mani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://us.infamousthegame.com/ E3 de trailer ı yayınlanmış. Sony al izle diye link yolladı gene çık çık çık. birde türkçe browserlarda çalışsa yolladıkları linkler. 20% sinde kalmıştım ilk oyunun. devam edeyim bari bitireyim 2. si çıkmadan. gerçi ortam baya farklı gözüküyor, karakter farklı gözüküyor. spoiler vermeyin, veya verin öyle aman aman bi sonu yoksa 1 in. grafikleri daha iyi gibi 1 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 spoiler değil de.. ana karakter değişmediği halde hangi akla hizmet karakterin tipini ve sesini değiştiriyorlar.. anlamadım walla.. sanki ilk filmde oynattıkları aktör öldü pff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 İlk Cole rulez. inFamous 1 PS3'ü bana sevdiren oyunların başında geliyor. Hikayeyi nereden ve nasıl bağlayacaklar 1'in sonuyla onu merak ettim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 bende var infamous.bitirmedim cunku sevmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 infamous hem başarılı hem başarısız bir oyun bence mekan,concept ve action tasarımıyla başarılı ama bir türlü seni hikayenin içine çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 heee sequel olacakmış 1 e. said: The game follows the events of Infamous with Cole MacGrath as the main protagonist once again. The game will take place in a new city called New Marais, a New Orleans-inspired city, and will involve Cole opposing the Beast.[1] The game begins with Cole fighting the Beast and barely escaping with his life. He, along with his friend Zeke, flee to New Marais and prepare for Cole's inevitable encounter with the Beast while combating The Militia, a shadowy group led by a man named Bertrand. The Militia has taken over New Marais in an attempt to keep all super powered or abnormal things away and do not take a liking to Cole. Cole will combat the Militia, explore New Marais, and learn about himself, Kessler, and The First Sons along the way voice actor değiştiği için tipiyle birazda ondan oynamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 e ilk oyunun iki sonu vardı, hangisine göre hareket edecez ki ? nese oynarım bunu da, ilkinde kafadan hedşat koymak çok zevkliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Şehir ilkinden güzel olursa, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 UP. http://ps3.ign.com/articles/110/1108060p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 oh bee, o neydi oyle =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=jIwNnjLlXlY&feature=player_embedded ingame video grafikler güzel gözüküyor. şehir baya baya güzel gibi ilkine göre. araçları kaldırıp oraya buraya savurmaca süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 türkçeleştirileceği sony türkiye genel müdür tarafından açıklandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Oha feci ötesi sevindim, sony shop'lara akmayanı vursunlar bu haberden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 oh be melee'yi biraz geliştirmişler sonunda. sürekli uzaktan pıh pıh diye nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4lq57HK_5gY&feature=player_embedded#at=97 http://www.youtube.com/watch?v=uAr3vkjip3E&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şu custom misson olay tam little big planet goes raiden olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 İlk oyunu oynamadım, iyi oyun mudur? Çok uçuk gibi geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 prototype>infamous 1 ama sony 2. oyunu ps3 exc kozu olarak kullanmak isteyince ve paraları akıtınca 2. oyun çok sağlam oldu orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 O zaman ilkini direk pas geçiyorum. Prototype'ta sarmıyor beni hiç yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 razzRaziel said: prototype>infamous 1 LOL NO WAIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ilk oyun prototype'tan daha iyidir yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 infamous 1 prototypedan KAT KAT daha iyi benim gibi tipik konsol aksiyon oyunlarından bihaber birini bile 3 gün başına bağlayıp en ufak sidequestini yaptırıp fellik fellik shard arattırmıştı ki böyle şehirde gezmeli sandbox oyunlardan nefret ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 şöyle diyeyim, infamous'un hikayesini hiç bilmiyorum. ama özellikleri açısından sıradan bir ana karakter ve oynanış hiç sarmadı beni. prototype'ta gücün elimizde olduğunu biliyorduk, diğer kararterlerin bize göre aciz kaldıklarını ve kötü olduğumuzu hissediyorduk. eşşek gibi güçler sayesinde haritanın her alanına ulaşmak ve çeşit çeşit katliam yapabilmek eğlenceli oluyordu. o yüzden oynanış açısından infamous: bızt bızt elektrik atmak prototype: mass destruction hikayelerini karşılaştırmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 eee yanlış infamousun hikayesi zaten sıradan bir kargocunun süperkahraman gücü elde edip bunu nasıl kullandığı üzerine. seçimi tamamen sana bırakıyor. karakterin sıradan görünmesi bu yüzden ha mass destruction yok diyorsan oyunu kesinlikle oynamamışsın demektir. yüksek bir binanın tepesinden kalabalık bir caddeye thunderclap le atla ve gör varmı yokmu mass destruction oyunun ilerleyen kısımlarında o devasa conduitler şehir içinde gezmeye başlayınca ve thunder storm atmaya başlayınca gör bakalım yıkım varmı yokmu metacritic de katılıyor zaten infamous > prototype gerçeğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 prototype ın ana karakter çooook kötüydü be. angsty teen modunda bi karakterdi... etrafta dolaşan sivillerin de hiçbir olayı yoktu prot ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar