermeselerdi tarih baştan id gibi, bazısı da diyor hl2 için hiç reklam yapmamışmış valve..

ekleme: reiltar ikisi aynı anda ya da çok yakın tarihlerde çıkarsa elbette birbirinin satışını etkiler az bile olsa. iki oyunun da fiyatlarına bak, doom3 54.95$ mesela ki bu çok yüksek bir fiyat. ayrıca herkes takır takır oyun bitiremiyor bir haftada, bir oyun alıp onunla aylar geçiren çok büyük bir kitle var. elbette bunları hesaba katarlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

[Bu mesaj Sam tarafından 10 Ağustos 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...