Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

155'e ulaşılamıyor ?!?!?!?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bone said:

UniRoss said:

Beğenmediğiniz polis son 5 yılda askerden fazla terörist etkisiz hale getirdi.
Büyüyün biraz.

vış...
duyan da inacak :D

afferin lan komik oldun şimdi.
Mesaj tarihi:
kaede demiştim de yanlışlık olmuş.
adını unuttum kimdi o, horizon değil, razien olması lazım.
hm evet oydu. yazdıkların aynen ona benziyor. o aklıma geliyor nedense.
öyle sudan sebepler.
adını zor hatırladığıma şaşmamak gerek, öylesine birisiydi. vanity felan olmuştu sanırım hatta.
Mesaj tarihi:
10 sene oldu sanırım. Evin yakınındaki okula basket oynamaya gitmistik arkadaslarla. Mac esnasında saatimi falan cıkarıp oturan arkadaslara emanet ettim. Mactan esnasında mahallenin tinercileri gelip bizim elemanları gasp etmisler. Benim saat de gitti tabi arada. Polisle gorustuk, tutanak vs tuttular. Aradan 3-5 ay geçti eve mahkemeden bir kagit geldi. Yazan aynen şu:

"Casio marka cep telefonunuz bulunanamıştır."

Güler misin, ağlar mısın?
Mesaj tarihi:
Bone said:

kaede demiştim de yanlışlık olmuş.
adını unuttum kimdi o, horizon değil, razien olması lazım.
hm evet oydu. yazdıkların aynen ona benziyor. o aklıma geliyor nedense.
öyle sudan sebepler.
adını zor hatırladığıma şaşmamak gerek, öylesine birisiydi. vanity felan olmuştu sanırım hatta.

Kim olduğum ne farkeder. A kişisi olunca fikrimi farklı B kişisi olunca farklı mı değerlendirmek zorundasın?
Verebiliyorsan adam gibi cevap ver,ne bileyim biyerden rakam koy,şöyle herkesin kabul ediceği bir kaynaktan alıntı yap vs.
Mesaj tarihi:
UniRoss said:

Verebiliyorsan adam gibi cevap ver,ne bileyim biyerden rakam koy,şöyle herkesin kabul ediceği bir kaynaktan alıntı yap vs.

welcome home razien olmuş bu :(
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
UniRoss said:

Bone said:

UniRoss said:

Beğenmediğiniz polis son 5 yılda askerden fazla terörist etkisiz hale getirdi.
Büyüyün biraz.

vış...
duyan da inacak :D

afferin lan komik oldun şimdi.
OOOOOO MANYAK LAF!!!111
Mesaj tarihi:
Mathias said:

tecavüze uğramış insanların oynadığı çahma dizi istemiyok biz. wheuöeh.

Öküzlük 4 life.

bunun adı öküzlük değil, oyundan çıkanlık.
Mesaj tarihi:
adam türkiye'de suç oranı düştü demiş, somut rakam vermiş, burdaki paşalar denylamış.

Adam valencia'ya gitmiş bilir herşeyi.
geçen gün athletico'ya gittim, bilbao da maçtayım, böyle bir suç oranı yok!
Mesaj tarihi:
Türkiyede polise güvenmek = aptallık.

evime hırsız girse, kendimi savunurken öldürmüş olsam, çok açıkça söylüyorum polisi falan arayıp haber vermem, yakarım, betona gömerim, denize/lağıma atarım, gene polise haber vermem
Mesaj tarihi:
UniRoss said:

Ben google'dan bulduğum ilk eli yüzü düzgün internet sitesinden istatistik koydum,sen kaynımın çocuğu böyle dedi tarzında cevap yazıyorsun.
Hani bu kadar saçmalanır ancak,bende 5 yıldır istanbul'da yaşıyorum hiç suç görmedim. Böyle bir mantık var mı?
Gidip baktın mı karakoluna Valencia'nın? Polisle mi konuştun nasıl suç oranı diye?
Beğenmediğiniz polis son 5 yılda askerden fazla terörist etkisiz hale getirdi. Sence de bir terslik yok mu durumda?
Büyüyün biraz.

Bir de tecavüz oranı yüksek zaten ülkede öküz çokluğu olduğundan dolaylı etkileri oluyor tabi.

Asker'dan daha fazla terorist mi etkisiz hale getirdi ? Hangi kafaları yaşıyorsun acaba ?
  • Yeni Oluştur...