ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 trgamerda 10 ağustos yani yarın çıkıo dio dorumu bu yoksa benmi yanlış anladım. habere bakmak istienler siteye burdanbakabilir[signature][hline] [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 09 Ağustos 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 10 ağustos diyecektin heralde =P hmm pek zannetmiyorum güncellememişlerdir siteyi. eylül başı falan bekliyorum ben.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 düzelttim hmn :D yo daha bugün gördüm haberi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 güzel sormuşsun valla :) en son 2 ağustos deniyodu o yalan oldu galiba... ama doom 3 çıktı şimdi rekabet için 10 ağustosta acil olarak çıkartmaları mümkün tabi...[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 fps'de böyle bi topic vardı sanki.. bonecrusher'a sordum çıkmıyormuş :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 gamespot'da hala TBA diyor.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Alakasız yazarların alakasız haberleri insanları böyle yanılgıya düşürüyor tabi. Olaya açıklık getireyim. İlk başta oyunun çıkış tarihi henüz belli değil. Yazarın ingilizcesi kıt olacak ki haberin kaynağını yanlış değerlendirmiş. 10 Ağustos'ta Condition Zero sahipleri ve ATI HL2 Kuponu sahipleri Counter-Strike: Source'un Beta'sını bilgisayarına indirip kısıtlı bir zaman için nette oynayabilecekti. 5 Ağustosta "ön yükleme" gerçekleşecek ve 10'unda oynanabilecekti ama Valve 4 Ağustos akşamı yaptığı açıklama ile Beta test'in kısa bir süre ertelendiğini duyurdu. Ama yazarımız HL2'ninde oynanabileceğini sanmış, nasıl sanmış anlayamadım tabi. HL2'nin çıkış tarihi ise hala belirsiz. Valve şu sıralarda oyunun yapımını bitirmiş olması lazım. Çünkü 3 hafta evvel "Ağustos 5 gibi oyunu "Bug Free" yapmayı planlıyoruz" demişti ve onlara yöneltilen çoğu soruya "bitirmeye çok az kaldı" diyorlardı. HL2 bitirildikten sonra oyunun dağıtımcısı olan Vivendi Universal'e teslim edilecek ve oyun piyasaya çıkmayı bekleyecek. Şuan gözüken tarih Eylül ortası/sonu. Fakat Valve HL2 ile birlikte eski oyunlarında Source motoru ile yeniden yapılmış halini piyasaya sürmeyi planlıyor. CS: Source bitmek üzere fakat Half-Life: Source, Day of Defeat: Source'un ve diğer revizyonların durumları belli değil. Umarım yeterli bir cevap olmuştur :)[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yok şaka yaptılar çıkmicak[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 zaten doom da yeni çıktı bi süre beklerler ortam yumuşasın diye.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 saol lath bi an heycanlanmıştım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Release Data Half-Life 2 VU Games 09/01/04 NA Half-Life 2 VU Games 12/31/04 EU doğru tarihler bunlardır efenim... bir erteleme daha olmazsa tabi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Şu aralar çıkmasıl doğru olmaz Doom 3 ile pazar payını paylaşmak istemezler bence en erken 1 aya çıkar[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sabo doğru tarihler onlar değildir. Şuan ortada hiç bir tarih yoktur.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Yapımcılar doom3 oynamaya dalmadılarsa çıkacak inşallah[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 doom3'ün nesi alelacele, sen de sataşmak için yer arıyorsun heh kendilerine bu kadar güvendikleri ve bu denli de yoğun ilgi olduğu halde doom 3 ile yakın zamanlarda çıkarmaktan çekindiler belli ki, bundan önceki en son doom'un performansı düşünülürse normal.. :) önceki kapışmalar gibi arka arkaya çıkan iki oyun görememiş olacağız..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu ayin level cd sinde e3 teki tanitim filmi var . izledim ve anladim ki kesinlikle super bir oyun olacak . yarisi ucurumdan sarkmis arabayi elindeki degisik bir silahla ite ite yola dondurme jetski benzeri bir aletle nehirde giderken vurdugun bir helikopterin gider ayak nehire mayin birakmasi vs . kesinlikle guzel bir oyun olacak .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Proxa, 09 Ağustos 2004 21:03 tarihinde demiş ki: yok şaka yaptılar çıkmicak lol cikacak diorlar cikacagi gun sakaaaaaa=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 of of bu oyunun asıl çıkış tarihi şubat 2004'tü... o zaman çıksa var ya game of the century falan olcaktı. herkesin hevesi yavaş yavaş azaldı b.kunu çıkardılar artık.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hl2 haberlerini şu topicte tartışırsak sevinirim :) (çok pis reklam yaparım)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sabo'nun verdigi tarihler eger yalan degilse buyuk ihtimalle tarihin en kotu pazarlama hatalarindan biri olur heralde... bi oyunu kuzay amerika'da, avrupa'ya gore 4 ay once cikartabileceklerine inanmiyorum sahsen... [bone bosver olm fps oyunlari bolumunu yalan o bolum :P][signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 doom3 bir haftadır gamespot'un most popular game'i ve kesintisiz bu kadar uzun süre birinci sırada olan bir oyun hatırlamıyorum. tam tersine isabetli bir karar verdiklerini görmüşlerdir ki ortada ses seda yok ne zaman çıkacağına dair halen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bence valve yeni bir Sims exp ile aynı anda çıkmasın Sims her zaman en çok satıyor bende her zaman kıl oluyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 boccob mağarada yaşamıyorum, biliyorum dediğin olayı ama üzerinden bir yıl geçti, ve valve üç ay önce yaz boyunca çıkarılmasını planladıklarını açıkladı ballandıra ballandıra. yaz bitiyor ortada tarih bile yok, yapamayacakları şeyi söylemesinler madem. yok yapabiliyorlarsa da o zaman doom3'den çekindiler, bu da normal birşey..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reiltar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aklı başında bir bilgisayar oyuncusu bu 2 oyun arasında seçim yapacağını sanmıyorum.Bu oyunları bekleyen adam kesin 2 sini de alır pek seçim yapmaz.O yüzden satışlarında düşme,yükselme gibi bir olay olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 boccob adamlar gold olduğunu söyledi ve bitti olay. zaten id tam tarih vermiyor hiçbir oyunu için ama valve 16 ay önce filan tarih verdi eylül 2003 diye, hadi kod çalındı yaz 2004 dediler. yaz bitiyor ortada birşey yok halen. vermeselerdi tarih baştan id gibi, bazısı da diyor hl2 için hiç reklam yapmamışmış valve.. ekleme: reiltar ikisi aynı anda ya da çok yakın tarihlerde çıkarsa elbette birbirinin satışını etkiler az bile olsa. iki oyunun da fiyatlarına bak, doom3 54.95$ mesela ki bu çok yüksek bir fiyat. ayrıca herkes takır takır oyun bitiremiyor bir haftada, bir oyun alıp onunla aylar geçiren çok büyük bir kitle var. elbette bunları hesaba katarlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Ağustos 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları hl2 çıkıomu???? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bu ayin level cd sinde e3 teki tanitim filmi var . izledim ve anladim ki kesinlikle super bir oyun olacak . yarisi ucurumdan sarkmis arabayi elindeki degisik bir silahla ite ite yola dondurme jetski benzeri bir aletle nehirde giderken vurdugun bir helikopterin gider ayak nehire mayin birakmasi vs . kesinlikle guzel bir oyun olacak .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Proxa, 09 Ağustos 2004 21:03 tarihinde demiş ki: yok şaka yaptılar çıkmicak lol cikacak diorlar cikacagi gun sakaaaaaa=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 of of bu oyunun asıl çıkış tarihi şubat 2004'tü... o zaman çıksa var ya game of the century falan olcaktı. herkesin hevesi yavaş yavaş azaldı b.kunu çıkardılar artık.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hl2 haberlerini şu topicte tartışırsak sevinirim :) (çok pis reklam yaparım)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 sabo'nun verdigi tarihler eger yalan degilse buyuk ihtimalle tarihin en kotu pazarlama hatalarindan biri olur heralde... bi oyunu kuzay amerika'da, avrupa'ya gore 4 ay once cikartabileceklerine inanmiyorum sahsen... [bone bosver olm fps oyunlari bolumunu yalan o bolum :P][signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 doom3 bir haftadır gamespot'un most popular game'i ve kesintisiz bu kadar uzun süre birinci sırada olan bir oyun hatırlamıyorum. tam tersine isabetli bir karar verdiklerini görmüşlerdir ki ortada ses seda yok ne zaman çıkacağına dair halen..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bence valve yeni bir Sims exp ile aynı anda çıkmasın Sims her zaman en çok satıyor bende her zaman kıl oluyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 boccob mağarada yaşamıyorum, biliyorum dediğin olayı ama üzerinden bir yıl geçti, ve valve üç ay önce yaz boyunca çıkarılmasını planladıklarını açıkladı ballandıra ballandıra. yaz bitiyor ortada tarih bile yok, yapamayacakları şeyi söylemesinler madem. yok yapabiliyorlarsa da o zaman doom3'den çekindiler, bu da normal birşey..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reiltar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aklı başında bir bilgisayar oyuncusu bu 2 oyun arasında seçim yapacağını sanmıyorum.Bu oyunları bekleyen adam kesin 2 sini de alır pek seçim yapmaz.O yüzden satışlarında düşme,yükselme gibi bir olay olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 boccob adamlar gold olduğunu söyledi ve bitti olay. zaten id tam tarih vermiyor hiçbir oyunu için ama valve 16 ay önce filan tarih verdi eylül 2003 diye, hadi kod çalındı yaz 2004 dediler. yaz bitiyor ortada birşey yok halen. vermeselerdi tarih baştan id gibi, bazısı da diyor hl2 için hiç reklam yapmamışmış valve.. ekleme: reiltar ikisi aynı anda ya da çok yakın tarihlerde çıkarsa elbette birbirinin satışını etkiler az bile olsa. iki oyunun da fiyatlarına bak, doom3 54.95$ mesela ki bu çok yüksek bir fiyat. ayrıca herkes takır takır oyun bitiremiyor bir haftada, bir oyun alıp onunla aylar geçiren çok büyük bir kitle var. elbette bunları hesaba katarlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Ağustos 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları hl2 çıkıomu???? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bence valve yeni bir Sims exp ile aynı anda çıkmasın Sims her zaman en çok satıyor bende her zaman kıl oluyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 boccob mağarada yaşamıyorum, biliyorum dediğin olayı ama üzerinden bir yıl geçti, ve valve üç ay önce yaz boyunca çıkarılmasını planladıklarını açıkladı ballandıra ballandıra. yaz bitiyor ortada tarih bile yok, yapamayacakları şeyi söylemesinler madem. yok yapabiliyorlarsa da o zaman doom3'den çekindiler, bu da normal birşey..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reiltar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aklı başında bir bilgisayar oyuncusu bu 2 oyun arasında seçim yapacağını sanmıyorum.Bu oyunları bekleyen adam kesin 2 sini de alır pek seçim yapmaz.O yüzden satışlarında düşme,yükselme gibi bir olay olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 boccob adamlar gold olduğunu söyledi ve bitti olay. zaten id tam tarih vermiyor hiçbir oyunu için ama valve 16 ay önce filan tarih verdi eylül 2003 diye, hadi kod çalındı yaz 2004 dediler. yaz bitiyor ortada birşey yok halen. vermeselerdi tarih baştan id gibi, bazısı da diyor hl2 için hiç reklam yapmamışmış valve.. ekleme: reiltar ikisi aynı anda ya da çok yakın tarihlerde çıkarsa elbette birbirinin satışını etkiler az bile olsa. iki oyunun da fiyatlarına bak, doom3 54.95$ mesela ki bu çok yüksek bir fiyat. ayrıca herkes takır takır oyun bitiremiyor bir haftada, bir oyun alıp onunla aylar geçiren çok büyük bir kitle var. elbette bunları hesaba katarlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Ağustos 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları hl2 çıkıomu???? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Reiltar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aklı başında bir bilgisayar oyuncusu bu 2 oyun arasında seçim yapacağını sanmıyorum.Bu oyunları bekleyen adam kesin 2 sini de alır pek seçim yapmaz.O yüzden satışlarında düşme,yükselme gibi bir olay olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 boccob adamlar gold olduğunu söyledi ve bitti olay. zaten id tam tarih vermiyor hiçbir oyunu için ama valve 16 ay önce filan tarih verdi eylül 2003 diye, hadi kod çalındı yaz 2004 dediler. yaz bitiyor ortada birşey yok halen. vermeselerdi tarih baştan id gibi, bazısı da diyor hl2 için hiç reklam yapmamışmış valve.. ekleme: reiltar ikisi aynı anda ya da çok yakın tarihlerde çıkarsa elbette birbirinin satışını etkiler az bile olsa. iki oyunun da fiyatlarına bak, doom3 54.95$ mesela ki bu çok yüksek bir fiyat. ayrıca herkes takır takır oyun bitiremiyor bir haftada, bir oyun alıp onunla aylar geçiren çok büyük bir kitle var. elbette bunları hesaba katarlar..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. [Bu mesaj Sam tarafından 10 Ağustos 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları hl2 çıkıomu???? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Öne çıkan mesajlar