mascio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 dreagloth said: nasıl ya oyun dün çıkmadı mı? bize erkenden geliyor oyunlar 2 hafta öncesinden falan inceleme yazıp sitede yayımlamak için (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 siz kimsiniz? yap reklamı çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4uky8QYgTSw&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Hiç bir d&r'da kalmamış bokum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 heh bitirdim bende, harika olmuş. Harika bir başlangıç, ve harika bir son, ilk oyundan bile iyi olmuş hikaye gelişimi ilk oyundaki tekdüze oynanabilirlik devam ediyor lakin bayağı bir gelişim ile, bir yerden sonra sürekli aynı şeyleri yapmak sıksa da bu sefer ilk oyunda olmayan çok başarılı sinematikler ve hikaye anlatımıyla seni oyuna bağlıyor. Yani 2 oturuşta bitirdim oyunu, 8-9 saatimi falan aldı. Tek solukta bitiyor God of war serisi gibi, Zaten oyunu hem God of War'lara, hemde Uncharted'lara benzetmeye kasmışlar ve infamous'un kendine has özellikleri bunlarla birleşince ortaya gerçekten harika birşey çıkmış. Hani yine bu oyunlar kadar iyi değil, ama kesinlikle kendine has bir güzelliği var. O kadar sevdim ki aynı şeyleri üst üste yineliyorm farkındaysanız asdfsad böyle işte güzel oyun, mutlaka oynayın. İzmit dönüşü birde kötü sonla bitireyim sadfdsa merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 8-9 saat az ya. yan görevleri falan yapmadın herhalde. trophy falan kasmadın. birde görev yaratma falan var. kurcalandın mı güzel şeyler yap paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yok düz hikaye ilerledim, ilk oyunda bütün yan görevleri yapıp, güç parçacıklarını vs. toplamıştım ama ne bilim, tatmin etmemişti beni, baktım bu oyunda da sistem birebir aynı, yan görevler çok dandik, hiç girmedim sadfsad Göreve giderken yakınlarımdaki bütün parçacıkları topladım ama, onlar lazım oluyor asdfsa birde kuşlara denk geldikçe düşürdüm işte, bir saat içinde izmit'e gitmem gerekiyor birde, cuma gününe kadar sınavlar vs. oynayamayacam. Dönüşte o map yapma olayına bakmayı düşünüyordum zaten, birde LA Noire var daha bitirilecek off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 yan görevlerin hepsini yaparsan 4-5 gün oynuyorsun bariz. hiç de öyle bi koşu bitirilecek bir oyun da değil halbuki infamous tan sonra belki biraz sıkıcı gelmiştir sana. god of war mecburi olarak 8-9 saat bile sürmüyor neredeyse. yan görev yok birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 çok aptalca birşeye rastladım. en son görevde işte ben bitirdiğimde iyi olarak bitirmiştim. Şimdi ondan önceki save'den başladım ve kötü olarak bitireyim dedim ama kötü görevi seçmeme izin vermiyor oyun, işte seçeneği sunuyor, kötü görevi seçmek istiyorsan R2'ye bas görevden çık diyor. Basıp çıkıyorsun ama ne yeni görev geliyor, ne de kötü göreve devam ediyorsun. Sinematik atlama gibi birşey olmadığından o uzun aptal sinematiği de 4 kere baştan izleyip denemem gerekti bir ton şey yok yine olmuyor. Baştan sona bu kadar iyi giden bir oyunda böyle salakça birşeyle karşılaşmak cidden üzdü beni, madem izin vermeyeceksin seçeneklere ayırma oyunu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 150 TL'ye D&R'dan Hero Edition'ı aldım, harika oyunmuş cidden. İlk oyundan sonra çok gelişmiş geldi direk. Uncharted 2 motorunu kullanıyor büyük ihtimalle, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 he görmüştüm dh'de postunu, bende alacaktım da hero edition'i vazgeçtim sonra sfsa abi çanta ve figür nasıl peki kaliteli mi? Halen kararsızım aslında almaya da asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Figür gayet güzel, sevdiğim tip figürler bunlar, çanta'da kötü değil, standart bişey. Yani giyip çıkmazsın dışarı ama bişey taşımak için iyi. PS3 sığarsa ps3 çantası yapıcam. Çizgi romanda idare eder, atmosfere katkıda bulunuyor tabi. Ama oyun baya iyi. Daha açılış sahnesinde "parayı haketmiş" dedim ahah. Yani içinden figür çıkan pack'lerin hepsini seviyorum zaten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi bilmiyorum işte bende promo diski vardı bitirdim vs. şimdi bir yandan hiç alasım gelmiyor, diğer yandan çok pis alasım geliyor. şöyle bir risk alayım dedim sonunda sdfsd promoyu satışa koydum gg'den, 3-4 günde satılırsa ve kampanya bitmezse alacam hero edition, ya da yarın gidip hero edition'i alacam direk bilmiyorum, kararsızım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sony shoplarda 270tl be hero edition. oha diyorum. d&r 150e satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 sadece internetten öyle de ya pff, çok kararsızım asdfsa alırsam ne yapacam diyorum, bir figür için değer mi? almazsam da kampanya bittikten sonra çok ağlayacam biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Abi kacirma al kesinlikle. Bu fiyata kacirilmaz. Uncharted 3 betasi falanda var icinde. Canta fena degil gibi soylenene gore. Hani disardan alsan 10tl den az etmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 lan oğlum girdiniz aklıma, alayım bari akşam asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Yani oyunu çok sevdiysen ve böyle bir kutuya değer diyorsan al tabi. Mesela bence Uncharted serisi kadar CE almalık bir oyun değildi ama fiyatı yüzünden aldım Hero Edition'ı, yoksa düşünmezdim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hero 150 iyiymiş alayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 LathspeLL said: Yani oyunu çok sevdiysen ve böyle bir kutuya değer diyorsan al tabi. Mesela bence Uncharted serisi kadar CE almalık bir oyun değildi ama fiyatı yüzünden aldım Hero Edition'ı, yoksa düşünmezdim bile. abi beni de fiyatı cezbediyor zaten, birde figür onun dışında böyle pek istemiyorum. Bilmiyorum ya sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Drake çok daha harika bir karakter, gerçi daha infamous 2'yi oynamadım o yüzden Cole'da ki değişim iyi mi kötü mü bilmiyorum. Oyunun başı itibariyle adamların yaptığı değişikliği sevdim karakterdeki. Zamanla, hero statüsüm arttıkça karakterin değişimi olacak mı falan ona göre oyunun iyilik seviyesini söyleyeceğim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Abi oyunu alıp bitirdiysen neden hero edition alsam mı diyosun bi oyuncak için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 evet asdfds almayayım lan o zaman tamam, oyuncak diyerek xaenin bitirdi olayı zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sonunda vazgeçip gidip alayım dedim, kaldırmışlar bugün siteden hero edition'i :( neyse sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Hahah. Olay çıktı zaten orda burda Hero editin'ın fiyatı yüzünden. Sony vermedi sonra D&R'a geri kalan talepler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar